My week captured in pictures #02.

 
Hoe standaard het ook klinkt; afgelopen week is weer voorbij gevlogen. Ik moet ook nog steeds wennen aan het feit dat ik overal foto's van moet maken, maar aangezien ik ook vrij druk ben geweest afgelopen week zijn er naast minder artikelen ook minder foto's online gekomen. Ik doe mijn best om toch elke dag wat online te zetten, maar het is vrij lastig wanneer ik ook bijna iedere dag moet werken. Dan zit er namelijk geen tijd tussen school en werk en heb ik hier gewoonweg geen tijd voor. Ik hoop in ieder geval dat het me komende week wel iedere dag gaat lukken, ik doe in ieder geval mijn best!


 
Links & Rechts: Maandag was een drukke dag, al zal ik dat waarschijnlijk nog wel vaker zeggen in dit artikel. Ik had een lange dag school en moest daarna meteen door naar werk. Toen ik thuis kwam was ik nog net op tijd voor Hollands next top model, en dit keek ik onder het genot van -lekker ongezond- een choco prince, en vitamine water.

 
Links: Ik ben dol op Barca en wilde het nieuwe shirt dan ook al een tijdje hebben. Echter was hij steeds overal uitverkocht in mijn maat, maar mijn moeder heeft hem voor me kunnen bestellen en dus heb ik hem toch weten te bemachtigen. Ik ben hier ontzettend blij mee! Ook iets leuks wat binnen kwam, was mijn nieuwe Michael Kors portemonnee. Ook hier ben ik ontzettend blij mee.

Rechts:  S'avonds moest ik ook weer werken en ik was nog net op tijd om de wedstrijd van Barcelona tegen Ajax te kijken. Ik vond de wedstrijd op zich niet heel erg bijzonder, maar ik ben tevreden over de uitslag!


Links: Woensdag droeg ik meteen mijn nieuwe shirt, gewoon naar school omdat ik daar zin in had. Simpel met een high waisted broek en een leren jasje. Simpel, maar ik vond hem nochtans erg leuk.

Rechts: Nadat ik uit school kwam ben ik meteen achter mijn laptop gaan zitten om snel een artikel in elkaar te zetten. Ik had namelijk weeral weinig tijd, want ik wilde ook nog wat opruimen en daarna moest ik alweer werken.


 
Links: Ik had nog wat tijd over na het schrijven van een artikel, en ruimde daarom alvast de ene kamer op. Ik begon met mijn kaptafel, want daar is het altijd weer een puinzooi. Hij staat nu als nog vrij vol, maar dit zijn puur alle items die ik bijna dagelijks gebruik.

Rechts: En ook na het opruimen had ik nog even een kwartiertje over om mijn nagelriemen te verzorgen en ondertussen een boek te lezen. Hoe cute zijn de schelp kaarsjes trouwens? Deze heb ik zelf gemaakt, mochten jullie hier een DIY van willen zien hoor ik het graag!

 
Links: En op de fiets naar werk luisterde ik dit nummer. Say Anything van Ashley Nite. Deze kwam voor in aflevering drie van seizoen 6 van The Vampire Diaries. Sindsdien draai ik hem de hele dag door.
 
Rechts: Donderdag heb ik elke week een vrije dag van school. Deze begon al goed, want ik kreeg mijn eerste doosje met nepwimpers binnen. Op de lijm moet ik echter nog wachten dus ik heb ze nog niet kunnen gebruiken, maar ze zijn er alvast voor als de lijm wel komt!
 
Links & Rechts: En daarna ging ik door naar de kapper. Ik liet highlights zetten in blond en koper. Dit keer nog niet zoveel, al ga ik binnenkort weer heen om er meer te zetten. Voor dit keer wilde ik het echter niet te heftig doen, want het was de eerste keer haren verven ooit voor mij.

 
Links: Deze olie van Label.M gebruikten ze bij de kapper in mijn haren, en ik vond hem zo fijn dat ik hem ook maar aanschafte. Hij laat mijn haren een stuk minder pluizen, het glanst mooi en het ruikt ook heerlijk.

