MAC Heirloom Mix Pressed Pigments.

 
De gehele MAC Holiday collectie sprak mij aan, en hoewel ik graag alles zou willen hebben was dat iets te veel van het goede. Ik maakte daarom een selectie van de producten die ik het liefst wilde hebben, en dat waren onder andere deze vier Pressed Pigments. Deze zijn er in totaal in acht kleuren en ik vond het ontzettend moeilijk een keuze te maken, maar nochtans dat is het me gelukt.Ik draag het liefst een lichte kleur in mijn ooghoeken en werk het dan uit naar donker. Dat is de reden waarom ik koos voor één lichte kleur en drie donkerdere kleuren. Op deze manier kan ik met enkel deze vier pigments al een prachtige look maken.
 
Allereerst de verpakking van deze collectie. MAC komt rond de feestdagen altijd met de meest prachtige collecties en dat is dan ook één van de leukste dingen aan kerst; de mooie collecties van merken. Dit jaar zijn de pigments voorzien van een zwart doosje met daarop zilveren glitters. Deze zitten in het doosje en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het afgeeft. Ik vind ze in ieder geval prachtig en perfect voor de kerstdagen.De kleuren die ik heb zijn van links naar rechts als volgt;
 
♥ Regal Affair: Een witte kleur met een sheer basis en een boel witte glitters.
♥ Noblesse Oblige: Grijs met een groene ondertoon en natuurlijk een heleboel glitters.
♥ Victorian Plum: Paars met een blauwe ondertoon en veel glitters.
♥ Enchantment: Blauw met wederom heel veel glitters.

 
De kleuren in Close Up. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en ze zijn mijn geld zeker waard geweest. Bij dit soort pigments moet je er wel rekening mee houden dat je ze allemaal moet opbouwen voordat je echt resultaat hebt, en dat je natuurlijk veel last hebt van fall out. Het zijn tenslotte pigments!
 
 
Maar wauw, wat een geweldige pigmentatie al met één laagje. Ik verwachtte veel minder, want op bovenstaande foto is dit het resultaat wat ik kreeg door dat ene laagje. Het pigment is werkelijk geweldig en ik ben er ontzettend tevreden over.
 
De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en goed mee te werken. Het enige nadeel is dat je veel last hebt van fall-out doordat het pigments zijn met glitter. Maar het resultaat wat je dan behaald is ontzettend mooi en het helemaal waard. Ik ben hier ontzettend enthousiast over en er komt zeker nog een look aan waarin ik deze producten gebruik!
 
MAC Heirloom Mix Pressed Pigments - €22.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

26 opmerkingen

 1. Het is zo'n mooie collectie en deze pressed pigments zijn super Victorian Plum is mijn favoriet x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik toch de laatste tijd liever een palet dan mono's. Ik kan héél slecht keuzes maken, dus heb ik graag dat ze al allemaal gebundeld zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super mooie intense kleuren zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, wat een prachtige kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie kleuren ! En de pigmentatie ziet er ook geweldig uit ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze ook en ze zijn echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. My my my.. Wat een mooie swatches, geweldig pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauw het pigment ziet er super goed uit! Nu wil ik ook haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een geweldige kleuren =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kleuren zeg! Ik vind ze altijd wel duur

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw de paarse kleur is geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een intens pigment! :o
  De kleuren zijn prachtig, ik vind de twee middelste kleuren het mooist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw ik vind de kleuren erg gaaf zeg ! im in love lots of love

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, wauw! Ik begrijp dat je bijna niet kon kiezen, als ze allemaal zo mooi waren als deze vier... Wauw, wauw, wauw. Ik moet me echt inhouden nu want ik zit op een no-buy. Aaaaah! Met deze kleuren kan je volgens mij zulke mooie kerstlooks maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze zijn zo mooi!!! Ik heb een lipstick besteld uit deze collectie! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oooh wow wat een mooie kleurtjes
  en de pigment zit ook wel super goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oooh my god, nu wil ik ze eigenlijk ook echt hebben haha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw.! wat een pigmentatie en de kleuren zijn stuk voor stuk ook prachtig ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw daar komt erg veel kleur van af! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw wat een mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wooooow wat een goed pigment! echt prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw wat een goede pigmentatie zeg! Ik vind zelf pigments niet heel handig om mee te werken, maar ze zijn wel erg mooi, vooral Regal Affair lijkt me echt een kleur die je bij elke look wel kunt gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Woooow, Victorian Plum! Ik ben verliefd ♥ Prachtige kleur en pigmentatie =)

  BeantwoordenVerwijderen