Hello dai Sterling zilveren ketting met quarts.

 

Ik ben niet de enige als ik zeg dat ik dol ben op mooie sieraden, dat is nou eenmaal een feit. Ik vind het leuk om regelmatig iets nieuws te kopen waarmee ik mijn outfits net wat meer uitstraling kan geven. Zo stuitte ik vrij recentelijk op een voor mij nieuwe webshop; hello dai. Hello dai is sieradenmerk waarbij alle ontwerpen worden handgemaakt door twee dames; Marike en Nicolette.
 
Als een webshop producten verkoopt die ze zelf hebben gemaakt spreekt dat mij meteen een beetje extra aan. Ik ben zelf ook vrij creatief en vind het altijd leuk om te zien hoe mensen hier iets mee doen. Zo doe ik mijn blog waar ik alles op kwijt kan, en op bijvoorbeeld hello dai kan je terecht voor prachtige sieraden.

 
Ik mocht van deze webshop een item uitkiezen, en dat vond ik toch best nog wel een klusje. Ze verkopen ontzettend veel leuke kettingen, armbanden, oorbellen enzovoort. Mijn oog viel meteen al op deze ketting en na lang twijfelen besloot ik om hier voor te gaan en niet voor één van de andere, prachtige items. Hier viel mijn oog tenslotte op en een ketting draag ik bijna altijd.
 
Toen de ketting bij mij thuis op de mat viel was ik ook meteen enthousiast. Het zat allereerst ontzettend leuk verpakt en ik kon meteen zien dat dit met veel passie en zorg wordt gedaan. Hele mooie cadeautjes voor jezelf!
 
Maar uiteindelijk gaat het toch om het sieraad en niet om de verpakking waar deze in zat. Al kan ik niets anders zeggen dan dat ik hem werkelijk prachtig vind. De ketting valt precies op de goede plek doordat hij wat korter is, de stenen zijn prachtig en het kleine sterretje maakt het helemaal af. Hier ben ik heel erg blij mee en ik weet zeker dat ik deze nog veel ga dragen. 
 
 
Maar naast de ketting trof ik nog meer leuks aan in mijn pakketje. Er zaten nog twee extraatjes bij. Een ''extra handje'' en een tweede, mysterieus pakje.
 
 
Ik zag allereerst dit schattige armbandje in het zakje zitten. Ik vind dit soort simpele dingen altijd erg leuk om te combineren met bijvoorbeeld een groot horloge, en daar is dit armbandje helemaal geschikt voor.

 
En het tweede wat ik er extra bijkreeg was dit helpende handje. Ik heb er eerst een tijdje naar staan kijken voordat ik een idee had hoe het misschien zou kunnen werken, maar nog deed ik het fout. Ik heb toen de video van hello dai gekeken, en toen werd het me opeens helemaal duidelijk.
 
We hebben er allemaal wel eens last van gehad; je wilt je leuke armbandje omdoen maar om de sluiting dicht te krijgen ben je eerst hulp van iemand anders nodig. Er is niet altijd iemand anders in de buurt en daardoor leg je hem maar weer weg en besluit je voor een armbandje te gaan. Met deze tool is dat echter niet meer nodig. Met dit item kun je gemakkelijk je armbandje onder krijgen zonder al te veel gedoe, super handig! Mocht je nou benieuwd zijn zou ik je aanraden de video van hello dai te bekijken, want daar word het allemaal duidelijk.
 
Ik ben in ieder geval erg blij met mijn items van deze webshop en zal ze allemaal nog veel gaan gebruiken!
 
Hello dai Sterling zilveren ketting met quarts - €25.00
'' Wat vind jij van deze ketting?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

12 opmerkingen

 1. Wauw, die ketting is heel gaaf.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super mooie ketting =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die ketting is wel echt een plaatje, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! En een handige tool om je armbandje dicht te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ketting is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ketting is inderdaad erg leuk. Wat leuk trouwens dat je nog wat extra's gekregen hebt. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk kettinkje, helaas ben ik blut :o

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ontzettend mooi! En dat tang dingetje lijkt me echt heel handig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tjonge, wat een juweeltje is de ketting , heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat handig dat hulpmiddeltje! Ik draag niet veel armbanden en degene die ik draag krijg ik wel makkelijk alleen om, maar soms heb je inderdaad van die armbandjes waarbij dat gewoon niet lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het filmpje van het extra handje doet het niet helaas =( Ben nu zo benieuwd, haha!

  BeantwoordenVerwijderen