Mijn favoriete series.Van die verhaallijnen waar je oneindig van kan genieten. Eén film is niet genoeg, twee films zijn niet genoeg. Je wilt liever praten over seizoenen van 10 tot 20 afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk. Dat is de reden waarom ik series zo leuk vind. Ik kan nooit zo snel afstand doen van een film en wil liever gewoon een serie omdat dat veel langer blijft doorgaan. Ik volg aardig dan ook wat series, en in dit artikel laat ik jullie mijn vijf favorieten zien.

Het is lastig om mijn favoriet te kiezen van deze vijf series, want alle series zijn op hun eigen manier erg mooi. Bovenaan mijn lijstje staat desondanks dat The Vampire Diaries, want als ik slechts één van de vijf series zou mogen kijken zou deze het zijn. The Vampire Diaries is een fantasy/horror serie, en draait om Elena Gilbert; een middelbare scholier die tussen twee vampier-broers in komt te staan.


Hawaii Five-0 is een serie die wellicht minder van jullie kennen. Five-0 is een misdaadserie en laats vertelde ik er al wat over mijn wekelijkse foto-overzicht. Ik ben echt dol op deze serie en het is by far mijn favoriet wanneer het gaat om crime scenes.

Pretty Little Liars zullen veel van jullie ook al wel kennen. Een serie over vier meiden die één van hun vriendinnen verliezen.. Althans; dat denken ze. Een heel ingewikkeld verhaal waar ze er achter moeten zien te komen wie die geheimzinnige A nou eigenlijk is; zeker het kijken waard.

 
Wederom een fantasy serie; Teen Wolf. Een doodnormale jongen word gebeten door een weerwolf en veranderd daardoor zelf ook. Dit is een hele spannende serie, en door zijn geweldige vriend Stiles -Dylan O'Brien!- moet je ook regelmatig even lachen.


Ook een stukje onbekender, maar erg leuk; Twisted. Een jongen met een moeilijke jeugd komt weer terug bij zijn twee beste vriendinnen van zijn jeugd. Maar wanneer er iemand van hun school word omgebracht is hij onmiddellijk de hoofdverdachte. Deze serie vind ik persoonlijk een stukje saaier, maar hij is toch leuk genoeg om te volgen.

 
En tot slot; Resurrection. Dit is een serie waarbij geliefden die jaren geleden zijn overleden terug komen. Zo heb je Jacob, 32 jaar geleden overleden en hij komt nu terug met de leeftijd die hij toen had. Een wat spannendere serie die ik nog maar net volg, maar tot nu toe vind ik hem erg goed!

'' Wat is jouw favoriete serie?


14 opmerkingen

 1. Super leuke series. Een aantal kende ik nog niet. Ik ben laatst begonnen aan Once Upon A Time, eigenlijk zijn dat allemaal sprookjes. Eerst dacht ik bah nee, maar stiekem vind ik het toch wel heel erg leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Once upon a time heb ik ook wel eens een paar afleveringen gevolgd, maar ik vond het niet geweldig. Misschien toch nog maar eens verder kijken! :)

   Verwijderen
 2. Ik kijk nu Vampire Diaries, ik moet nog maar 1 seizoen wat een verslavende serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben verslaafd aan PLL en kan niet wachten op de nieuwe afleveringen. Leuke series.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die jongen van Twist ik herken 'm ergens van. Victorious? Ik ken geen enkele films, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teen Wolf is echt een leuke serie hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk eigenlijk geen van deze series, behalve PLL! Dat vind ik zo'n gave serie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! PPL heb ik ook nog gekeken, maar die ben ik nu wat beu. Mijn favorieten van het moment zijn Dexter en Orange is the new black!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken ze allemaal niet maar resurrection lijkt mij erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken alleen PLL.
  Ik ben verder niet zo van de vampieren en de weerwolfen, maar Resurrection klinkt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen, veel series daarvan heb ik zelf nooit gekeken alleen 'The Vampire Diaries'' en ''Hawaii Five-0''

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoor de laatste tijd zoveel over Hawaii Five-0. Misschien toch maar eens gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn favo serie? Hm, dat zal Supernatural zijn, of toch Misfits?

  BeantwoordenVerwijderen