Cards from Notes & Quotes...

 
NL: Kaarten... Ik ben er dol op. Zowel het verstrekken als ontvangen vind ik erg leuk, al zijn er natuurlijk ook heel wat andere dingen die je er mee kan doen. Toen ik getipt werd op de webshop Notes & Quotes ben ik hier meteen gaan rondkijken, en ik kwam uit bij ontzettend leuke items. Zo heeft deze webshop kaarten, maar ook posters met mooie quotes. Ik kreeg zelf de mogelijkheid een aantal kaarten te ontvangen, en deze laat ik vandaag aan jullie zien.
 
-------------------------
 
EN: Cards... I love them. I like to send them to people, but receiving cards is also something I enjoy a lot. But of course there are also many other things you can do with it. When somebody recommended the webshop Notes & Quotes I immediately checked it out and I came among these cute items. This webshop sells cards, but also posters with lovely quotes. I had the opportunity to receive a few of these cute cards, and I'll show you them today.

 
NL: Van de webshop Notes & Quotes ontving ik vijf kaarten. Twee met een bruine achtergrond, twee met een witte en één zwarte. Alle kaarten zijn totaal verschillend qua opdruk en dat vind ik ontzettend leuk. Ik ben namelijk dol op variatie en zo kun je ze ook leuk met elkaar combineren in bijvoorbeeld een lijstje op je nachtkastje.. Ik ontving deze vijf kaarten waarvan ik het toch wel erg zonde vond om ze alleen maar te verstrekken. Ik koos mijn twee favoriete designs uit, haalde twee lijstjes bij de Action en maakte er zo een stukje decoratie van voor op mijn kamer.
 
-------------------------
 
EN: From the webshop I received five different cards. Two with a brown, vintage background, two with a white background and one with a black base. All of the cards have a different print and I like them all. I love the variation they bring in the cards, in this way you can combine them without it looking boring. I put my two favourites in little frames and put these on my nightstand. My frames are from a local budget store in The Netherlands (Action) but I'm sure you can find some cute ones anywhere!
 
 
NL: En zo ziet het er op het moment uit. Ik heb de kaarten in twee lijstjes gestopt, waar ze door hun formaat precies inpassen. Het zijn reguliere kaarten qua formaat en er zijn dus ontzettend veel leuke lijstjes te vinden. Zo zat ik al te twijfelen voor welke ik moest gaan, maar omdat de kaarten al genoeg spreken ging ik voor een simpel lijstje.
 
De uitstraling van de kaarten vind ik al ontzettend leuk, maar dit zijn ook nog eens stevige en degelijke kaarten. Ze zijn niet zo slapjes dat ze meteen omgevouwen hoekjes hebben, maar je merkt wel dat je wat meer kwaliteit hebt dan bij een pakje kaarten waarbij je voor tien stuks een euro betaald.
 
Deze kaarten zijn allemaal enkele kaarten, en daardoor passen ze ook erg makkelijk in lijstjes of kan je ze ergens anders ophangen/neerzetten ter decoratie... al kun je ze natuurlijk ook gewoon opsturen. Ik ga mijn overige kaarten dan ook verstrekken zoals het hoort, al houd ik deze twee in hun lijstjes!
 
-------------------------
 
EN: And this is what it looks like at the moment. I put the two cards in two frames, where they fit in perfectly because of the sizes. They have the regular card measurements and because of that you can find a lot of cute frames to put them in. I was already in doubt, but I chose for some really standard ones to set the attention on the cards.
 
I love the way the cards look, but they also feel really nice. They don't bend easily and they're quite thick. You can see the difference in quality compared to cheaper cards.
 
These cards are all detached. Because of that you can send them easily, or put them somewhere as a little piece of decoration. I saved my two favourite cards for myself, but I'm going to give the other ones away to some other people.
 
 
NL: Notes & Quotes kaart - €1.95.
'' Welke kaart is jouw favoriet?
 
EN: Notes & Quotes card - $2.46
'' Which card is your favourite?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
*This post contains products I received for a review.

11 opmerkingen

 1. Die kaarten in lijstjes stoppen is echt een superleuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaarten, zeg! Ik ga zeker even op die site kijken.
  Ik vind trouwens dat de HEMA momenteel ook leuke kaarten heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe kaarten! Ik ben helemaal weg van zulke kaarten met tekst op. Het is inderdaad leuk om ze in een fotokader te stoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind zulke kaarten met mooie quotes erop ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart ! Ik hou van kaarten met quotes in m'n interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaarten! :) De quotes vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen