My first Zoeva Brushes.

 
NL: Ik ben dol op de kwasten van Real Techniques, maar ik wilde er ook graag wat andere kwasten bij hebben. Ik heb al zoveel goeds gelezen over de kwasten van Zoeva en besloot daarom om er eens drie van te bestellen. Ik koos voor twee gezichtskwasten en één oogschaduwkwast, en die heb ik de afgelopen tijd goed uitgeprobeerd.
------------------------
 
EN: I love the Real Techniques brushes, but I also wanted to try some brushes from another brand. I read so much positive reviews about the brushes from Zoeva and decided to order three of those. I chose for two face brushes and one eyeshadowbrush. The brushes came in the mail really fast after ordering them and I tried them out the last few days.

 
NL: Ik koos voor drie verschillende kwasten, waarvan twee voor het gezicht zijn en ééntje voor de ogen. Van links naar rechts zijn dit de volgende kwasten; 225 Eye Blender, 101 Luxe Face Definer en 105 Luxe Highlight. Ik had eigenlijk geen idee wat ik me er bij voor moest stellen qua kwaliteit, want iedereen ervaart producten anders. Maar ik was meteen bij het zien van de kwasten al erg enthousiast.
 
-------------------------
 
EN: I chose for three different brushes. Two for the face and one for the eyes. From left to right these are the next brushes; 225 Eye Blender, 101 Luxe Face Definer and 105 Luxe Highlight. I didn't really know what to expect, because everyone has another opinion about every product. But I was emidiately really surprised and enthousiastic about the brushes.
 
 
NL: Ik begin maar gewoon bij de meest linkse kwast, de oogschaduwkwast. Hoe ik een tijdje geleden nog amper oogschaduw droeg ga ik nu liever niet meer zonder de deur uit. Ik vind het namelijk prachtig staan en ik vind het ook steeds leuker om te doen. Echt goede oogschaduwkwasten had ik naast mijn Real Techniques varianten nog niet, en daarom besloot ik om er ééntje te bestellen. Namelijk nummer 225. Ik zag meteen ook al meer mooie kwasten, maar aangezien ik nog niet wist hoe de kwaliteit zou zijn besloot ik om rustig aan te beginnen.
 
En ik ben ontzettend blij met deze aankoop! De kwast is lekker zacht en brengt de oogschaduw makkelijk aan. Ik vind het vooral een fijne kwast om de oogschaduw in mijn arcadeboog mee aan te brengen en tevens een beetje te blenden. Dit is zeker een aanrader!
 
----------------------
 
EN: I'm just going to start of with the brush on the left, the eyeshadow brush. A little while ago I didn't even like to wear eyeshadow that much, but now I don't like not wearing eyeshadow. I love the way it looks and I also really love playing with all of the different colours. But I didn't really had the greatest eyeshadow brushes -I only really loved my Real Techniques ones-, and because of that I wanted to try something new. I chose for the brand Zoeva and decided to start of really simple, with only one brush; number 225.
 
And I'm really, really happy with this purchase! The brush is incredibly soft and it applies my eyeshadow so lovely. The brush is especially really lovely to apply eyeshadow with in your crease, and blend it a little at the same time. I can definitely recommend this brush to you guys!
 
 
NL: De volgende twee kwasten zijn beide voor het gezicht. Een Face Definer kwast in nummer 101 en een Highlighter kwast in nummer 105. Links zie je de face definer en rechts de highlighter kwast. Ook hier zijn de haartjes weer ontzettend zacht, maar ze zijn toch stevig genoeg om pigment op te pakken en dit aan te brengen op mijn gezicht.
 
Voor het gebruiken van bronzer vind ik de face definer kwast geweldig. Hij is hier door het puntige uiteinde ontzettend geschikt voor en het effect wat hij geeft vind ik werkelijk prachtig. Hier ben ik ook weer ontzettend blij mee, en wederom heb ik geen spijt van mijn aankoop.
 
