Kiko Water Eyeshadow 224.


Toen ik voor het eerst bij Kiko kwam wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik eigenlijk wilde hebben. Ik had twee dingen in mijn hoofd, maar verder kende ik het assortiment nog niet echt. Echter besloot ik om dus maar gewoon wat dingen uit te proberen, en één van die dingen was de Water Eyeshadow. Hier heb je ontzettend veel kleuren van, maar ik koos voor slechts één kleurtje; nummer 224.

 
En dit is de kleur. Normaliter maak ik van alle producten foto's voordat ik ze gebruik, maar ik wilde eigenlijk geen artikel wijden aan één simpele oogschaduw. Daarom had ik hem al geswatcht en geprobeerd op mijn ogen, en toen besefte ik dat ik er als nog een artikel over wilde maken. Dit is namelijk echt een geweldig product.
 
Allereerst de verpakking; deze sprak mij meteen al aan en hij deed mij heel erg denken aan de verpakking van MAC. Lekker simpel, maar erg mooi door het zwart met witte. Echter liggen deze oogschaduws in een heel ander rijtje wanneer het om prijzen gaat, en dat is natuurlijk een groot voordeel.

 
De verpakking is mooi en compact, dus daar heb ik niets op aan te merken. Daarnaast vind ik het reliëf in de oogschaduw erg mooi. Het doet de naam van de oogschaduw eer, want dit is inderdaad een water/golf achtig patroontje.
 
Maar naast dat leuke patroontje en die mooie verpakking is het pigment ook érg goed. Op bovenstaande foto zal je het misschien nog niet denderend vinden, maar dit is dan ook maar één simpel veegje waar ik heel zacht heb gedrukt. Zo zacht dat de streep ook meteen een stuk langer is, en overal is het pigment even goed verdeelt.

 
Maar met twee laagjes is het pigment al een heel stuk beter; wauw! Ik was zo enthousiast over dit pigment dat ik het gewoon als nog wilde delen op mijn blog. Deze oogschaduw is zo goed gepigmenteerd en levert afgezien van wat van de zilveren glittertjes amper fall out. Hij is heel erg prettig om mee te werken, want hij kruimelt dus ook niet. Moet je nagaan hoe intens het pigment zal zijn wanneer deze oogschaduw nat word aangebracht. Ik kan niet wachten om hem ook zo te gaan gebruiken!

Wat ben ik blij dat ik deze oogschaduw heb meegenomen, en ik kan dan ook niet wachten om er meer aan te gaan schaffen als ik nog eens bij een Kiko filiaal kom. Deze prachtige, mysterieuze paars/blauwe kleur is in ieder geval een groot favoriet van mij op het moment!

Kiko Water Eyeshadow 224 - €5.24.
'' Wat is jouw favoriete Kiko product?

20 opmerkingen

 1. Wow wat een beauty zeg,die wil ik ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten. De eerste keer dat ik bij Kiko kwam was echt heel toevallig. Toen wist ik dus ook niet wat ik moest nemen. Normaal bereid ik me bij dat soort winkels voor door reviews te lezen maar nu dus niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren en het pigment is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw de pigmentatie is echt geweldig ! En mooie kleur is het ook ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, het pigment is geweldig! Wat een mooie unieke kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De oogschaduw ziet er inderdaad prachtig uit en deed mij ook al denken aan MAC! Fijn om te weten dat het tenminste wél voordelig is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een pareltje , echt een mooie kleur =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Wat een bijzondere kleur, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wow de kleur is geweldig en het pigment ook!
  hier ga je zeker veel genot van hebben

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw er komt lekker veel kleur van af, nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat mooi! Echt een toffe kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een prachtige oogschaduw en wat een pigmentatie!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. What a great post! :)
  xoxo
  Antonella :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat reliëf is supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat ziet er echt supermooi uit! Ook een hele mooie shimmering dat erop zit zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw, wat een prachtige kleur.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow, wat een mooie kleur! En die pigmentatie.. damn ♥

  BeantwoordenVerwijderen