Armani Jeans Tas - Vimodos.Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe webshops, en ik ben ook dol op tassen. Laatst kwam ik op Vimodos terecht en hier voelde ik mij meteen thuis. Deze webshop heeft een heel erg ruim aanbod aan producten, waaronder ook prachtige tassen. Maar naast tassen kun je hier ook terecht voor jurkjes, cocktailjurken, winterjassen en ga zo maar door.


 
Van de webshop kreeg ik de kans een item te reviewen, en toen ik deze prachtige tas van Armani Jeans zag was ik meteen verkocht. Ik heb al twee Michael Kors tassen in mijn bezit, maar van Armani had ik nog geen enkele tas. Hier was ik echter wel erg nieuwsgierig naar en daarom wilde ik er graag eentje proberen.
 
De tas die ik heb ontvangen is de Handbag T525L S2 Verde. Het is een vrij ruime tas en dat vind ik zelf altijd erg aangenaam. Zo kun je hem gebruiken als je een dagje ergens gaat winkelen, maar ook voor naar school is hij super. Zo kan ik er gewoon mijn ipad in kwijt in combinatie met mijn boeken. Ruimte genoeg dus!

 
Als je een tas koopt bij Vimodos zit het originele kaartje/certificaat er natuurlijk ook aan. Op het internet worden er steeds meer neppe producten verkocht en daardoor is het belangrijk hier goed op te letten wanneer je bijvoorbeeld iets koopt via een indirecte verkoper. Bij Vimodos hoef je hier echter niet bang voor te zijn, want hier worden enkel originele producten verkocht.
 
Naast de vele ruimte in deze tas ben ik ook erg enthousiast over de kleur. Ik vind witte tassen prachtig, maar ze worden ontzettend snel vies en dat vind ik jammer. Zeker wanneer je er redelijk wat voor hebt moeten neerleggen. Deze tas is heel licht mintgroen waardoor hij net dat beetje kleur aan je outfit geeft, en hij word veel minder snel smoezelig. Je moet er van houden, maar persoonlijk vind ik het ontzettend gaaf.
 
En zo ziet de tas er van binnenuit. Zoals je ziet is er heel erg veel ruimte. De tas is 35x18x32 centimeter. Voor mij is hij net niet groot genoeg voor mijn laptop, maar zoals ik eerder al vermeldde passen mijn ipad en boeken er met gemak in.

Wat ik ook erg fijn vind aan deze tas zijn de extra vakjes. Hiervan zitten er binnenin drie. EĆ©ntje met een rits, die vind ik altijd fijn voor dingen waarvan je niet wilt dat iedereen ze meteen ziet. Denk aan maandverband etc. Dan heb je ook nog twee andere vakjes waarin ik mijn sleutels en telefoon graag opberg.
 
Ik heb tot nu toe eigenlijk nog geen nadelen gevonden aan deze tas. De hengsels zijn 20 centimeter waardoor je hem ook over je schouder kan dragen, en hij kan ook nog dicht door een gespje. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik gebruik hem dan ook met veel plezier.
 
Armani Jeans Tas - €241.95 en nu voor €120.98
'' Wat vind jij van designer tassen?
 
*Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.

18 opmerkingen

 1. Lijkt mij een mooie tas! Zelf geef ik niet veel geld uit aan een tas x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh leuke tas! niet helemaal mijn stijl wel
  maar kom armani, mooi!

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow,, .....wat een supertas...onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tas en net wat anders dan wat je normaal op straat ziet en dat maakt hem zo leuk, naast dat die lekker ruim is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie tas! ik heb ook een armani jeans tas, aan het begin van dit jaar in parijs gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige tas is het super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker groot en handig! En hij is ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Ik heb toevallig net mijn eerste Rebecca Minkoff tas gekocht, erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Ik ga zelf meestal toch voor bruin of zwart qua tassen, zeker als ik een duurder model koop.
  Extra vakjes zijn altijd handig in een tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gaaf dat je hem mocht reviewen, het is ook echt een mooie tas! Toch zou ik nooit zo'n dure tas kopen, het is gewoon te ver boven mijn budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie tas, de kleur is ook echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen