Trind Time For Treats Collectie.

 
Trind is een nagellakmerk waar ik ontzettend dol op ben. Ik heb er inmiddels dan ook een redelijke collectie van, en hier komen steeds weer nagellakjes bij. Trind bracht recentelijk de Time For Treats collectie uit, bestaande uit zes prachtige kleuren. Ik ontving alle zes de kleurtjes en heb deze natuurlijk voor jullie uitgeprobeerd en geswatcht!


 
Ik vind het zo leuk dat deze collectie subtiele pastelkleurtjes heeft gekozen in combinatie met wat donkerdere kleuren. Ik vind gele en groene herfstkleuren bijvoorbeeld niet zo aantrekkelijk, en daarom ben ik blij dat Trind daar niet voor heeft gekozen.
 
Ik begin met dit lieve, roze kleurtje. Dit is de kleur Michty Macaron en word beschreven als zoet zacht roze. Deze kleur trok mij meteen al, want je kan nooit genoeg roze nagellakjes hebben en ten slotte is elke kleur weer anders.

 
Toen ik dit kleurtje swatchte was ik ook erg enthousiast. Ik heb op bovenstaande foto twee laagjes aangebracht en hiermee vind ik hem zelf dekkend genoeg. Als je echt lange nagels hebt kun Je ziet mijn nagels er niet meer doorheen en het kleurtje ziet er mooi en egaal uit.

 
De tweede kleur is Earl Grey, die wordt beschreven als een wondermooie winter statement met grijsblauw. Deze kleur is inderdaad een mix van lichtblauw en grijs. Zo lijkt hij op bovenstaande foto vrij grijs, en op de foto van de swatch is hij juist een stukje blauwer. Het is maar net hoe het licht erop valt.

 
En zo ziet hij eruit met twee laagjes. De substantie van deze nagellak vind ik ontzettend fijn, net als bij het roze lakje hiervoor. Ze zijn lekker creamy en brengen desondanks dat heel erg gemakkelijk aan. Met twee laagjes dekt deze ontzettend goed en meer hoef je er naar mijn mening ook niet aan te brengen.

 
Als derde heb ik de kleur Luscious Lavender ontvangen. Dit is weer zo'n kleurtje waar je van moet houden, want deze heeft namelijk een metallic effect. Persoonlijk houd ik hier wel van, maar ik hoor en zie ook vaak dat mensen het wat minder vinden. Puur een kwestie van smaak dus.

 
Maar ik vind hem zelf ontzettend mooi en ik ben ook eg blij met het resultaat. Op bovenstaande foto heb ik dit keer namelijk maar één laagje aangebracht. Je zou op zich een tweede laagje aan kunnen brengen, maar ik vind het zelf niet nodig en vind het zo al mooi genoeg.

 
De vierde kleur is naar mijn mening een perfecte kleur voor de herfst. Dit is Mocca Madness, die beschreven word als een tijdloze taupe met een zeer subtiele glitter. En dat is ook precies zoals hij eruit ziet. Op de foto zie je de glitter ook heel subtiel en de kleur doet mij inderdaad denken aan chocolademelk/koffie.
 
 
En ook deze is prachtig op mijn nagels. Ik heb hier weer twee laagjes aangebracht en daarmee dekt hij super. Een derde laagje vind ik niet nodig omdat hij zo al mooi en egaal genoeg is en dat vind ik dan ook een groot pluspunt. Meer dan twee laagjes aanbrengen doe ik namelijk niet graag.

 
En we gaan meteen door met de volgende kleur. Dit is wederom een wat donkerdere kleur, namelijk Choco Loco die wordt beschreven als Mysterieus bruin. Dit is inderdaad een donkerbruine kleur met een paars/blauwige ondertoon en een boel shimmers. Hier hebben we dan ook meteen mijn favoriet uit de collectie!


En zo ziet hij er uit op mijn nagels. Ik heb hier slechts één laagje aangebracht en ik moet zeggen dat hij op de foto een stukje minder dekkend lijkt dan hoe hij in het echt was. Een tweede laagje is wel mogelijk, maar bij mij was hij ook al dekkend met slechts één laagje. Dit is dus mijn absolute favoriet, een kleur die ik nog veel ga dragen in de herfst en winter.
 
 
En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste lak; Icing on the cake. Een glitter & glamour topping, geschikt voor een leuk feestje en als je er van houd kan je hem eigenlijk altijd wel dragen. Zelf ben ik geen mega fan van glitter topcoats, maar als accent nagel vind ik dit altijd wel erg chique staan, zeker als je hem helemaal dekkend maakt.

 
En bij deze lak zal het geen groot probleem worden hem helemaal dekkend te maken. Ik heb hem hier over Choco Loco aangebracht en op een donkere lak komen de zilveren en blauwe glitters erg goed uit. Maar op een zilveren ondergrond zou dit ook prachtig zijn omdat je hem zo gemakkelijk dekkend kunt maken.
 
Ik ben zoals jullie hebben kunnen lezen erg enthousiast over deze lakjes en ik zie eigenlijk geen lakjes in de collectie die ik zelf niet zou dragen. De lakjes drogen daarnaast ook snel en blijven bij mij ook vrij lang zitten, zeker een aanrader om eens te proberen dus!
Trind Time For Treats Collectie - €10,12 per stuk.
'' Welk lakje is jouw favoriet?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

15 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleuren vooral Michty Macaron ben nou eenmaal gek op roze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurtjes! Allemaal perfect voor de herfst/winter :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurtjes, vooral die eerste vind ik zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Luscious Lavender, spreekt mij wel heel erg aan, maar net wat je zegt het is wel een kleur waar je van moet houden....mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Prachtige lakjes! Ik vind de roze en Mocca Madness echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Ik vind het ook wel heel leuk dat trind voor een mix tussen donkere en pastel lakjes heeft gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooie collectie! Vooral earl cray spreekt me erg aan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave collectie, vooral de eerste twee spreken me aan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooie kleurtjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes! Van het weekend ga ik ze ook uitproberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleuren! Zelf ben ik gek op de verzorging producten van Trind, de normale nagellakken hebben ik nog nooit geprobeerd daar moet binnenkort wel verandering in komen. Ik vind de Choco Loco vind ik erg mooi, ik hou van donkere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, mooie kleurtjes. Die passen goed bij de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een prachtige lakjes.! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen