Home inspiration... Black & White.

 
Bijna een maand geleden postte ik de eerste home inspiration post op mijn blog, met daarin een boel afbeeldingen rond het kleurenthema Pastels. Dit keer heb ik een heel ander kleurenthema, namelijk zwart en wit. Natuurlijk met andere kleuren qua details, maar het hoofdthema is dit keer heel simpel; zwart met wit, want hoewel dit saai klinkt kan het er ook ontzettend mooi uitzien.
 

 
Hoewel ik persoonlijk toch voor wat meer kleur zou gaan, doe ik dat in dit artikel niet. Want bij andere huizen zou ik dit prachtig zien. Vergeet de ''zwevende'' trap ook niet te spotten op deze foto. Ik weet niet of ik daar zo blij van zou worden, want hoewel het stevig hoort te zijn zou ik toch een beetje angstig de trap op en neer gaan. Maar eerlijk is eerlijk; gaaf vind ik hem wel!

 
Deze slaapkamer vind ik werkelijk geweldig. Allereerst zijn de enorme ramen natuurlijk erg gaaf en zorgt dit voor een mooie lichtinval, maar de inrichting zelf vind ik ook super. Hier is op alle kleine details gelet, want zo zie je dat de paspop dezelfde print heeft als de gordijnen en de stoel heeft dezelfde print als het bed. Heel erg mooi dit!

 
Deze keuken vind ik al een stukje minder saai. Ik vind de bar/kookeiland hier in het midden ontzettend gaaf, net als het reliëf in de meubels. Het enige nadeel hier is dat het oorspronkelijke keukenblad wat klein is, maar in het midden word dat weer goedgemaakt.
 
 
 
Badkamers.. Ik vind het geweldig om hier mooie afbeeldingen van op te zoeken. En hoewel bovenstaande badkamer niet echt zwart-wit is wilde ik hem er toch bijzetten. Ik vind deze namelijk echt prachtig!

 
Ook weer een stukje minder saai. Persoonlijk vind ik het zwart-witte zo ook wat mooier gecombineerd. Met wat neutrale kleuren als bruin, lichtblauw en grijs. Ik vind het hoekje links ook ontzettend leuk, zoiets heb ik zelf ook op mijn kamer!

 
Weeral een beetje cheaten, maar de keuken links vind ik ook weer erg gaaf. De vloer is dan misschien niet zwart, maar het is wel mooi gecombineerd met het wit met zwarte keukenblok. En ook hier zijn de blauwe details er weer.

Rechts is gewoonweg geweldig. Zwart wit met gouden details, lekker classy. Persoonlijk zou ik geen gouden kraan etc. willen, maar ik vind het ook hier bij anderen weer prachtig!

 
Een computerkamer, leeskamer, kantoor of wat je er ook van wilt maken. Deze vond ik vooral erg gaaf door de simpele tafel en stoelen met daarachter de prachtige boekenkasten aan de muur.
 
Tot slot een simpel, maar prachtig bureau. Ik houd echt van dit soort standaard dingen, en dan met name in combinatie met pastelkleuren. Nu ben ik dan ook erg benieuwd naar jullie mening hierover!
 
'' Wat vind jij van zo'n zwart-witte inrichting?

15 opmerkingen

 1. Ik hou van zulke zwart wit kamers. Mooie inspiratiefoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zwart vaak te zwart, maar ik hou wel van wat donkerdere kleuren in een huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je helemaal gelijk in! Ik ben zelf ook wat meer van de lichtere kleuren (in ieder geval niet alleen maar zwart), maar ik vind het wel erg gaaf om te zien.

   Verwijderen
 3. Mooie inspiratie! Een paar mooie planten erbij en/of wat houtinvloeden en het is helemaal af ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een fine inspiratie!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie inspiratie! Ik houd wel erg van zwart en wit qua inrichting, maar dan wel aangevuld met zachte, neutrale kleuren inderdaad, om het wat gezelliger te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ik kan hier echt bij wegdromen... Ik heb nu al zin om later mijn eigen huis in te gaan richten, kan niet wachten! Je hebt het artikel trouwens ook fijn vormgegeven, de afbeeldingen hebben een fijne grootte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Fijn om te horen. En daar heb ik ook ontzettend veel zin in.

   Verwijderen
 7. Oefff, de bovenste 2 fotos vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Heel mooi. Lekker strak :)

  BeantwoordenVerwijderen