My week captured in pictures #04.Afgelopen week is naar mijn mening weer erg snel gegaan, en ik heb natuurlijk weer een boel foto's gemaakt om jullie een klein kijkje in mijn week te geven. Een week met onder andere veel leuke pakketjes, en ik heb veel aan mijn blog gewerkt zodat er elke dag een artikel online blijft komen. Ik heb nu een fijn schema waardoor het allemaal lukt en hier doe ik ook zeker mijn best voor.


Links: Op zondag begon ik met het veranderen van mijn banner. Ik was niet helemaal tevreden met mijn vorige banner en besloot daarom om een nieuwe te ontwerpen. Dit is een design wat ik al een tijdje wilde uitwerken. Lekker simpel, maar toch een beetje roze. Daar houd ik van!

Rechts: En daarna maakte ik wat product foto's van mijn nieuwe Dior aankopen en de producten van Therme die ik heb ontvangen voor mijn blog. Hier komen nog reviews van aan, ik ben de producten op het moment nog aan het testen!Links: In de avond besloot ik om een lekker bad te nemen. Ik begon eindelijk in deel twee van The Maze Runner (The Scorch Trials) en gooide een bruisbal in bad van Lush. Dit is een stukje van Love Locket, uit de valentijnscollectie van dit jaar.

Rechts: En daarna begon ik aan een nieuwe serie; Resurrection. Hier heb ik ook al over geschreven in het artikel over mijn favoriete series van laatst!Links: Maandag moest ik gewoon weer naar school. Ik vind maandag altijd mijn leukste dag aangezien ik dan mode en textiel heb. Het stelt niet eens zo heel veel voor, maar het bevalt me wel.
 
Rechts: En in de avond voorzag ik mijn nagels weer eens van een kleurtje. Dit is de kleur Choco Loco van de herfst/winter collectie van Trind.Links: Dinsdag was ik druk met school en werk, en ook op woensdag was dat het geval. In de avond was ik er gelukkig op tijd weer voor de wedstrijd van Ajax en Barca!

Rechts: Donderdag was mijn vrije dag, en het eerste pakje wat binnenkwam waren deze 3D white strips van Crest. Dit is een kuur van veertien dagen om je tanden te bleken en ik ben er druk mee bezig. Momenteel ben ik net klaar met dag twee. De review hiervan komt er natuurlijk nog aan!
 


Links: Al mooi op tijd ging ik met mijn moeder naar de Sligro, waar ik deze twee schattige doosjes van Ferrero Rocher en Raffaello meenam. Vooral voor op foto's, maar de chocolaatjes eet ik uiteraard ook gewoon op.

Rechts: En ik moest nog even leren voor bedrijfseconomie. Mijn opleiding vind ik eigenlijk vrij gemakkelijk en veel leren is dus niet eens nodig. Gelukkig maar, want dat is ook wel eens anders geweest!Links: In de middag ging ik ook nog even naar de Action omdat ik wat dingetjes nodig had. Ik kwam thuis met de enveloppen die ik nodig had, plaksteentjes, wat dingetjes ter decoratie op foto's, desinfecterende handgel en kledingrollers.

Rechts: En toen ik thuis kwam lag er ook nog een pakketje op me te wachten. Drie producten van Oriflame uit de Giordani Gold lijn. Van de lipstick hebben jullie de review al kunnen vinden, en van het lakje komt er nog een artikel aan. De foundation gebruik ik al mijn hele leven -hij is geweldig!-  en mochten jullie hier benieuwd naar zijn hoor ik het graag.Links: En nog een derde pakketje deze dag; mijn bestelling van Webprint. Ook hier is het artikel al van online gekomen en ik ben er ontzettend blij mee.

Rechts: Na de winkels en het leren ging ik wederom bezig voor school. Voor mode moesten we nog verder met een moodboard, en onder het genot van wat chocoladepepernoten knipte ik alvast wat plaatjes uit.Links: In de avond ging ik nog even naar de Blokker, waar ik deze twee prachtige vazen zag. Ik vind ze geweldig en heb ze ook beide aangeschaft voor mijn uitzet. Daar ben ik al druk mee aan het sparen!
 
Rechts: Vrijdag had ik gelukkig weer een kort dagje school, en toen ik thuis kwam lag er wederom een pakketje op me te wachten. Een ketting die ik ontving van Hello Dai. Ik vind hem ontzettend mooi, en hier gaat ook nog een artikel over online komen!

 
Links: Tijd voor mijn vaste routine; The Vampire Diaries! Er was weer een nieuwe aflevering die ik uiteraard meteen heb gekeken. Ik vond hem weer erg goed en kan wederom niet wachten tot volgende week.
 
Rechts: Wederom een serie; op vrijdag keek ik de nieuwe aflevering van Five-0. Ik vond 'm deze keer iets minder doordat het veel flashbacks waren, maar nochtans was hij wel erg leuk.

 
Links: Iets waar ik al de hele week op wachtte; mijn bestelling van MAC. Dit zijn allemaal producten uit de Holiday collectie. Ik had het maandag al besteld, maar doordat er iets mis ging na mijn betaling heb ik hem woensdag eerst weer opnieuw moeten plaatsen. Zaterdag kwam het gelukkig binnen, en wat ben ik er blij mee!
 
Rechts: Alvast een sneak peek; de swatches van de vier pigments. Ik vind ze echt prachtig en ben hier druk mee aan het experimenteren. De reviews van alle producten komen er natuurlijk ook zo snel mogelijk aan, stay tuned!Links: Een bestelling die ik aan mijn moeder had doorgegeven. Ik wilde graag een nieuw wandbord op mijn kamer met deze tekst van Ed Sheeran. Ze maakte dit prachtige bord voor mij waar ik erg blij mee ben. Mocht je benieuwd zijn naar haar webshop, klik dan even hier; TheRiverHouse.
 
Rechts: S' avonds gingen we naar de wok, en voordat ik begon aan mijn ogen probeerde ik nog even de combinatie van Diva en Courting Chic op mijn lippen. Ik vind 'm erg mooi, en ik ben hier ook érg blij met mijn tanden. Ze worden namelijk nu al een stuk witter door de kuur van Crest.
 
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

13 opmerkingen

 1. Wat een super leuke foto's weer =)
  Ziet er leuk uit !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De weken vliegen voorbij..! De feestdagen staan binnen 'no time' weer voor de deur :-) Wat een leuke week heb jij achter de rug! De kleur lipstick op de laatste foto staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lakje van trind is prachtig, ik heb hem ook.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke week heb je gehad!! Ja alles gaat zo snel he

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, het gaat inderdaad allemaal veel te snel die weken. Jij hebt een volle week gehad zo te zien. Wel leuk als je lekker bezig bent. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh waar kijk jij de nieuwe vpd op ? welke site ik ben weer helemaal overnieuw begonnen en ben dus nu pas weer op eind seizoen 2! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk het via watchseries.lt! Hele fijne site, kijk hier al mijn series.

   Verwijderen
 7. oh super leuke foto's!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk om je week in afbeeldingen te zien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave dingen maakt je moeder! Super cool :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat heerlijk om al die leuke fotos weer te bekijken, genieten en weet je?...ik krijg op die manier echt al een beetje een feestdagengevoel!

  BeantwoordenVerwijderen