Rechts: Vrijdag werd ik al ziek wakker en dit werd eigenlijk alleen maar erger, waardoor ik niet naar school ging. Toen het een paar uur later wat beter ging pakte ik de iPad erbij en keek de nieuwe aflevering van The Vampire Diaries. Seizoen 6 is tot nu toe echt steengoed en ik kan niet wachten tot er volgende week weer een nieuwe aflevering is.

 
Links & Rechts Als ik misselijk ben helpt een glas cola me ontzettend goed, en een beetje zoetigheid kon voor de energie ook niet kwaad. Dit nuttigde ik tijdens het kijken van de nieuwste aflevering van Hawaii Five-0, die stond er namelijk net op. Mochten jullie dit niet kennen; dit is ook één van mijn favoriete series. Als ik het zou moeten omschrijven zou ik CSI-achtig zeggen omdat iedereen dat wel kent, maar ik vind Five-0 persoonlijk veel beter.
 


Links: Zaterdag begon ik ook alweer met Five-0. Er was wederom een nieuwe aflevering -deze keer gelukkig wel op tijd- en ik kon het niet laten deze meteen te kijken. Ik ben echt dol op de serie en ook deze aflevering was weer erg goed.

Rechts: En daarna lunchte ik met twee heerlijke, zelf afgebakken croissantjes. Nog een beetje warm en met helemaal niets erop, zo simpel vind ik ze het lekkerst.

 
Links: En er kwam een leuk pakketje binnen. Mijn moeder had deze oogschaduw uit de Villains collectie van MAC kunnen vinden, en daar was ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik had er al één oogschaduw uit, maar nu nog eentje.

Rechts: En in de avond vond ik het tijd om mijn verzorgingsstash eens op te ruimen. Ik heb alles in mijn badmeubel zitten, en dit was de uiteindelijke inhoud van de onderste drie plankjes. Ik heb heel wat weggedaan en die ga ik natuurlijk weggeven aan familie, weggooien is namelijk zonde!Links: Iets minder leuk; mijn vinger was weer ontstoken. Door het werken haal ik ze altijd open en dan zit ik regelmatig weer eventjes in soda. Mijn andere vinger was namelijk weer net genezen, en nu was het de andere.

Rechts: Maar ik vrolijkte al snel weer op, want ik keek nog even op Ebay rond en bestelde dit prachtige paar oorbellen. Ik wilde ze al een tijdje maar bestelde ze steeds niet, maar dit keer deed ik het toch maar. Ze kosten tenslotte slechts €1.32, en dat inclusief verzending vanuit China.Links: En dan komen we alweer bij zondag aan. Een dag waarop ik weinig heb gedaan. Ik begon met het kijken van de tussenaflevering van Pretty Little Liars; We love you to deAth. Ik kan niet wachten tot de gewone afleveringen weer beginnen!

Rechts: En daarna ging ik door met het vooruit bloggen. Ik schreef hier al vier artikelen, en ben inmiddels weer mooi op schema met mijn planning. Ik heb weer genoeg ingepland zodat jullie niet zonder komen te zitten. Note: Ik schik al mooi op naar de 1000 artikelen!

'' Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?

15 opmerkingen

 1. Leuk overzicht heb je ervan gemaakt! Fijn dat je alweer wat beter bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Je haar is mooi geworden !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei ontstoken vingers zijn niet fijn. Leuke diary, wel balen dat je weinig tijd hebt om te bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer! En wat gaaf dat je al bijna 1000 artikelen hebt geschreven, dat schiet zeker goed op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's, die oorbellen zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjee, de verpakking van de MAC oogschaduw ziet er onwijs gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een hoop foto's. Wel leuk. Zoveel maak ik er niet in een week, soms zelf niet in een maand. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mij is het ook nog steeds wennen om overal foto's van te maken, haha! :)

   Verwijderen