Lush Butterbear Bath Bomb.

 
Ik ben dol op Lush en heb er de afgelopen tijd dan ook heel wat van geprobeerd. Ik heb body lotions, douchegels, scrubs, maar natuurlijk ook heel wat badproducten. Een tijdje geleden puilde mijn badproducten stash nog uit, maar na verloop van tijd maakte ik hier heel wat van op tot ik bijna niets meer over had. En toen kwam de wintercollectie uit, een perfecte kans om wat nieuwe dingetjes te bestellen, en één van die dingen was ButterBear.

 
 
Misschien komt de naam ButterBear je al bekend voor, en dat kan heel goed. In het vaste assortiment van Lush hebben zij namelijk een bruisbal met de naam ButterBal. ButterBear is hierop geïnspireerd en hij heeft dezelfde geur, en dat klonk natuurlijk wel erg goed. Ik vond dit beertje er zo ontzettend schattig uitzien, en aangezien Butterbal normaal één van mijn favorieten is besloot ik om er een aantal te bestellen.

En zo ziet het beertje er uit. net als op de foto's op de webshop van Lush is hij ontzettend schattig. Het is een lief, klein beetje die genoeg is voor één keer badderen. Normaal doe ik ongeveer twee keer met een bath bomb van Lush, maar deze is al kleiner -en dus ook goedkoper- en perfect voor één keer badderen.

 
Ik zette het bad aan en gooide Butterbear hier na een tijdje in. Wat ik meteen merkte was dat hij heel gauw oploste en er niets gebeurde. Je ruikte wel een lichte geur, maar daar bleef het dan ook bij. Het enige wat ik merkte was dat er een soort pitjes omhoog dreven die langzaam smolten in het water. Er bleef een doorzichtig laagje op het water liggen, en ondanks dat ik er niet veel aan vond heb ik er niets aan gedaan. De geur was tenslotte prima.

Ingrediёnten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Cacao boter (Theobroma cacao), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Cacao poeder (Theobroma cacao), Water (Aqua), Parfum (Perfume)

Maar toen ik uit bad ging voelde mijn huid zo ontzettend vet aan, en de geur was opeens ook een heel stuk minder lekker. En dat terwijl ik normaal dol ben op Butterbal. Ik ben dus echt niet enthousiast over Butterbear en zal deze ook niet weer gaan kopen. De geur was namelijk gewoonweg vies toen ik uit bad kwam en ik heb me nog maar even gedoucht omdat de geur me echt niet aansprak. En dan was het vettige laagje tenminste ook weg. Jammer, maar ik ben voor het eerst sinds lange tijd eens niet zo enthousiast over een product van Lush.

Lush Butterbear Bath Bomb - €3.95.
'' Wat is jouw favoriete Lush Bath Bomb?

20 opmerkingen

 1. Wat jammer dat hij tegenvalt, dat is bij mij eigenlijk nog nooit gebeurt, nu weet ik in ieder geval welke ik kan laten liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijkt me ook heel erg lekker! Mijn favoriet is Sex Bomb of Twilight :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel jammer inderdaad! Ik heb tot nu toe nog geen enkele Lush bruisbal gehad die mij niet beviel, maar dus ook nog niet Butterbear geprobeerd. Goed om te weten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er zo schattig uit jammer dat je deze tegen vond vallen x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat hij niet zo bijzonder was.. Dat vind ik juist zo leuk aan de bathbombs. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een cutie! Hij lijkt me zo leuk, alleen jammer dat ie geen spannend kleurtje heeft of iets dergelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat hij tegenviel zeg! Ik vind hem voor mijn bad te klein, dus koop liever een grotere bruisbal van ze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Wij hebben een tweepersoonsbad en daarvoor is hij ook aardig klein.

   Verwijderen
 9. Wat balen dat hij tegenvalt. Zo op het eerste gezicht lijkt hij me namelijk heel lekker. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer dat hij zo tegenvalt! Ik heb deze ook gekocht, hij is namelijk zo schattig!
  Ik kan hem voorlopig nog niet uitproberen aangezien ik nu geen bad heb. Maar verhuizen staat op de planning voor binnenkort, en daar heb ik wel een bad! ;-)
  Ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg jammer dat deze toch tegenviel.
  Hij ziet er wel schattig uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat ie tegenviel voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nog geen enkele bath bomb geprobeerd en deze zal het dus ook niet worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah deze leek me zo heerlijk! Jammer dat hij toch een beetje tegen is gevallen..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik heb geen bad, dus ja daar houdt het al op!
  spijtig dat hij tegenviel voor jou

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat ziet 'ie er schattig uit, maar erg jammer dat 'ie zo tegenvalt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oei, wat jammer dat je 'm niet zo tof vond. Leek me wel een tof productje!

  BeantwoordenVerwijderen