Fotoboek & kaarten van Webprint.

 
Ik ben dol op gepersonaliseerde dingen en vind het ook altijd erg leuk om bezig te zijn met de vormgeving hier van. Laatst kreeg ik een leuk voorstel van Webprint die hier heel goed bij aansloot. Ik kreeg de kans een fotoboek te maken en een aantal kaarten, die ik natuurlijk graag met jullie deel.

 
Het eerste item wat ik samenstelde was een fotoboek. In de herfstvakantie van 2013 ben ik een paar dagen naar London geweest. Ik ben dan ook dol op Engeland en dit is zeker mijn favoriete land. En hoewel ik graag nog een keertje terug zou gaan is dit tot nu toe nog niet gebeurd. Mijn herinneringen wilde ik wel graag op papier vastleggen voor het geval dat ik ooit mijn foto's kwijt zou raken, en daarvoor was deze optie erg mooi.
 

Ik koos voor het fotoboek in de maat L, en dan krijg je dus ook een harde cover. En gelukkig maar, want het zou zonde zijn als deze zou verbuigen. In dit boekje zitten dan 26 pagina's die je kunt bedrukken, en natuurlijk kun je ook de voor en achterkant laten personaliseren. Een mooi, compact boekje met daarin je favoriete foto's.


Wat mij meteen opviel was de goede kwaliteit van de pagina's. Deze zijn van stevig fotopapier en gefinisht met een prachtige glans zoals je dat ook bij foto's gewend bent. En hoewel de foto's zelf niet van geweldige kwaliteit waren -ik had ze destijds gewoon met de Iphone 4 die ik had gemaakt- vond ik het in het boekje reuze meevallen en alle foto's komen mooi tot hun recht.


Op de website staan ook een heleboel verschillende pagina-indelingen. Zo heb je er wat met zes vakjes, met drie vakjes, twee vakken of gewoon een foto verdeeld over twee hele foto's. Ze hebben heel veel keuze en daardoor kun je het allemaal lekker een beetje speels invullen waardoor het erg leuk word om door het boekje heen te bladeren.


En dan nog de achterkant natuurlijk. Op de rug kun je ook nog je eigen tekst laten zetten, dat heb ik ook gedaan. Ik ben echt ontzettend tevreden over de kwaliteit van dit boekje en als ik weer eens een fotoboek wil laten maken kies ik zeker voor Webprint. Dit is een boekje waar ik nog lang plezier van ga hebben!
 
Fotoboek liggend maat L - Vanaf €11.16. Mijne kwam uiteindelijk uit op €21.35
 
 
Iets wat ik ook nog graag eens wilde doen was het laten bedrukken van mijn eigen kaarten. Ik koos voor de optie van tien kaarten en maakte hier een mooi ontwerp voor. Ik koos voor een galaxy achtergrond met een mooie quote en twee pijltjes. De betekenis van de pijltjes vind ik namelijk ook erg mooi.
 
Dit ontwerp heb ik zelf gemaakt en dat is zo leuk aan de kaarten; het is helemaal persoonlijk en in jouw stijl. Heel erg leuk voor de kerstdagen die er aan te zitten komen; zo heb je een kaart die niemand anders heeft!


 
Net als bij de fotoboeken is de kwaliteit van de kaarten weer erg mooi. De foto ziet er prachtig uit door de glossy finish en ze zijn ook erg stevig. Dat vind ik namelijk ook belangrijk, het is zonde als de hoekjes al beginnen te breken wanneer je de kaart enkel vastpakt.
 
De achterkant van deze kaarten is overigens gewoon blanco. Lekker simpel zodat je de kaart gemakkelijk kunt verstrekken met een persoonlijke boodschap erop. Ik vind ze in ieder geval erg mooi en ben er erg blij mee. Ik ben zeker tevreden over Webprint en ik ga hier zeker vaker wat bestellen!
 
10 Ansichtkaarten van 15 bij 10 - €7.95
'' Heb jij wel eens een fotoboek in elkaar gezet?

13 opmerkingen

 1. Wat een mooie kaarten! En die fotoboek wauw! Ik ga waarschrijnlijk volgend jaar ook naar Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtig fotoboek & wat een prachtige kaarten! Mijn moeder maakt zelf wel eens een fotoboek, maar niet zo mooi als deze: wauw! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een geweldig foto boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wow echt wel mooie producten
  en goede kwaliteit ook

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geworden zeg! Ik heb laatst een boek gemaakt van onze reis naar Amerika :) Toffe manier om een aandenken te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg leuk inderdaad, ben er zelf ook ontzettend blij mee.

   Verwijderen
 6. mooi fotoboek en wat een leuk idee je eigen kaarten maken.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een mooie kaarten! Wat moet het leuk zijn als je zo'n kaartje tussen je post ziet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauww met welk programna heb je die foto van de kaart bewerkt?

  BeantwoordenVerwijderen