Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipsticks 19 & 14.

 
NL: Een tijdje geleden kwam de Ici Paris XL weer met een geweldige actie. Bij aankoop van twee nagellakjes of lipsticks kreeg je namelijk 40% korting. Deze actie kon ik niet voorbij laten gaan, en zo kwam ik al snel uit bij twee prachtige lipsticks van Yves Saint Laurent. Ik koos voor twee wat apartere kleuren, namelijk paars en oranje.
 
------------------------
 
EN: A little while ago the Ici Paris XL in The Netherlands had a great offer. If you bought two nail polishes or two lipsticks, you got 40% off the price. Of course I couldn't pass this offer, and because of that I came along two beautiful Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipsticks. I chose two quite extra ordinary colours for me; purple and orange.

NL: De eerste lipstick die ik uitkoos was nummer 19 van de Rouge Volupte Shine collectie. Toen ik hem voor het eerst zag en nog niet geswatcht had vond ik hem toch wel vrij heftig ogen, maar ik besloot hem uit nieuwsgierigheid toch maar te swatchen. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit heb gedaan, want eenmaal op mijn swatch en lippen was hij helemaal niet zo ontzettend paars en juist ontzettend mooi.
 
------------------------- 
 
EN: The first lipstick I chose was number 19 from the Rouge Volupte Shine collection. I really love this collection and I already had two of the lipsticks from this line in my stash. When I first saw this colour I didn't really thought it would be something for me, but because I was so curious I wanted to swatch it anyways... And I'm really happy that I did, because this colour is not as purple as I thought and it's really gorgeous.

 
NL: In de prachtige, gouden huls lijkt de kleur heel erg heftig en paars. Hierdoor haakte ik in eerste instantie ook een beetje af, en ik was ook een beetje vergeten dat de lipsticks op je swatch een beetje meer sheer zijn, waardoor het pigment niet zo heftig zal zijn.
 
------------------------
 
EN: The colour looks quite heavy and purple in the gorgeous, golden tube. Because of that I first didn't want to swatch it, but I forgot that these lipsticks are a bit more sheer once you've swatched them, and that means that they aren't that heavy pigmented once they are on your lips anymore.
 
 
NL: Tijd om ze te swatchen. Op bovenstaande foto zie je ook meteen het pigment van de andere kleur al, maar daar zal ik straks verder op in gaan. Het pigment van nummer 19 is werkelijk prachtig. Hier lijkt hij ook meteen een stukje meer fuchsia en dat vind ik ontzettend mooi. De lipsticks van de Rouge Volupte lijn blijven bovendien redelijk lang zitten, al is een grote maaltijd eten iets te veel gevraagd en moet je het dan wel weer bijwerken. Maar al met al ben ik hier erg tevreden over.
 
-------------------------
 
EN: Time to swatch the lipsticks! On the picture above you already see the swatch from the other lipstick too, but I'll talk a little more about that later. The pigment from number 19 is really gorgeous! On my arm it looks a lot more fuchsia than purple and I think it looks absolutely stunning. The lipsticks from the Rouge Volupte collection stay on your lips quite long, but eating a big meal will destroy the colour. But I'm really excited about them and I think that the lipsticks are great what so ever.

 
NL: De tweede lipstick die ik kocht komt ook uit de Rouge Volupte Shine lijn, en dit is kleur nummer 14. Dit keer wederom een kleur waarvan ik er niet zoveel in mijn stash heb liggen; oranje. Ik vind hem echter werkelijk prachtig, en ook hier geld weer dat hij op mijn lippen een stuk minder aanwezig is. Op de swatch (die je op de foto hier boven al hebt kunnen zien) lijkt hij wel vrij heftig, maar je zult zo zien dat het op de lippen heel erg meevalt.
 
------------------------
 
EN: The second lipstick is also from the Rouge Volupte Shine collection, and this is colour 14. This time again a colour I didn't own much already; orange. I think it looks absolutely stunning and I couldn't wait to try it on my lips. The colour looks quite heavy in the tube and in the swatch again, but you'll see that it looks a bit more natural on my lips.

 
NL: Fel, heftig oranje. Normaal ben ik daar ook helemaal geen fan van, maar door het uitproberen van deze kleur op mijn lippen was ik wel snel verkocht. Mijn voorheen blonde haren zijn vrij oranje geworden en deze kleur zorgt voor een hele warme uitstraling in combinatie met mijn haarkleur.
 
-----------------------
 
EN: Bright, heavy orange. Normally I don't like orange colours for my lips, but when I tried this colour on I was immediately sold. I couldn't let it go of my mind and chose to buy this one as well as the purple colour. I thought it matched great with my orangy hair colour, and together with that this gives me a really warm look.
 
NL: En zo zien de kleuren er uit op mijn lippen. Links zie je de oranje kleur, nummer 14, en rechts zie je de paarse kleur, nummer 19. Ik vind ze beide prachtig en kan dan ook geen favoriet uitkiezen. Ze doen allebei hun werking goed en ik kan niets anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben met deze kleuren en deze lipsticks zeker kan aanraden!
 
-----------------------
 
EN: And this is what the colours look like on my lips. On the left you see the orange colour, number 14, and on the right you see the purple colour, number 19. I think that they are both gorgeous and I can't even pick a favourite. They both do they're jobs great and I can't say anything else anymore than that I'm really happy with these lipsticks and that I can really recommend them to you!
 
 
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipsticks 19 & 14 - €33.95 per stuk/$42.50 a piece.
NL:
'' Welke kleur is jouw favoriet?
EN: '' What colour is your favourite?
 

24 opmerkingen

 1. Nummer 19 is echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren, wel erg prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw zeer mooie kleuren lipsticks en super goed gepigmenteerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige kleuren al zou ik die paarse zelf niet dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt liefde voor deze kleurtjes, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie lipsticks! Op je lippen komen ze inderdaad heel mooi uit, en een stuk minder heftig als in de gouden huls. Het lijkt wel of ze zich aanpassen aan jouw lipkleur, ze staan je namelijk super. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen de verpakking is al prachtig! De paarse vind ik het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, had echt verwacht dat die paarse super fel zou zijn, maar op je lippen is hij echt niet zo extreem! Ik vind die paarse echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleuren! Nummer 14 is mijn favoriet. Alleen voor de mooie huls zou ik al zo'n lipstick willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleuren zeg! En grappig ook dat je nummer 19 eerst te paars vond lijken; ik werd daar juist enthousiast van maar toen ik zag dat de swatch meer roze was heb ik zelf toch nummer 9 gekozen ;) Nu moet ik trouwens wel zeggen dat ik nu alsnog nummer 19 wil hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Ik vond de paarse kleur in de huls wel erg mooi, maar niet bij mijn huidskleur haha! Nummer 9 is ook prachtig trouwens. :)

   Verwijderen
 11. wow echt twee prachtige kleurtjes!
  heel erg mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een prachtige lipsticks ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie felle kleurtjes! Al liggen ze wel buiten mijn budget ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleurtjes, vooral die paarse! Ik hou van YSL lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. tjeet, die nummertje 19 daar word ik wel heel erg vrolijk van... vooral heel mooi van kleur...sjuchttt, wat zijn de hulzen toch mooi van YSL!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De paarse is echt leuk! De oranje vond ik eerst iets té en zou ik zelf niet kiezen, maar hij staat je wel leuk!

  Groetjes
  Amélie Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Such beautiful shades, #19 looks incredible.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oehh...erg mooie kleuren!
  De huls is zo mooi van de lipsticks <3!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wauw erg mooie en gewaagde kleuren love it liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo'n vrolijke kleuren! De paarse is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen