Zarqa Hand & Shower Foam, Sensitive Skin Oil & Ultra Soft Body Cream.

 
Een paar weken geleden schreef ik al over de nieuwste gezichtsproducten van Zarqa, maar recentelijk brachten zij ook drie nieuwe producten uit voor de gevoelige huid. Ik was hier ontzettend benieuwd naar omdat mijn huid de laatste tijd ook vrij gevoelig is, en dus testte ik deze producten graag voor jullie uit.


 
Te beginnen met de Ultra Soft Body Cream. Deze crème zit in een tube van 150 milliliter, wat naar mijn mening best veel is. Ik maak dit soort producten namelijk niet zo snel op, al moet ik zeggen dat het bij Zarqa best hard gaat. Wat ik zo fijn vind aan deze producten is dat er geen geur aan zit. Want al hoe lekker sommige geurtjes zijn, bij een body product vind ik neutrale geuren of geen geur nog wel het allerfijnst.

 
De ingrediënten van de producten van Zarqa vind ik er erg goed uit zien. Zarqa heeft deze lijn ook speciaal gemaakt voor de gevoelige huid en dan is het belangrijk dat er niet te veel ingrediënten in zitten die slecht zijn. Door de milde, maar effectieve producten helpt Zarqa bij de verbetering en behandeling van diverse huidproblemen als bijvoorbeeld eczeem en bij gebruik maak je weinig kans op allergische reacties.

 
En wat vind ik dit een geweldig product! Ik gebruik hem bijna iedere avond voordat ik ga slapen, en wanneer ik dat heb gedaan voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ik ben inmiddels voor mijn doen dan ook redelijk ver met de tube, al zit er nog genoeg in en werkt hij gelukkig erg zuinig. Mijn huid voelt gevoed, zacht en dat is wat ik wil bij een body cream. Deze kan ik je zeker aanraden!

 
Als tweede begon ik met het testen van de sensitive skin oil. Deze olie kun je aanbrengen na het douchen, badderen of elke andere gelegenheid waarbij je het water in bent gestapt. Deze olie zorgt ervoor dat je huid lekker gehydrateerd word.
 
Ik moet zeggen dat ik normaal helemaal niet zo'n fan ben van oliën voor de huid. Ik heb ervaren dat ze vaak lang vettig zijn en daarom was ik in het begin een beetje angstig dat dat hier ook het geval zou zijn. Maar ik ben positief verrast! Deze olie trekt binnen een minuutje helemaal in je huid, waarna je je gewoon kunt afdrogen en je huid lekker zacht aanvoelt.
 
 
Ook hier zie ik weer weinig verkeerds bij de ingrediënten. Het valt me ook op dat er niet eens bijzonder veel ingrediënten in zitten, dus zoveel verkeerds kan er ook niet eens zijn. Hoewel mijn huid niet eens altijd gevoelig is vind ik dit heerlijke producten en denk ik dat ik ze het hele jaar door wel zal gaan gebruiken, want droog is mijn huid over het algemeen wel!

 
Ik gebruik dit product met name graag op mijn benen, maar ook op je armen is hij heerlijk. Deze olie bevat ook geen toegevoegde geur, je ruikt alleen een beetje de standaard olie geur. Zelf heb ik hier helemaal geen problemen mee, want het ruikt fris en aangenaam. Ook over dit product ben ik weer erg enthousiast.

 
En als laatste heb ik de Hand & Shower Foam mogen ontvangen. Dit is een product die je zowel kunt gebruiken als douchegel of als handzeep. Lekker multifunctioneel! Ik heb hem dan ook op beide manieren getest en ik moet zeggen dat ik ook hier weer enthousiast over ben. In een korte tijd ben ik heel erg enthousiast geworden over dit merk!


 
Ik begon met het testen van dit product onder de douche. Onder de douche vind ik een geurtje juist wel lekker en ik moet dan ook zeggen dat ik hem hier niet geweldig vond. Hij was zeker aangenaam en hij schuimde lekker, maar ik miste een geurtje.
Maar als handzeep maakte hij dit alles weer goed. Ik vind een foam sowieso al veel lekkerder omdat dit meteen schuimt en je ook een stuk minder nodig bent, en deze maakte mijn handen ook nog eens lekker zacht. Hij pikt niet en voelt lekker verzorgend aan, en dat is precies wat ik wil bij een handzeep.

 
Zoals jullie wel gemerkt hebben ben ik ontzettend enthousiast over deze producten. Ik gebruik ze met plezier en hoewel ik heel wat verzorgingsproducten heb staan merk ik dat ik toch snel naar de producten van Zarqa grijp. Zo staat de Body Cream standaard op mijn nachtkastje om hem s' avonds gemakkelijk te kunnen pakken.
 
Zarqa Hand & Shower Foam - €8.95
Zarqa Sensitive Skin Oil - €14.95
Zarqa Ultra Soft Body Cream - €12.95
'' Kende jij dit merk al?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

9 opmerkingen

 1. Ik vind de producten van Zarqa zo fijn en mild voor de huid.
  Ben helemaal fan van de gezichtsverzorgingslijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het merk niet! Ziet er wel erg goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit merk klinkt goed ik kende het ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah ik ben heel nieuwsgierig naar producten van Zarqa inmiddels. Als ik een beetje door mijn voorraad heen ben dan ga ik zeker eens wat producten testen. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Zelf heb ik een gezichtscrème van het merk en daar ben ik heel erg tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Zarqa echt een heel fijn merk, gebruik al jaren hun gezichtsreiniger

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die shower foam lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen