Oriflame Giordani Gold Baroque Teint Lipstick - Nude Intrique.Tegen de feestdagen komen alle merken weer met prachtige collecties waar ik veel te veel van wil kopen. Zo ook Oriflame; zij brachten drie nieuwe -en prachtige- lipsticks uit waarvan ik er ééntje bestelde. Alleen de verpakkingen hiervan zijn al prachtig, maar ook de kleuren spraken mij erg aan.
 

 
Wauw.. De kleur was nog even afwachten omdat het een nude lipstick was, maar toen ik hem voor het eerst zag wist ik in ieder geval dat dit geen miskoop was. Desnoods gebruikte ik hem wel enkel als ''decoratie'', want daar is hij mooi genoeg voor.
 
De kleur goud van deze lipstickhuls is werkelijk perfect als je het mij vraagt. Niet té kitsch, maar ook niet te veel neigend naar rosé goud. En in combinatie met het design aan de onderkant van de huls is het totaalplaatje er helemaal.


En ook de kleur sprak mij ontzettend aan. Op deze foto lijkt hij meer rood dan nude -ik baal ontzettend van het feit dat het zo vroeg donker wordt; zo komen de foto's minder mooi uit- maar op de lipfoto's zullen jullie zien dat hij toch wat meer nude is dan rood.En zo ziet hij eruit als ik heb simpelweg swatch op mijn arm. Er komt ontzettend veel pigment af, en daarbij heeft hij ook een hele fijne structuur. Hij is heel creamy en laat een mooie glans achter, en in combinatie met de subtiele glitter in de lipstick zelf is dit effect erg mooi.
 
 
Maar ook op mijn lippen voelt deze lipstick erg fijn aan. Je voelt de glitters niet zitten en de lipstick plakt ook niet. Ik heb meteen het gevoel dat hij mijn lippen goed voed en dat vind ik altijd erg aangenaam. De kleur lijkt op mijn lippen heel anders dan op de andere foto's en zo ziet de kleur er ook uit. Echt een nude lips but better kleurtje, hier ben ik erg blij mee!
 
Oriflame Giordani Gold Baroque Teint Lipstick - Nude Intrique - €11.99
'' Wat vind jij van deze kleur?

19 opmerkingen

 1. Die verpakking, wauw, echt te mooi! Mooie kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, niet zo standaard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtje en staat jou ook erg mooi. Ik dacht dat het veel duurder was maar voor die prijs wil ik hem ook graag hebben. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij past inderdaad goed bij je eigen lipkleur !:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi kleurtje =)
  Wauw wat een mooie verpakking ook!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, echt een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. alleen die huls ziet er al heel luxe uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is op je arm heel anders dan op je lippen, maar wel mooi. Verpakking is ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur ! En de verpakking is ook erg pretty ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zowel de verpakking als de kleur zijn prachtig.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur! De verpakking vind ik ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Soo hij ziet er op je arm wel heel anders uit dan op je lippen.Ik vind hem heel mooi staan, heel natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie lipstick. Doet mij denken aan een lipstick van Dior.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi kleurtje, staat je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen