De leukste kerstkalenders van 2014.

 
Ik ben dol op kerstkalenders, want het is zo leuk om elke dag een klein cadeautje te krijgen. Ik ben hier vast niet de enige van, en daarom besloot ik om de leukste kalenders op een rijtje te zetten. Dit zijn allemaal kalenders rondom beauty en lifestyle, al heb ik er maar vier kunnen vinden die écht mijn aandacht trokken en die ik ook graag zou willen hebben. Dit jaar lijken het er veel minder dan normaal, maar ze kunnen ook nog komen natuurlijk!
 
The Body Shop: Deze kalender zag ik vorig jaar het eerste. Je krijgt elke dag een mini van The Body Shop, waaronder douchegels, body butters, lip butters, zeepjes enzovoort. Er zit heel wat leuks in verstopt, maar daar moet je ook een flinke prijs voor neerleggen. Deze kost €69.00 en dat vind ik voor mini's toch een beetje veel.

Ciaté: Deze kalender heb ik nu twee jaar achter elkaar gehad, en ondanks dat ik ze erg leuk vond heb ik de afgelopen tijd weinig nagels gelakt en schaf ik hem niet opnieuw aan. Desondanks dat ziet hij er weer erg leuk uit!

Benefit: Benefit brengt ook ieder jaar weer een nieuwe kalender uit met daarin de leukste mini's. Ik vind deze mini verpakkingen ook heel erg schattig, maar helaas heb ik hem nog nergens kunnen vinden voor een redelijke prijs.

Yankee Candle: En mijn absolute favoriet dit jaar? De Yankee Candle kalender! Ik ben hier dol op en deze kalender zit vol met theelichtjes van Yankee Candle. Een heel leuk cadeautje toen mijn moeder deze voor me had besteld, en ik kan dan ook niet wachten tot het december is. Dan kan ik eindelijk beginnen aan de kalender.
 
'' Heb jij ook een guilty pleasure voor kerstkalenders, en welke is jouw favoriet?

28 opmerkingen

 1. Allemaal erg leuk alleen die van TBS is echt duur haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke! Die van w7 is ook best leuk, niet zo duur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze eigenlijk alle 4 wel leuk! Naar die van Benefit kijk ik misschien wel het meeste uit want van dat merk heb ik nog nooit iets geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist eigenlijk niet dat zoiets bestond, ik ken alleen die versies met kleine chocolaatjes erin!
  Ik vind ze allemaal even leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van benefit mogen ze mij cadeau doen! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook dol op kerstkalenders <3 Alleen meestal koop ik zo'n kinderkalender, met mijn momentele favoriete disneyfilm erop. Haha, eventjes weer heerlijk kind zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk die kalenders, maar 69 euro voor zo'n kalender vind ik erg veel geld. Nou weet ik dat dat verhoudingsgewijs natuurlijk goedkoper is, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! Anders had ik die ook willen bestellen, maar de prijs hield me toch even tegen.

   Verwijderen
 8. Weet jij misschien de prijs van de Benefit kalender? Daar ben ik heel nieuwsgierig naar ;-) Afgelopen jaar heb ik de kalender van Ciaté cadeau gekregen. Ik was er ontzettend happy mee! Hopelijk krijg ik 'm dit jaar weer cadeau, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kost £60, wat €76.00 is. In Nederland is hij echter niet te verkrijgen, dus over laten komen wordt helaas erg prijzig. Die van Ciaté is inderdaad erg leuk!

   Verwijderen
 9. Jaaaaa, die van Yankee Candle heb ik gisteren binnengekregen, is het al 1 december ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook niet wachten tot ik aan die van mij kan beginnen!

   Verwijderen
 10. Die van Ciate lijkt me wel weer geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die van Yankee Candle lijkt me superleuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah dat is leuk zeg!! Ik heb er meestal gewoon eentje met chocolaatjes haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die van Benefit is zo leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh die van Benefit! I love it!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die van Yankee Candle lijkt me wel erg leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oh echt heel leuk!
  ik wil er wel eentje van!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben helemaal verzot op aftelkalenders! Ik heb het tot hiertoe altijd gehouden bij de chocoladen aftelkalenders, maar die van Ciaté is erg leuk!
  Xx Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ipv dat ik elk jaar een kerstkalender met chocolaatjes koop zou ik dit jaar de Yankee Candle kalender wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. de kalender van ciaté ziet er geweldig uit.! waar koop je die en wat kost 'ie ongeveer.? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze kalenders vallen me dit jaar eigenlijk pas echt op! Die van The Body Shop vind ik erg leuk, maar ook erg duur. Jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Allemaal erg leuk maar duur! Er zitten dan producten bij die je niks vind en dan zit je haha.. Leuk Om te geven of te krijgen maar niet om zelf te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oooh my god die van Benefit MOET ik hebben!! Geweldig ♥

  BeantwoordenVerwijderen