My Blush Collection - November 2014.

 
Het is al weer even geleden, maar ik heb eindelijk weer een video voor jullie! Dit keer laat ik mijn blush stash zien. Ik wilde dit in eerste instantie in artikel vorm doen, maar aangezien het dan te lang zou duren besloot ik om er een filmpje van te maken.
 

 
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn blush collectie vinden en of jullie zelf ook dol zijn op blush. Ik heb overigens geen enorme collectie wanneer het gaat om blushes, maar ik ben blij met de producten die ik heb en gebruik ze ook allemaal regelmatig.
 
Ik zou het heel erg waarderen als je je ook zou willen abonneren op mijn Youtube account!
 
'' Wat is jouw favoriete blush?

16 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige stash.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stash met blushes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie blush collectie =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een hele mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn een hoop mooie blushes, ikzelf gebruik het niet, maar mijn kleindochters wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Etude house is leuk zeg! Mooie collectie heb je, zelf heb ik er maar eentje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blushes! Ik ben zelf ook gek op blish

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wow wat een collectie!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een mooie collectie.
  Zelf gebruik ik nog niet heel lang blush... Denk pas de laatste 3 jaar of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw mooie blushes, leuke video!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, wat een hoop blushes heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je hebt een erg mooie blush collectie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat heb je het leuk gedaan met die foto's zo. Je hebt echt een ontzettend mooie blush collectie. Prachtige highend blushes afgewisseld met budget toppers. Nice! Vooral die van Nars, The Balm en Too Faced vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige collectie heb je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige collectie! Ik ben zo gek op blush.

  BeantwoordenVerwijderen