Orofluido Christmas Hair & Body Beauty Set.

 
 
Met kerst is het zo leuk om cadeautjes te geven, maar ook om te krijgen. Ik kreeg van Orofluido een vervroegd kerst ''cadeautje''. Ik ontving namelijk deze prachtige kerst set met daarin twee luxe producten voor haar en huid. Deze set is vanaf september te koop en een perfect cadeau voor je moeder, zusje of elke andere beauty liefhebber.


 
Om maar meteen te beginnen met de prachtige verpakking van deze producten. Deze Orofluido set komt namelijk in een luxe cadeaudoos in zwart en gouden tinten. Ik vind hem ontzettend mooi en chique vormgegeven en dit is ook echt een cadeautje om uit te pakken.
 
Wanneer je de doos opent zitten hier twee producten in. Je vind in deze set een flesje beauty elixer, en een perfumed body cream. Ook hier vind ik de vormgeving erg mooi gedaan. Ik vind met name het logo van Orofluido erg mooi, want hierdoor hoef je al geen bijzondere verpakking te hebben. Het ziet er al snel erg chique en luxe uit, en dat terwijl de set helemaal niet zoveel kost.

 
Beauty Elixer.. Ik kan me best voorstellen dat je niet meteen weet wat je hiermee moet doen, ik dacht zelf ook meer aan huid dan aan haar, maar toen ik begon te lezen zag ik dat dit product juist voor je haren is bedoelt. En dus probeerde ik dit meermaals uit.

De geur hiervan is allereerst heerlijk. Hij heeft een hele warme, aanwezige geur en het is echt goed geschikt voor de herfst en winter. Je bent echt maar een druppeltje nodig, en aangezien dit flesje 100 milliliter bevat doe je hier een hele tijd mee. Als je dit druppeltje over je handen verdeelt en daarna in je haar kneed creëert dit een mooie glans, en je haren voelen er ook zacht door aan. Niet vet, maar juist verzorgd. De geur ruik je ook heel subtiel en dit vind ik erg aangenaam, en het beste is nog wel dat hij er voor zorgt dat mijn haar ook een stukje minder pluist. Hier ben ik erg enthousiast over!

 
En dan hebben we de geparfumeerde body crème nog over. Dit is wederom een hele grote verpakking waar je zeker een tijdje mee door kunt. De pot bevat namelijk maar liefst 175 milliliter, bijna het dubbele van het elixer dus. Hier gebruik je echter wel iets meer van per keer, maar toch is hij zuinig in gebruik en kun je er erg lang mee doen.
 
Deze crème zorgt ervoor dat mijn huid heel erg lekker gevoed word. Het duurt eventjes voordat hij goed intrekt, maar als hij eenmaal is ingetrokken voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan. Dit is een product wat ik graag gebruik na het douchen en ik vind de geur wederom erg lekker. Hij ruikt net als het elixer warm, kruidig en hij heeft iets van noten weg, en laat ik nou dol op die combinatie zijn.
 
Ik ben heel erg enthousiast over deze set en ik kan hem je zeker aanraden. Als cadeautje voor iemand anders, of als cadeautje voor jezelf.

Orofluido Christmas Hair & Body Beauty Set - €26.50
'' Was jij al bekend met dit merk?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

15 opmerkingen

 1. Die bodycrème lijkt me echt heerlijk >3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de body crème die ziet er super lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige set! De haarolie heb ik ooit eens gehad (minivariant). De werking vond ik zo ontzettend fijn! De body crème ben ik erg nieuwsgierig naar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd leuk om te horen dat er meerdere mensen positief over zijn! De body crème is ook heerlijk :)

   Verwijderen
 4. Lijken me heerlijke producten! Ik ben wel fan van Orofluido :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een mooie producten! :D Ik ken het merk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende dit al, mijn kapster deed de olie altijd in mijn haar, mmmm heerlijk spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende dit al, mijn kapster deed de olie altijd in mijn haar, mmmm heerlijk spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt echt lekker!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het klinkt heerlijk, ik heb er al vaker fijne dingen over gelezen...echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh...allebei klinkt het heerlijk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen