MAC Heirloom Mix Gold Glitter.

 
Ik heb nog lang niet alle producten van mijn MAC holiday bestelling voor jullie gereviewd. Om precies te zijn is dit pas de tweede review, dus er zitten er nog een heel aantal aan te komen. Vandaag review ik een prachtige, losse glitter in de kleur Gold. Hij sprak mij meteen ontzettend aan omdat hij lekker feestelijk is en dus perfect voor de feestdagen, en natuurlijk wil ik deze ook aan jullie laten zien.

 
Om maar weer te beginnen met de prachtige vormgeving van dit product. De pigment is niet heel anders dan normaal zonder dop, maar die dop maakt het nou juist helemaal af. Hij is zwart met een boel zilveren glitters. Wederom lekker feestelijk, ik houd er van!

 
In de Heirloom Mix collectie zitten dit jaar twee potjes glitter. Deze gouden, en een paarse met de kleur Amethyst. Beide vond ik ze prachtig, maar aangezien ik glitter vooral erg leuk voor de feestdagen vind ging ik voor goud. Dit is naar mijn mening dan wel een hele geschikte en speciale kleur.

 
En wauw, wat zijn de glitters mooi! Ze liggen echt goed tussen kitsch-goud en rosé-goud in. Een perfecte kleur als je het mij vraagt. Op bovenstaande foto lijken de glitters wel wat meer goud-goud, al is dat niet helemaal het geval. Dat zullen jullie op de swatch ook wel terug zien.

 
En zo ziet hij er dan uit. Hoe ik het pigment gebruik; ik maak een kwastje normaliter lichtelijk nat, dip in de glitters en breng het zo deppend aan. Op bovenstaande foto heb ik het echter gewoon droog gedaan en met mijn vinger. Zoveel pigment komt er droog dus al vanaf, en wanneer je hem nat aanbrengt is het resultaat nóg mooier.
 
Het is eventjes wennen met zo'n losse glitter pigment, je wilt namelijk niet dat je hele gezicht meteen onder zit, maar desondanks dat is het na een tijdje prima te doen en vind ik het resultaat persoonlijk prachtig. Er komt hier zeker nog een look mee online, daar hoeven jullie niet aan te twijfelen!
 
MAC Heirloom Mix Gold Glitter - €21.00
'' Wat vind jij van dit kleurtje?

32 opmerkingen

 1. Wat is hij mooi! ik ben zeker heel erg benieuwd naar je look hiermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op goud, wat een prachtige kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat mooi! Jij zit zeker goed voor de feestdagen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig gewoon! :) ik hou van gouden glitter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Jij bent wel klaar voor kerst en oud & nieuw zo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf nooit zo van de pigments omdat ik ze lastig in gebruik vind, maar deze ziet er wel echt heel mooi uit! Heel feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wow lijkt mij echt mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtig product! Echt perfect voor een mooie gouden/bruine smokey eye. Ben benieuwd naar de look die nog een keer online komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan echt uren kijken naar zo'n product.. prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, die is prachtig inderdaad! De MAC kerst collectie dit jaar was ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ziet er super mooi uit!

  Xo

  Diary Of A Mua

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, heel erg mooi!! bij mij zou heel het huis onder de glitters zitten daarna haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw nice!! Je kan hier echt zo een mooie ooglook mee maken voor kerst, ben helemaal geïnspireerd ineens.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow als je al zo veel pigment hebt met een droge kwast, is het vast súper mooi met natte kwast!
  Heel gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. tjonge, het sparkelt zowat van mijn beeldscherm af, hoe gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig! Ik ben heel erg benieuwd naar de look. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat een mooie glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van pigmenten. Het geeft wel een leuk effect! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oooh wauw ziet er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen