Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow.

 
Laatst bestelde ik weer eens wat items bij Oriflame, waaronder drie van de nieuwe Luminous Cream Eye Shadows. Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van cream oogschaduws, maar aangezien ik deze kleuren zo ontzettend mooi vond besloot ik om het toch maar weer eens te proberen. Ik bestelde drie kleuren, namelijk; Bronzed Burgundy, Gold Sparkle & Crystal Taupe.
 
Hoewel ik de potjes waar ze kleuren in zitten erg mooi vind moet ik wel zeggen dat ik ze niet zo praktisch vind. Je moet hier met je vinger in deppen en zeker wanneer je lange nagels hebt zal je merken dat de oogschaduw dan onder je nagels komt te zitten. Zo zit je meteen onder en gaat het product een stuk minder lang mee. Ik zou dus aanraden de potjes wat minder diep te maken, maar wel wat breder. Zo kun je er makkelijker mee werken. Een beetje zoals de color tattoos van Maybelline, die potjes vond ik wel erg praktisch qua grootte.

 
Maar de verpakking hoeft de pret natuurlijk nog niet te drukken. Ik was meteen enthousiast bij het zien van de drie prachtige kleuren. Ik koos expres voor drie kleuren die vrij dicht bij elkaar liggen zodat ik hier een mooie, neutrale look mee zou kunnen maken. Links bovenaan zie je Crystal Taupe, rechts bovenaan zie je Bronzed Burgundy en onderaan zie je Gold Sparkle. 

 
En wauw, wat zien de kleuren er prachtig uit. Ze zijn allemaal voorzien van een mooie shimmer en daar moet je dus wel van houden, maar persoonlijk vind ik dit geen enkel probleem. Ik gebruik dan ook veel meer oogschaduws met een glittertje of shimmer dan matte kleuren. Shimmers maken het naar mijn mening altijd net wat meer sprekender.
 
 
Toen ik de producten swatchte had ik toch wat gemengde gevoelens. Het pigment is geweldig, laat dat voorop staan, maar ze brengen vrij stroef aan en zo voelen ze ook op je huid. Je kunt dit vooral bij Crystal Taupe en Bronzed Burgundy goed zien op de foto hierboven. Het scheelt in ieder geval dat het pigment er goed uit zag, en ik besloot om ze maar gewoon te testen op mijn ogen.
 
Maar ook hier werd ik er helaas niet echt enthousiast van. Als je één kleur aanbrengt op je hele ooglid ziet het er mooi uit, maar een look kun je hier niet gemakkelijk mee maken doordat ze heel stroef zijn en dus niet makkelijk blenden. Jammer, want ik vind het mooier om meerdere kleuren te gebruiken. Gold Sparkle is dan nog mijn favoriet, want deze kan je nog gebruiken als basis, daar is hij prima voor.
 
Een beetje een teleurstelling, en dat vind ik jammer aangezien je voor deze oogschaduws best wat betaald. Ik weet in ieder geval dat het echt niets voor mij is en ik ga me er waarschijnlijk ook niet weer aan wagen.
 
Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow - €17.00 per stuk.
'' Wat vind jij van Cream Eyeshadows?

17 opmerkingen

 1. Wat jammer dat je ze niet fijn vind ik vind ze juist heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze wat tegenvallen, ik vind de kleuren wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die grijze kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow dit ziet er echt zo goed uit! Maar wat balen dat je zo ontevreden bent, jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die zijn erg mooi gepigmenteerd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat ze zo stroef zijn, lijkt me ook niet makkelijk werken nee. De kleurtjes zijn iig wel heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De pigmentatie is hartstikke mooi, jammer dat ze niet goed blenden...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ontzettend jammer dat ze zo tegenvallen. Dan is het wel zonde. Ik heb nog vijf stuks liggen die ik opgestuurd heb gekregen, maar ik moet ze nog testen. Ben nu wel heel erg benieuwd. Wel mooie en duidelijke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah balen zeg.. Het is inderdaad lastig om met stroeve producten een mooie look te maken. Helaas, want de kleur is echt héél erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De burgundy tint vind ik heel erg mooio m te zien, wel vind ik het zonde dat het erg lastig er een mooie meerkleurige ooglook mee te maken...daar zou ik ook niet echt blij van worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooh spijtig dat ze zo moeilijk blenden, lijkt mij ook niet echt ideaal
  en gewoon één kleur als je oogschaduw vind k ook niet alles,
  heel spijtig!
  ik vind die gold sparkle wel enorm mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zien er mooi uit vooral gold maar jammer dat ze niet blenden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het pigment vind ik er wel heel goed uitzien, maar erg jammer dat de oogschaduws niet fijn blenden! Dan vind ik ze inderdaad toch wel prijzig voor wat ze doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die pigmenten zien er echt te gek uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze erg mooi! Alleen jammer dat ze erg stroef zijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die pigmentatie ziet er echt prachtig uit! Jammer om te horen dat ze niet fijn blenden, en helemaal voor die prijs

  BeantwoordenVerwijderen