My week captured in pictures #01.


 

 Ik vind wekelijkse of maandelijkse foto overzichten bij anderen altijd erg leuk om te laten zien, en aangezien ik zelf ook regelmatig wat foto's maak gedurende de dag leek het mij wel leuk om ook zoiets op mijn eigen blog te gaan doen. Wekelijks zal ik een overzichtje met foto's geven om zo te laten zien wat ik die week ongeveer heb gedaan, een kijkje in mijn leven dus!

 
 Ik kwam met het idee voor de wekelijkse foto overzichten op mijn eigen blog op dinsdag, vandaar dat de maandag ontbreekt en ik ook niet zoveel foto's heb hier. Vanaf volgende week zullen jullie gewoon een volle week te zien krijgen! Deze week was bovendien niet erg bijzonder, aangezien ik vakantie heb gehad en redelijk veel heb gewerkt.

Links: In de middag van de dinsdag gingen ik en mijn moeder even snel het dorp in. Ik moest bij de Action wat dingetjes hebben en ik moest weer nieuwe medicijnen halen bij de apotheek.

Rechts: Van Nivea kreeg ik een paar dagen geleden een leuk pakketje met deze drie bodylotions, en in combinatie met het nieuwe dienblad van de Action maakte ik hier meteen foto's van.
 

Links: De rest van de middag heb ik wat aan mijn blog gewerkt en ben ik helemaal vergeten foto's te maken. En daarna was het al weer tijd om naar mijn werk te gaan!

 Rechts: Ik weet niet wat mijn blog met deze foto heeft gedaan, maar wanneer ik hem importeer lijken de kleuren heel anders. Dit was mijn outfit van woensdag. Heel simpel, maar met mijn Michael Kors broek die ik na lange tijd weer droeg. Hij is in het echt trouwens veel lichter en het jasje wat hier blauw lijkt is zwart.

 
Links: Ik kreeg een leuk pakketje binnen met daarin de nieuwe en prachtige Trind Time For Treats collectie. De swatches hebben jullie inmiddels al kunnen vinden op mijn blog!

Rechts: Voordat ik moest werken heb ik de swatches van de Trind lakjes nog gemaakt en gefotografeerd, waarna ik nog een artikel schreef over een prachtige tas die ik kreeg van Vimodos. Ook dit artikel is inmiddels al online gekomen.
 
Links: Op donderdag begon ik met het schrijven van het artikel over de nieuwe lakjes van Trind. Deze staat dus inmiddels al online!

Rechts: Maar na het verwijderen van het lakje wat ik nog droeg vond ik het tijd voor een nieuw kleurtje. Ik had namelijk de avond ervoor gewerkt en daardoor was mijn nagellak alweer flink gechipt. Ik koos voor dit lieve kleurtje van Essie en besloot ook weer een Flash Tattoo op te doen.

 
Links: Ik hoefde donderdag niet te werken en had dus de gehele dag om rustig aan te doen. In de middag nam ik een plakje cake met een beetje abrikozenjam, iets wat ik al lang niet meer had gehad.

Rechts: En tegen de avond was ik weer druk in de weer met mijn blog, en ik plaatste wat bestellingen op het internet. Allereerst via Ebay. Hier bestelde ik dertig paar nepwimpers... Puur omdat je ze per tien paar koopt. Deze kosten €1.24 per tien, en de variant links bovenin €2.24. De wimperlijm rechts koste ook slechts €1.24. Ik wil wat meer gaan experimenteren met looks voor mijn blogs en ik vond nepwimpers daarbij erg gaaf. Aangezien ik er nog geen ervaring mee heb besloot ik maar gewoon te beginnen met deze goedkope varianten!
 
 
Links: Ik bestelde ook nog deze twee nieuwe Sleek palettes. Dit zijn de Eyes & Cheek palettes en ik heb ze besteld bij The MakeUp Spot. Deze kosten €12.99 per stuk.

Rechts: En ik haalde de prachtige mijlpaal van 700 followers. Ik wil jullie hier dan ook allemaal ontzettend voor bedanken en ik waardeer het echt heel erg!
 
 
Links: Ik was de hele week al niet zo lekker, en met name vrijdag voelde ik me echt slecht. Ik heb die dag dan ook geen foto's gemaakt. Maar zaterdag voelde ik me gelukkig een stuk beter, en welk medicijn is er beter dan winkelen? Ik ging naar Oberhausen, en mijn eerste aankoop daar was natuurlijk van mijn favoriete merk; Guess!
 
Rechts: Ook besloot ik om eindelijk de stap te zetten en video's te gaan maken waarin ik zelf ook zichtbaar ben en praat. Een vrij grote stap, maar ik heb er ontzettend veel zin in om ook video's te gaan maken voor mijn blog.

En dat was al weer mijn week. Doordat ik vakantie had en een keertje niet zoveel heb gedaan heb ik niet zoveel foto's deze week, en wie weet is dat volgende week weer anders.

'' Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?


16 opmerkingen

 1. Dit zijn altijd erg leuke artikelen.
  Leuk dat jij het nu ook heb =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's, gefeliciteerd met je aantal volgers! Je gaat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De palette's van Sleek zijn erg mooi, ben benieuwd naar de review.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, gefeliciteerd met al je volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Van harte gefeliciteerd met je 700 volgers. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om dit artikel te bekijken en te lezen....zelf vind ik dit altijd heel leuke artikelen ...gefeliciteerd met je volgers, die heb je echt dik verdiend..
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, gefeliciteerd met je 700 volgers, wat een mijlpaal! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je ook een fotodiary plaatst! Zo zie je ook het leven van een blogger achter de scherm. Benieuwd naar je video!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Gefeliciteerd met je 700 volgers!! :) En ik ben benieuwd naar je video!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh leuke foto's! en wat een mooi aantal volgers! Proficiat

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dit altijd zulke leuke posts! En gefeliciteerd met je aantal volgers! :)

  Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuk nieuw artikel! ik ben benieuwd naar jou in een video:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great pictures love the nail polish xxx
  http://www.mlleepaulette.com/index.php?r=site/blog

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's! En die sleek palettes zien er mooi uit.

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen