LOOkX Lipstick 12 Pink Champagne Matt.Ik ben dol op lipsticks, maar dat is iets wat jullie vast al wisten. Een merk waar menig misschien minder bekend mee is is LOOkX. Dit is een merk wat niet in bijvoorbeeld het Kruidvat wordt verkocht, het is een stukje exclusiever en de prijzen liggen ook over het algemeen net wat hoger. Ik ontving hiervan laatst weer een mooi product, namelijk de lipstick in de kleur 12 Pink Champagne Matt.
 
Hoewel de verpakkingen van de producten van LOOkX mij persoonlijk niet ontzettend aantrekken, vind ik de producten juist wel erg leuk. De kleur van deze lipstick trok mij meteen ontzettend en ik heb hem inmiddels al veelvoudig gedragen. Deze kleur is zoals de naam het al zegt lekker roze, al snap ik niet helemaal waarom het nou ''mat'' wordt genoemd. De lipstick is namelijk juist niet mat en bevat een hele mooie glans.
 
Nog een extra pluspunt aan LOOkX is dat je hier ook kunt betalen met een FashionCheque. Ik zag dit zelf ook pas laatst voor het eerst, maar dit is natuurlijk wel erg leuk. Zo kun je op een hele leuke manier kennis maken met dit fantastische merk.
 
 
Op bovenstaande foto zie je hoe de kleur eruit ziet als ik hem op mijn arm swatch. Ik was meteen al erg enthousiast over het geweldige pigment, want dit is namelijk het resultaat wat je krijgt als je slechts één keer met de lipstick langs je arm gaat. De lipstick is heel zacht en creamy van substantie, iets wat ik zelf erg lekker vind. Zo voelt de lipstick erg voedend aan en droogt hij je lippen ook niet uit.
 
En zo is de kleur op mijn lippen. Het is een hele lieve, champagneroze kleur en ik vind hem werkelijk geweldig. Hij brengt gemakkelijk aan, voelt lekker op mijn lippen en de kleur vind ik prachtig. Als ik de lipstick in de ochtend op doe zit hij er rond etenstijd nog steeds, maar na het eten is het wel noodzakelijk hem even bij te werken. Maar zolang je niets eet of gewoon een slokje drinkt zit je hiermee helemaal goed!
 
Mijn ervaringen met LOOkX zijn tot nu toe erg positief, en ik ben dan ook erg benieuwd of jullie al eens iets van dit merk hebben geprobeerd. Laat het me zeker weten in de reacties!
 
LOOkX Lipstick 12 Pink Champagne Matt - €15.75
'' Heb jij al eens iets van LOOkX geprobeerd?
 
*Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

36 opmerkingen

 1. Wat een mooi subtiel kleurtje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt heel erg mooi! Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleurtje zeg! Geeft veel pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur! Staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve kleur! Ik heb zelf ook een lipstick van LOOkX, die is ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, prachtige kleur! Staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dit is werkelijk waar een prachtig kleurtje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleurtje! Ik dacht eigenlijk dat hij feller zou overkomen maar integendeel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt erg goed en mooi kleur die jou ook mooi staat! Zelf heb ik nog geen ervaring met het merk, daar wil ik wel verandering in brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeh mooi kleurtje. Ik dacht dat deze veel feller zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooi kleurtje en vind de verpakking er ook erg leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oooh een heel mooi kleurtje!
  zelf ken ik t merk niet echt zo goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een heel mooi en lief kleurtje. Hij staat mooi op je lippen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hij is heel mooi & staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie subtiele kleur! Staat je goed

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. de kleur heeft een heel lieve warme uitstraling....erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind het een erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een liefin kleurtje ik hou hier wel van

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Geen kleur voor mij, maar wel erg mooie lipstick. ik hou ook meer van die creamy dingen dan echt droge, matte lipsticks. Ik vind de verpakking trouwens wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen