My MAC Cosmetics Collection.

 
NL: Mijn favoriete make-upmerk? Daar hoef ik niet lang over na te denken; MAC. De producten doen geweldig hun werking en ze brengen regelmatig de meest mooie collecties uit. Ik ben nog niet eens zo lang bezig met het sparen van MAC producten, ik denk nu een half jaartje, en op bovenstaande foto zie je alle producten die ik heb.
 
-------------------------
 
EN: My favourite make-up brand? I don't have to think about that question; it's definitely MAC. The products are really amazing, I love the way they look on my face.I like it that MAC brings out so many limited editions during the year and I love to buy something from most of them. On the picture above you see my MAC collection at the moment. I think this is from the last half year.

 
NL: Mijn collectie bestaat momenteel uit 33 producten. Al deze producten neem ik in dit artikel kort met jullie door. Dit artikel is overigens niet bedoeld om op te scheppen of wat dan ook; ik vind het gewoon ontzettend leuk om zo af en toe eens te laten zien wat ik van een bepaald merk heb. Laat me dus zeker weten van merk jij de volgende keer een stash artikel, of misschien zelfs video, wilt zien!
 
------------------------
 
EN: At the moment I have 33 products from MAC in my collection. All of these products will be showed and described shortly in this post. This post is by the way not posted to brag or anything; I just love to show you guys some of my collections. So please let me know of what brand you want to see a scollection post, or maybe video? I'd love to know!

 
NL: Ik begin met het item waar ik het meest van heb; lipsticks. Van MAC heb ik elf prachtige lipsticks, waarvan sommigen uit het vaste assortiment en sommigen uit Limited Editions. Van links naar rechts zijn dit; Diva, Please Me, Pink Pearl Pop, Yield To Love, Please Me, Good Kisser, Mystical, Viva Glam Nicki I, Kelly Yum Yum, Bombshell en Angel. Mijn favoriet op het moment? Pink Pearl Pop!
 
-------------------------
 
EN: Starting off with the item I have the most products of; lipsticks. I have eleven lipsticks from MAC. Some limited edition, some from the regular assortiment. From left to right these are the colours; Diva, Please Me, Pink Pearl Pop, Yield To Love, Please Me, Good Kisser, Mystical, Viva Glam Nicki I, Kelly Yum Yum, Bombshell and Angel. My favourite at the moment? Pink Pearl Pop!
 
 
NL: Foundations, Blushes, Concealers en een oogschaduwbasis. De basic producten van MAC vind ik ook ontzettend fijn, en hiernaast brengen ze ook de meest geweldige blushes uit. Ik heb vijf blushes, drie mineralize skin finishes, één bronzer, twee foundations, twee concealers en één oogschaduwbasis. Allemaal geweldige producten, mijn favorieten van bovenstaande foto zijn de Golden Bronzer en de Dainty Blush.
 
-------------------------
 
EN: Foundations, brushes, concealers and one eyeshadowbase. I love all of these products from MAC, especially the blushes and bronzer. From MAC I have five blushes, three mineralize skin finishes, one bronzer, two foundations, two concealers and one eyeshadowbase. All of them are great, but again I have a few favourites. The Golden Bronzer and the Dainty Blush.

 
NL: En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk; de oogschaduws. Ik heb acht oogschaduwdoosjes van MAC en koop er steeds meer bij omdat ik ze zo geweldig vind. Zo is de villains oogschaduw (Maleficent) één van mijn nieuwste aanwinsten. Hiernaast heb ik een aantal oogschaduws uit het vaste assortiment, maar ook het prachtige Simpsons Marge's Extra Ingredients palette.
 
-------------------------
 
EN: Last but definitely not least; the eyeshadows. I own eight eyeshadow boxes from MAC and I'm still letting my collection grow because I love them so, so much. The villains eyeshadow (Maleficent) was my latest buy and I think it's absolutely gorgeous. I also have a few eyeshadows from the regulair assortiment, and the gorgeous Simpsons Marge's Extra Ingredients Palette not to forget.
 
NL: '' Wat is jouw favoriete MAC product?EN: '' What's your favourite MAC product?
 

30 opmerkingen

 1. Woooow jij hebt echt zo veel van M.A.C ik heb slechts 1 product (schaamschaam)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat veel en mooie producten heb je van MAC !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een prachtige MAc collectie heb je !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een mooie en grote MAC collectie zeg! Ik denk dat ik zelf de lipsticks en de blushes het fijnst vind, heb verder alleen nog oogschaduw geprobeerd van MAC, maar hoewel ik die heel fijn vind vind ik de oogschaduw van Urban Decay en Too Faced soms net wat fijner denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een jaloersmakende collectie heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie collectie! Dainty van Mac staat al eeuwen op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, zeg zoveel mooie make-up van mijn favoriete merk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaaauw, die lipsticks! Super mooi! Mijn favoriete product van MAC zijn toch wel de blushes, oogschaduws, en de paintpots. Eigenlijk alles wel, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wooh, wat een prachtige producten van MAC.
  liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat een hoop producten heb jij! Echt heel veel mooie dingen tussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoo, je hebt aardig wat producten van Mac. Ik ben jaloersss! Je lipsticks zijn erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jij hebt echt een uitgebreide collectie! Ik moet nog altijd mijn eerste MAC product kopen, maar heel binnenkort zal het zover zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw wat een geweldige collectie zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat heb je een mooie collectie! Ik vind MAC ook geweldig XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. WAUW! Wat een mooie MAC collectie heb jij zeg! :-)
  Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie stash heb je! Prachtige producten zitten erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeetje wat heb jij onwijs veel producten van MAC, echt super mooi allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw wat een collectie! Ik heb nog geen enkel product van dit merk :o

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een jaloersmakende collectie <3! Echt héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ohh wauw, jaloers! Ik heb 2 lipsticks maar wil zo graag meer, haha! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige collectie! Ik wil zo graag een blush van MAC aanschaffen, maar ik vind het toch wel erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ooooh wow wat een verzameling heb je daar!
  jaloers

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtige collectie heb je! Ik heb zelf 3 MAC producten: Een lipstick in ''lovelorn'', een MSF in ''Lightscapade'' en de Fix+ spray. Maar volgende week ga ik mijn 4e MAC product aanschaffen....woohoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow! Wat een collectie :D Ik heb een paar oogschaduws uit de Disney villain collectie en nog een lipstick. Ook een prep + prime voor mascara en 2 mascara's heb ik gehad. Mijn collectie valt in het niets bij de jouwe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mac is echt een leuk merk! Ik heb er ook een aantal leuke spulletjes van!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. oh wow!!!! that is quite a collection.

  BeantwoordenVerwijderen