Maybelline Electro Babylips Electro Oh! Orange!, Pink Shock & Berry Bomb.

 
Babylips. Ontzettend overhyped als je het mij vraagt. In het begin vond ik ze wel erg prettig, maar naarmate ik ze meer gebruikte merkte ik dat ze helemaal niet zo geweldig waren voor mijn lippen. Het waren prima lippenbalsems, maar zo lovend als iedereen hier over was, was ik niet meer. Maar toen Maybelline laatst de electro lijn uitbracht in Nederland besloot ik om er toch maar drie mee te nemen. Ik koos voor oh! orange!, pink shock & berry bomb.

 
De vormgeving van deze Babylips sticks vind ik in ieder geval veel leuker dan de vorigen. Ze zien er gaaf uit door het zwarte met de neon opdruk en persoonlijk vind ik enkel een opdruk ook mooier dan het volledig toevoegen van een kleurtje aan zo'n product. Op deze manier is het gewoon allemaal wat subtieler.

 
In eerste instantie zien de Babylips kleuren er misschien wat heftig uit, maar je moet niet vergeten dat ze op je lippen een heel stukje minder aanwezig zullen zijn. Sommigen zullen dit jammer vinden, ik houd bijvoorbeeld wel van redelijk wat pigment, maar het is voor anderen weer leuker en draagbaarder. Voor een keertje vind ik iets minder pigment niet zo erg in ieder geval, en ik weet nou eenmaal dat het erbij hoort.
 
Babylips bracht in de electro collectie in totaal zes kleuren uit. Ik kocht de roze, oranje en paarse variant en je hebt ook nog een groene, gele en een rode. Zelf vond ik deze er iets minder leuk uitzien en aangezien oranje, paars en roze meer kleuren zijn die ik vaak draag ging ik voor deze drie.

 
En dit zijn de swatches op mijn arm. Ik was meteen heel erg enthousiast en ook redelijk verbaasd. Ik heb natuurlijk een ontzettend witte huid en hier zal de kleur beter overkomen dan wanneer je een hele donkere huid hebt, maar als je lippen dus weinig pigment hebben is dit hetzelfde. Dan krijg je dus als nog redelijk wat pigment. Het pigment is dan ook veel beter dan bij de vaste collectie!

 
Op mijn lippen kwamen de kleuren nochtans wat minder goed over. Ik heb vrij veel pigment in mijn lippen, maar toch kun je wel verschil zien. Links zie je oranje, ziet er goed uit! In het midden paars en die had naar mijn mening iets beter gemogen. Helemaal rechts zie je de roze, en ook hier ben ik niet teleurgesteld over.
 
De Maybelline Babylips blijven ongeveer een uurtje zitten, en dan moet je ze toch wel bijwerken. Ik vind ze qua verzorging nog altijd niet geweldig, maar de kleurtjes zijn erg leuk en ik ga hier ook vaker naar grijpen dan naar de andere Babylips die ik al had. Die vond ik namelijk een stukje minder speciaal!
 
Maybelline Electro Babylips Electro - €3.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

20 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Ik blijf toch bij mijn labello's;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van die paarse, had van mij veel meer paars mogen zijn. Pink shock vind ik het mooiste!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Babylips lijken mij erg fijn, ik hoor erg goede verhalen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze er tof uit zien. Heb zelf twee Babylips uit de vaste lijn, maar vind ze niet geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleurtjes vallen me een beetje tegen, ik ben niet overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet bekennen dat ik er echt geen goede mening over kan hebben, heb ze nog nooit aangeschaft, en gebruik altijd kleurloze lipblamsem...ik ben een lipstickmiep en gebruik lipbalsem echt alleen savonds en als ik droge lippen heb,...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Qua verzorging vind ik ze ook niet geweldig, maar goed de verpakking is wel leuk. En grappig dat ze toch wat kleur afgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had zó gehoopt dat die paarse écht paars was... Maar die oranje is enorm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de kleurtjes wel mooi uitzien, maar jammer dat de verzorging iets minder is :). Ik blijf toch denk ik bij mijn Labellos :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Had ook gehoopt dat die paarse echt wat paarser was! Blijf vooralsnog trouw bij m'n blikje vaseline haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die oranje en roze zien er goed uit! Ik ben wel fan van de verzorging van de andere Babylips, maar ik denk dat dat bij iedereen anders is natuurlijk. Net zoals niet iedereen dezelfde bodybutter, shampoo, mascara, ... fijn vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zien er erg leuk uit, alleen om de verpakking zou ik ze al kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh leuk die kleurtjes!
  toch nog wel subtiel de kleurtjes, de paarse had ietsje donkerder gemogen van mij

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat het effect zo minimaal is. ik vind de verpakking namelijk echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt best fijn! Ik ben juist wat minder fan van de verpakking, maar het idee vind ik wel erg tof. Fijn ook dat ze niet énorm veel pigment hebben, zo kan je deze lipsticks/balsems ook gewoon gebruiken als licht kleuraccentje. Misschien ook leuk om ze als blush te gebruiken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. strike a rose en pink shock zijn mijn twee grote favorieten xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel handig dit, ik wilde ze ook graag halen alleen wist ik niet hoe hij op je lippen zou uitslaan, ik denk dat ik de roze zeker ga halen binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen