Crest 3D White Glamorous Whitestrips.

 
Ik ben nooit echt blij geweest met de kleur van mijn tanden. Sommige mensen hebben spierwitte tanden, en mijne waren altijd wat meer gelig. Vervelend, maar ik kon er eigenlijk maar weinig aan doen. Ik poets mijn tanden altijd minimaal twee keer -en meestal vaker- per dag en doe eigenlijk alles wat mogelijk is om ze wat witter te krijgen. Ik vroeg me altijd af hoe het kwam dat ze zo geel waren, maar na een tijdje kwam ik erachter. Ze waren niet zozeer geel; ze lijken geler door mijn spierwitte huid. Als je mijn witte huid vergelijkt met mijn tanden lijken ze een heel stuk geler dan wanneer ik een donkerdere huid zou hebben. Ik zat er dus al een tijdje aan te denken om mijn tanden eens te bleken, maar hier in de buurt is er niemand die het doet wanneer je onder de achttien bent en daarnaast is bleken ook vrij prijzig. Zo kwam ik terecht bij CrestWhiteShop een webshop met talloze producten om je tanden te bleken. Ik ontving van hun één van de kuren en heb die natuurlijk uitgetest.


 
Ik koos voor de Crest 3D White Luxe Whitestrips Glamorous White -een hele mond vol ;)-. Ik koos voor een kuur van veertien dagen, al heb ik er hiervan maar zeven gedaan. Toen vond ik het resultaat namelijk al zo goed dat ik de andere zeven graag wilde bewaren voor wanneer het effect weer zou afzwakken.
 
In zo'n pakje krijg je dus veertien van dit soort zakjes. Het is de bedoeling dat je die elke dag op je tanden plakt en het dan een half uurtje laat zitten. Het is belangrijk dat je ze goed aandrukt, vooral tussen de randjes, omdat je natuurlijk geen gevlekte tanden wilt hebben.

 
Zo ziet de inhoud van zo'n pakje er dan uit. De strip die hier boven zit is voor de onderkant, en de onderste strip is voor de bovenkant. Het bleken is geheel op eigen risico en je moet dit ook niet te vaak doen. Echter wilde ik toch wel graag iets aan mijn tanden veranderen en heb ik het gewoon gedaan.
 
Ik testte deze strips voor zeven dagen; en wauw, wat ben ik enthousiast. Mijn tanden zijn nog niet spierwit, maar in vergelijking met hoe ze eerst waren ziet het er toch een heel stuk beter uit en is glimlachen geen probleem. Wat ik wel merkte was dat er één pigmentvlekje van mijn tanden veel duidelijker werd, maar dat was na een tijdje wel minder.
 
Ik ben zeker enthousiast over deze strips en heb er zelf een hele goede ervaring mee gehad. Zodra de kleur weer wat minder word ga ik de andere zeven pakjes natuurlijk ook nog opmaken, daar ben ik heel zeker van!
 
Crest 3D White Glamorous Whitestrips - €€25.95€42.95.
'' Heb jij je tanden wel eens gebleekt?
 
*Dit artkel bevat producten die ik ter review heb ontvangen, lees hier mijn disclaimer.

24 opmerkingen

 1. Ik ben best wel benieuwd hierna, ik wil mijn tanden ook graag laten bleken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook niet tevreden met hoe mijn tanden eruit zien. Je moet wel beseffen dat je met zulke strips veel schade kan aanrichten. Het 'gele' laagje wordt er door een product van 'afgebeten'. Dat maakt je tanden gevoeliger en kan bovendien je glazuurlaagje beschadigen. Glazuur kan je spijtig genoeg niet meer repareren. Wees dus toch maar voorzichtig met zulke witmakende producten. Hetzelfde geld voor tandpasta die een witmakend effect beloven.

  Ik heb ook eens tips aan mijn tandarts gevraagd en zij zegt dat je dan een aardbei moet pletten om daarna je tandenborstel erin te drukken en zo te poetsen. De natuurlijke zuren van een aardbei zorgen ook voor een witmakend effect. Maar net zoals met alle zuren, moet je ook dit niet al te vaak doen. Max. 2 keer per week. Jammer dat het aardbeiseizoen al voorbij is ;)

  Xx Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan inderdaad, ik heb het gokje maar gewoon genomen. Bij mij is het gelukkig goed gegaan! :)

   Verwijderen
 3. Ik gebruik ze ook al jaren en ik vind ze erg fijn! Ik gebruik wel een andere variant maar ik denk dat alles White Strips wel praktisch hetzelfde doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben erg benieuwd! Heb nog nooit tanden laten bleken of dit soort strips gebruikt, ben altijd zo bang dat het schadelijk is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was bij mij ook even twijfelen, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan!

   Verwijderen
 5. Ze zijn heel fijn, ik lees er altijd zulke goede dingen over.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb ze ook maar bij mij werken ze echt niet! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik deze ook regelmatig, ik vind ze best heel goed werken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook Crest White Strips gebruikt en ik ben ook erg te spreken over het resultaat! Mijn tanden waren nooit al supergeel maar doordat je voor de blog soms close-up van je mond maakt viel elk plekje mij op en dat heb ik nu veel minder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ook heel graag iets aan de kleur van mijn tanden doen. Dit lijkt me misschien wel een oplossing, maar zoals het meisje hier in de reactie als zei dat je wel voorzichtig moet doen. Het lijkt me deels ook wel een soort van eng. Mijn vader heeft namelijk aangezichtspijn, weet niet of je dat kent? Maar dat is een soort ziekte met de tanden en eigenlijk moet ik dan al blij zijn met de tanden die ik al heb. Ook al klinkt dit wel heel verleidelijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad. Ik voelde me er echt onzekerder door en heb dat nu niet meer, het is een risico en het kan bij iedereen anders uitpakken!

   Verwijderen
 10. Wauw dit lijkt me echt super handig! Mijn voortanden etc zijn altijd heel erg wit maar mijn hoektanden niet, dus dat valt dan super erg op, misschien is dit dan een handig middeltje om dat te verbeteren. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Handig! En wat fijn dat je nu niet meer onzeker bent over de kleur van je gebit.
  Zelf zou ik nooit whitening producten gebruiken voor mijn gebit.
  Ben te bang dat ik mijn glazuur beschadig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb best al gevoelige tanden dus ik denk niet dat ik dit soort whitening producten zou gebruiken. Maar leuk dat ze voor je werken en dat ze je wat minder onzeker maken! Ik ben trouwens helemaal verliefd geworden op je blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het lijkt me zo een fijn product. Het is veel goedkoper dan tanden laten bleken bij een specialist en het werkt makkelijk. Helaas heb ik hele gevoelige tanden en mag ik het niet van mijn moeder, maar zodra ik achttien ben dan ga ik het ook eens testen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik gebruik ook Crest Whitestrips, ben er altijd heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat handig zeg! Gelukkig dat het hielp :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke review, wat super dat het ook echt werkt

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb ze een tijdje geleden ook geprobeerd en was er erg tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit wil ik ook graag eens uitproberen. Mijn geel kleurige tanden zijn toch iets waar ik niet zo trots op ben..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben hier zelf ook zo benieuwd naar. Misschien wel een leuk extraatje voor de feestdagen voor mijzelf. Wat leuk dat je na een aantal dagen al resultaat ziet.

  BeantwoordenVerwijderen