All About Autumn Tag.

 
De verwarming kan weer aan, slapen met het geluid van tikkende regendruppels op je dak, warme dranken, geurkaarsen branden. Ja, ik ben dol op de herfst en hij is dan ook eindelijk aangebroken. Ik ben zelf in tegenstelling tot heel veel mensen echt geen zomermens, en het liefste heb ik de herfst het hele jaar door. De herfst is absoluut mijn favoriete seizoen, en hoewel ik niet vaak een Tag invul kon ik de All About Autumn Tag echt niet overslaan.

 
Wat is je favoriete herfstdrankje? Dat is een makkelijke! Ik ben dol op thee wanneer het wat kouder is. Echter houd ik niet zo van smaakjes en heb ik het liefste Earl Grey of iets in die richting. Lekker simpel met een beetje suiker erin om het net wat zoeter te maken.
 

Laat je leukste muts, wanten of sjaal zien.
Dat is een lastige! Ik heb namelijk nog geen leuke sjaal, muts of wanten. Ik draag deze namelijk bijna nooit en moet er daarom nog wat zoeken. Wel heb ik al een leuke sjaal op het oog, dus die kan ik uiteraard wel aan jullie showen!

Welke muziek luister je in de herfst? Ik luister eigenlijk alles wel graag wat ik normaal luister; rustige muziek met mooie teksten. Op het moment is het nummer Say Anything van Ashley Nite groot favoriet.

Welk parfum ga je het meest dragen deze herfst?Ik ben dol op het Killer Queen parfum van Katy Perry, en daarnaast heb ik recentelijk een heerlijke geur gekocht bij Hollister; Pure Cali. Deze is zoet en warm tegelijk, dus ik ga deze beide lekker afwisselen.
 

 
Wat is je lekkerste herfst geurkaars?
Easy! Yankee Candles zijn mijn absolute favorieten, en de geur Christmas Cookies vind ik heerlijk. Deze ruikt lekker naar vanille en een beetje naar koekjes, ik vind 'm heerlijk. En oh ja, mijn Jewel Candle met cookies geur vind ik ook heel lekker.
 
Wat is je favoriete make-uplook voor de herfst?Een mooie, warme ooglook met goud en bruin tinten, winged eyeliner, paars/bordeaux-lipstick en een subtiele bruin/paarsige blush. Lekker warm allemaal, daar houd ik met name in de herfst erg van.

Go to herfst moisturizer?Hmm, dat vind ik lastig. Ik gebruik eigenlijk altijd iets verschillends. Ik krijg hier regelmatig wat van voor mijn blog, en momenteel gebruik ik die van Eucerin erg graag. Die voed mijn huid lekker en dat is perfect voor de herfst.
 
Wat is je favoriete herfstnack?Ook zo'n lastige! Ik denk dan toch appeltaart of mini appelcakejes. Zelfgemaakte appeltaart dan wel, maar de mini appelcakejes uit de winkel smaken me ook erg goed. Beide erg lekker en herfstig!
 

Hoe ga je verkleed met Halloween?Zo jammer dat dit amper word gevierd in Nederland. Ik doe dus niet aan Halloween, maar als ik een kostuum zou moeten hebben zou ik de Halloween specials van Pretty Little Liars even terugkijken. Die hebben altijd geweldige outfits, en mijn favorieten zie je hierboven.
 
Mocht je deze TAG leuk vinden, neem hem dan gerust over!

'' Houd jij ook zo van de herfst?

10 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen! Ik heb eigenlijk nog nooit een kaars van Yankee Candle geprobeerd, maar ik hoor er wel heel veel goede dingen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag om te lezen, ik heb gisteren ingevuld :)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh appeltaart (en vooral als 'ie nog lekker warm is) is echt zoo lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind appeltaart ook heerlijk!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een hele leuke blog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yay voor appeltaart! En als je hem zelf bakt ruikt het ook zo lekker in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag. Perfect voor de herfst! :D

  BeantwoordenVerwijderen