Kellogs Special K HOT 3 Granen.

 
Ik ben zelf een vrij lastige eter. Dit komt deels doordat ik PDS heb en dus bijvoorbeeld veel kruiden en vetten niet kan hebben, maar ook vind ik sommige dingen gewoon echt niet lekker. Ik begin gelukkig steeds meer te lusten, al is ontbijten soms nog wel even lastig. Ook dat gaat de laatste tijd veel beter, maar soms ben ik zo misselijk dat ik geen hap door mijn keel krijg. Nu kreeg ik laats van Kellogs een mailtje dat ze twee nieuwe producten uit hadden gebracht. Dit zijn de Kellogs Special K HOT 3 Granen; havermout dus. Hier werd ik meteen erg benieuwd naar en ik heb deze twee nieuwe smaken ook voor jullie getest.
 

De eerste smaak die Special K uitbracht is heel simpel. Dit is gewoon havermout zonder een bijzonder smaakje of wat dan ook. In dit doosje zitten zeven zakjes, en per zakje krijg je 27 gram havermout.
Havermout is zo iets wat lekker snel klaar is, maar zo af en toe toch even wat makkelijker gaat dan een boterham. Hoe het werkt? Je pakt één van de zakjes en scheurt deze open, waarna je de havermout in een kommetje giet. Het zakje bewaar je nog om deze tot aan de aangegeven rand te vullen. Dit doe je weer in een ander kommetje, en dit zet je voor 2,5 minuten in de magnetron. Daarna haal je het er uit en voeg je de havermout en warme melk samen. Dit roer je even en daarna kun je het zo'n twee minuten laten indikken.
 
 
En wanneer het eenmaal is ingedikt is je havermout klaar om te eten. Je moet er wel echt van houden, maar persoonlijk vind ik het erg lekker. De substantie is natuurlijk eventjes wennen en ik snap best dat je die niet zo fijn vind, maar na een paar hapjes ben je daar wel overheen en smaakt het gewoon erg lekker.

De originele versie is wat saai en daardoor voeg ik er zelf graag een schepje suiker aan toe. Zo heeft hij net wat meer smaak terwijl je er niet eens zoveel aan hebt gedaan. Op deze manier smaakt hij mij erg goed en eet ik hem graag!

 
De tweede smaak die Kellogs uitbracht is de Rode Vruchten variant. Dit is een havermout met daarin kleine stukjes rode vruchten, en de vrucht die de overhand heeft is naar mijn mening de aardbei.

 
In deze doos zitten 6 zakjes, al is de inhoud hiervan wederom 27 gram. Elk zakje is dus genoeg voor één keer, en bij mij gaat de rode doos ook het hardste. Ik vind deze smaak namelijk heerlijk! Hij is net als de originele havermout, maar door de stukjes fruit net wat zoeter. De smaak is op deze manier net wat voller en ik vind hem persoonlijk ook écht lekkerder.
 
 
Het ziet er misschien niet prachtig uit, toch is de smaak van beide varianten erg lekker. Ik ben zeker enthousiast over deze nieuwe producten en zal ze ongetwijfeld nog wel eens opnieuw aanschaffen zodra mijn pakken op zijn!
 
 Kellogs Special K HOT 3 Granen - €2.19 per pak.'' Wat vind jij van havermout?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Ik heb ze ook maar vind het niet echt lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo van de ontbijtgranen op de vroege ochtend. Niks voor mij al geloof ik best dat ze lekker zijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je review klinkt goed, ik ben erg benieuwd geworden!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt me wel lekker voor 's morgens. heb zelf ook pds dus kan lang niet alles hebben en 's morgens krijg ik zoal al alles met moeite weg. misschien is dit wel iets ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind havermoutpap niet lekker, maar maak wel geregeld havermoutkoekjes. Dat heeft een heel andere smaak en is gezond :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze van Kellogs zelf nog niet geprobeerd. Ik weet dat Quaker ook van die zakjes heeft, daar zit kaneel bij in. Ook een aanrader ipv suiker. Ik maak dit gewoon zelf met amandelmelk en havermout. Kaneel en appel er door heen en dan heb je een heerlijk ontbijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit havermout gegeten, misschien dit eens proberen. Klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I've never tried this cereal before!

  xo T.

  BeantwoordenVerwijderen