My week captured in pictures #05.

 
Afgelopen week was voor mij een niet zo bijzondere week. Ik heb niet veel gedaan en was vooral bezig met naar school gaan en werken. Deze week heb ik ook veel minder foto's gemaakt dan de afgelopen weken en het artikel is dus wat korter dan normaal, maar ik wil jullie als nog graag een kijkje geven in afgelopen week.
 
 
Links: Ik ben persoonlijk niet zo'n fan van toetjes, maar zo heel af en toe neem ik er wel eens eentje. De dame blanche Mona puddinkjes vind ik dan erg lekker, hier nam ik een mini.
 
Rechts: Mijn vader hing mijn nieuwe bord op en ik ben er ontzettend blij mee. Ik had eerst nog een wit bord hangen maar wilde die graag vervangen voor deze.

 
Links: S' avonds ging ik ook nog even in bad. Ik koos voor de bruisbal ''Dashing Santa'' die ik werkelijk heerlijk vond. Zeker een aanrader!
 
Rechts: Op maandag had ik twee uur textiel en hier kregen we de opdracht een tas eerst te tie-dyen en er daarna wat op te schrijven/schilderen. Ik begon de opleiding pas later en was daardoor niet bij het tie-dyen, maar ik maakte wel een vlug design voor de tas. En hoe kan het ook anders; met een tekst van Ed Sheeran. Hier ga ik verder niets mee doen, maar ik vond hem wel leuk geworden.

 
Links: In de trein naar huis at ik één van mijn favoriete chocoladesnacks; Maltesers. Deze vind ik echt heerlijk.
 
Rechts: En voordat ik moest werken maakte ik nog snel een receptje; Candy Cane Chocolate Bark. Hier hebben jullie al een artikel over kunnen lezen.

 
Links: Een leuk pakketje wat woensdag binnenkwam. Twee producten die ik ontving ter review, hier komen de reviews binnenkort van online!
 
Rechts: Donderdag ging ik met mijn moeder boodschappen doen in Duitsland, en daar kocht ik deze smoothie voor onderweg naar huis. Hij was echt heerlijk, hier ga ik er de volgende keer een paar meer van inslaan.

 
Links: Op vrijdag kwam mijn Vip Box binnen. Het artikel hierover kwam gisteren online, en tja... ik ben er nou eenmaal niet zo enthousiast over helaas.
 
Rechts: Maar een ander pakketje wat binnenkwam vond ik wél erg leuk. Met de vriendenloterij won mijn moeder dit schattige setje van Rituals die ik van haar mocht hebben. Dat is natuurlijk altijd welkom!

 
Links: Vrijdag betekend natuurlijk The Vampire Diaries. Hier kijk ik echt de hele dag naar uit omdat ik het een geweldige serie vind. Ook deze aflevering vond ik erg goed en ik kan niet wachten tot de volgende!
 
Rechts: En mijn moeder kwam nog met een lief cadeautje. Ze maakte de tekst I'm a mess van Ed Sheeran op een theelichtje met daarbij twee Yankee Candle Votives in de geur Snowflake Cookie, mijn absolute favoriet.

 
Links: Ik ruimde mijn boekenkast op en deed zo een stuk of vijftig boeken weg, waarvan ik er inmiddels gelukkig ook al heel wat heb kunnen verkopen of anderen blij mee heb kunnen maken. Ik hield een bescheiden selectie over van boeken die ik écht leuk vind, en er zitten er ook nog een paar tussen die ik nog niet heb gelezen. In één van de lege planken zette ik een deel van mijn lichaamsproducten neer. De bodylotions, bodybutters, wat crèmes, olies en een paar scrubs. Ik merk dat ik dit soort producten veel te weinig gebruik en zo pak ik ze een stukje makkelijker.
 
Rechts: En in de avond keek ik nog een nieuw programma; The Winner Takes It All. Ik vond het wel leuk, weer eens wat anders!
 
En dat was alweer mijn week. Zoals ik al zei; ik heb naast werken en naar school gaan niet zoveel gedaan, al vond ik het korte ''tripje'' naar Duitsland wel weer erg leuk!
 
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

14 opmerkingen

 1. Oh die chocolate bark ziet er zo lekker uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Maltesers ook superlekker! Oh en die Rituals ruikt zo overheerlijk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke diary! Ik ben juist gek op toetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's en die Candy Cane Chocolate Bark ziet er heerlijk uit <3

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! En I love the vampire diaries too!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk om even mee te kijken en wat lief van je moeder dat ze het theelichtje voor je maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jummie, Maltesers! Leuke diary :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke diary! Al dat chocolade <3.. ik krijg er gelijk trek in!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh die smoothie ziet er inderdaad heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's ! Die oranje lijn van Rituals is heerlijk! xx

  BeantwoordenVerwijderen