De highlighter kwast was ook een kwast waar ik meteen nieuwsgierig naar werd toen ik hem zag. Deze is een stukje kleiner, maar wederom heeft hij lange en zachte haren. Deze haren zijn ook weer stevig waardoor hij makkelijk pigment oppakt. Het enige wat ik hierbij heb is dat ik de highlighter niet zie op het kwastje, waardoor je al snel te veel aanbrengt. Je hoeft dus echt niet te veel in het product te gaan, en als je dat ook subtiel houd is het effect prachtig.
 
Ik ben blij met alle drie de kwasten en kan ze jullie zeker aanraden. Ik wil mijn Zoeva kwasten set graag uitbreiden en jullie zullen de kwasten ongetwijfeld wel eens in een wishlist voorbij gaan zien. Want hoe mooi die MAC kwasten ook zijn; ik vind ze veel te duur en Zoeva is dan een heerlijke oplossing.
 
-------------------------
 
EN: The next two brushes are both for the face. A face definer brush in number 101 and a highlighter brush in number 105. On the left you see the face definer and on the right you see the highlighter brush. Just as the eyeshadow brush, these two brushes also have really soft hairs. Still they are quite firm and they pick up enough product.
 
I especially love the Face Definer brush for applying bronzer. This brush has a really pointy end and with that you can apply bronzer really well. It gives the bronzer a very natural look which I love a lot. Again I'm really happy with this purchase and I definitely don't regret it.
 
Just as with the Face Definer brush I was really curious about the highlighter brush. This brush is a lot smaller, but it has the same qualities. It has firm and soft, long hairs which pick up the product really well. The only thing I'm struggling with a bit is that the hairs are white, and this way you don't see how much product is on there. But with just being careful I really love to use it for applying highlighter. It is a great brush as well!
 
I'm really happy with all of the three brushes and I can definitely recommend them to you. I would love to buy some more Zoeva brushes and I bet you will see them in a wishlist really soon. I think that the MAC brushes are really pretty and useful as well, but they are just way overpriced and I won't spend that much money on some brushes. So Zoeva is a really great solution.
 
Zoeva 225 Eye Blender - €7.99/$10.05
Zoeva 101 Luxe Face Definer - €19.95/$25.10
Zoeva 105 Luxe Highlight - €14.95/$18.80
 
NL: '' Van welk merk gebruik jij het liefste kwasten?
EN: '' From what brand do you love the brushes the most?

20 opmerkingen

 1. Klinkt als een heel goede set kwasten! Ik hou het op dit moment bij mijn RT!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb er ook 1 en die is vooral voor in je crease maar ben er erg over te spreken liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben wel heel benieuwd naar de Zoeva kwasten, de prijs valt eigenlijk best mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo groots fan van de kwasten van Zoeva.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kwasten! Deze gezichtskwasten wil ik misschien ook nog wel. Ik heb een blending kwast van Zoeva die ik ook erg fijn vind

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb ik heel veel over gehoord! Ziet er goed uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hier veel goeds over gelezen en gehoord, ze lijken me echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh het lijken me echt hele fijne kwasten, ik moet ze nog steeds een keer gaan aanschaffen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn eerste kwastenset was de Bamboo set van Zoeva, de perfecte starterset. Daarna kocht ik er nog een heleboel RT kwasten bij. Nic's picks zijn nu nog onderweg naar me en daarna heb ik er volgens mij wel genoeg (voor even ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zoeva heeft inderdaad fijne kwasten. Ik heb de bamboo set al een tijdje in mijn bezit en ben er echt super blij mee. Deze zien er ook heel fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love this post,it's soo nice :)
  xoxo
  Antonella :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze zien er goed uit en de prijs valt me eigenlijk ook nog mee ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oeiijj wat zijn ze mooi en inderdaad de prijs is best te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze lijken me zo fijn. Hier heb ik ook al vaak goede dingen over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie set! Ik heb zelf de Bamboo set van Zoeva. Nadat ik eerst altijd kwasten overal en nergens vandaan had vond ik dat het eens tijd werd voor iets meer kwaliteit. Geen seconde spijt van gehad!

  BeantwoordenVerwijderen