PrettyBox oktober 2014.


De maandelijkse boxen met daarin minimaal vijf producten; je moet er maar van houden om ze te bestellen. Er is namelijk altijd een kans dat je de inhoud niet leuk vindt en dat is natuurlijk zonde. Mijn moeder besloot om eens een box voor mij te bestellen, en ze koos voor de PrettyBox. Voorheen de Glossybox, maar recentelijk overgenomen en omgedoopt. Ik had de inhoud van deze box al wel eerder gezien maar was hem eigenlijk al weer een beetje vergeten. Toen hij gisteren binnenkwam heb ik hem meteen nieuwsgierig uitgepakt, en hoewel het misschien een beetje laat is deel ik de inhoud toch nog graag met jullie.


Zo zag de inhoud er uit toen ik het strikje weghaalde en het papier openvouwde. Een goed volle box, en het eerste wat ik nog herkende waren de drie kwasten. De rest was voor mij weer helemaal als nieuw en daardoor was het toch nog een grote verassing wat er in zou zitten.


Maar ik was desondanks dat erg enthousiast over de producten in deze box. In deze box zitten de volgende producten;
- Ziaja Eye Cream.
- Rituals Hand Lotion.
- So Susan Eyeshadow Palette
- Jelly Pong Pong Mascara
- Drie Colormates kwasten.


Mijn favorieten uit deze box? Het So Susan palette, de Jelly Pong Pong mascara en de RItuals hand lotion. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten en ik ben in ieder geval van plan er foto's van te maken. Er is dus een kans dat deze producten voorbij zullen komen op mijn blog.

Maar ook naar de oogcrème en kwasten ben ik erg benieuwd. Ik ga hier in ieder geval mee aan het testen, en wie weet zien jullie ook deze nog wel eens voorbij komen.Wat ik zo leuk vind is dat deze box zeven full size producten bevat. Als je het bij elkaar optelt heeft de box een totale waarde van €63.90 en daar betaal je €15.00 voor. Ik ben er in ieder geval erg blij mee! Ik ga weer een abonnement nemen, dus jullie zullen de box van volgende maand zeker voorbij zien komen.
'' Wat vind jij van deze box?

21 opmerkingen

 1. Haha, mijn hoofd dacht "NIEUWE BOX!" maar deze inhoud kende ik ookal. :D Wel een leuke inhoud, de kwasten lijken me niet geweldig, maar verder wel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha helaas! De kwasten zijn inderdaad niet mega bijzonder, maar ze doen hun werk prima. :)

   Verwijderen
 2. Leuke inhoud, ben benieuwd naar de So Susan palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben best benieuwd naar dat So Susan palette! Die kwasten lijken me echter een tegenvaller, maar ik hoop dat dat niet klopt ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie inhoud. Een Rituals handcrème is altijd wel een meevaller :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke inhoud! Ik ben vooral benieuwd naar de RItuals hand lotion en So Susan palette. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke box! zat die rituals handlotion ook niet in een ander merk box deze maand? komt me bekend voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke inhoud! Ik ben ook weer lid geworden van de Prettybox, De inhoud wordt steeds ietsje beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar zitten leuke dingen in zeg! Ik had er nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind eigenlijk heel de inhoud super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wat een super leuke inhoud heb je gekregen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt super leuke producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie producten! I love Rituals <3 En helemaal passend bij de tijd van het jaar, verzorging voor je handen. Fijn zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen