Remington Your Style Styler Kit.NL: Hoewel ik van mijzelf al krullen heb vind ik het toch leuk om zo af en toe een ander soort krul ''uit te proberen''. Zo ontving ik van Remington de Your Style Styler Kit. Deze kit bestaat uit een tang met daarbij drie losse opzetstukken. Ik testte er tot nu toe één uit, en mijn ervaring daarover deel ik graag met jullie.
 
-------------------------
 
EN: Even though I have curls from myself already, I love to try out something different now and then. Lately I received the Remington ''Your Style Styler Kit'', something I was curious about immediately. This kit contains an iron and three different attachments. I tried out one of them already, and I can't wait to share my thoughts with you guys.

 
NL: Wanneer je de doos opent zie je meteen dat alle producten erg goed verpakt zitten in kartonnetjes, plastic etc. Het was dus even een klusje om alles uit de verpakking te krijgen, maar zo blijft het tenminste goed beschermd en dat vind ik super!
 
Wanneer je alles eenmaal uit de doos hebt gehaald houd je zes dingen over. Een handschoen om je niet te verbranden, een mooi tasje om alles in op te bergen, drie opzetstukken en het apparaatje zelf.

-------------------------
 
EN: When you open the box you will see that the products are packed really well. You have to get them out of the pieces of paper and plastic before you can use them, but that's not a problem for me. This way the products will stay in the best condition and they won't break during sending or what so ever.
 
And when you have got everything out of the box, there are six pieces left. A glove to protect you from burning your hands, a little bag to store the items in, three attachments and the iron itself!
 
 
NL: Op bovenstaande en onderstaande foto's heb ik mijn haren gekruld met de kleine tang, de onderste op de doos. Ik vind het effect heel erg mooi geworden en ik ga deze zeker vaker gebruiken!
 
De tang is allereerst ontzettend fijn in gebruik. Je klikt het opzetstukje wat je wilt gebruiken er gemakkelijk op, waarna je hem aanzet en hij binnen een minuutje op de heetste temperatuur is. Zelf gebruik ik de middelste temperatuur omdat ik al vrij droog en pluizig haar heb door mijn eigen krullen, en omdat ik het voor het krullen ook al heb moeten stijlen. Wat ik naast het snelle opwarmen ontzettend fijn vind, is dat de tang meedraait. Het zwarte stukje onder de tang is namelijk bewegend waardoor de tang heel soepel in en uit je haar glijd.
 
-------------------------
 
EN: On the pictures above and below you see my hair curled with the small attachment, the bottom one showed on the box. I think that the effect is really pretty, and I'm going to use this one a lot!
 
Something I really, really love about this iron is that using it is really simple and nice. You can click on whatever attachment you like easily, and after that you can just put it on. After a minute the iron is on the hottest temperature, but I like to use it on the second one. My hair is already dry and fluffy because of my natural curls, and I also have to straighten it before I could even curl it. But next to that I also love that the iron twists with the curling. The black piece on the bottom is moving and because it is moving it can curl in and out your hair really easily.

 
NL: Ik ben ontzettend enthousiast over deze tang en ik kan niet wachten de andere twee opzetstukjes ook te gaan proberen. Dit ga ik dan ook zeker doen, en jullie zullen vast wel een foto voorbij zien komen op Instagram of mijn blog. 
 
-------------------------
 
EN: I'm really enthousiastic about this iron and I can't wait to use the other two attachments. You will probably see a picture on Instagram or my blog whenever I tried those. So make sure to follow my Instagram as well! The link is in my sidebar.
 
Remington Your Style Styler Kit - €49.95/$63.70.
NL: '' Wat is jouw favoriete krultang?EN: '' What's your favourite iron?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
*This post contains products I received for a review.


10 opmerkingen

 1. Je kapsel is zo mooi geworden nadat je deze handige krultang had gebruikt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie krullen en wat een super gave ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie krullen zeg! Mooie foto's ook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wow het geeft echt mooie, nette krullen
  leuk gedaan

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sohhhh de krullen heb je mooi in het gareel gekregen met deze set van Remington, dat is wel handig want bij krullenbolletjes zoals jij en ik zitten ze echt niet altijd zoals wij dat willen....Ik ben ook wel benieuwd naar de andere opzetstukken....dit ziet er in elke geval heel erg mooi uit1

  BeantwoordenVerwijderen