Therme Marrakesh Body Butter & Shower Scrub.

 
Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat Therme een nieuwe lijn op de markt bracht. Ik had van Therme nog niet zoveel producten gebruikt, maar de producten die ik had getest waren mij wel goed bevallen. Daarom was ik ontzettend benieuwd naar de nieuwe producten, en zo ontving ik laatst twee producten uit deze lijn. De Marrakesh body butter en de Shower Scrub.

 
 
Nu de temperatuur in korte tijd drastisch is verminderd is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Mijn huid is bijvoorbeeld veel droger en minder zacht, en om hem zachter te maken gebruik ik graag een scrub. Deze scrub uit de Marrakesh Almond & Argan lijn vind ik hier perfect voor. De producten in deze lijn hebben allemaal toegevoegde amandelolie en arganolie en daar ben ik dol op.
 
Sinds kort gebruik ik ook graag een olie onder de douche en in mijn haren omdat dit alles heerlijk zacht maakt. Wanneer dit in een product verwerkt zit word ik dan ook snel een stukje enthousiaster. Het klinkt niet alleen beter, het voelt ook daadwerkelijk beter.
 
 
Mijn vorige scrub van Therme was al een tijdje op en daar was ik erg enthousiast over. Deze scrub heeft precies dezelfde werking en een geur die ik een stukje lekkerder vind; ik ben er dan ook ontzettend blij mee. De geur is heel subtiel met een beetje een notengeur en je ruikt ook de olie goed terug. Hij maakt mijn huid lekker zacht en ik kan er niet meer over zeggen dan dat ik hem heerlijk vind.

 
En ook ontving ik de body butter uit deze lijn. Na het scrubben vind ik het belangrijk een bodylotion of butter aan te brengen, en vooral nu het wat kouder is ga ik liever voor een butter omdat deze net wat dikker zijn en over het algemeen voelen ze ook net wat verzorgder aan bij mij.
 
Bij de geur zat het al goed, maar ook hier vind ik de werking weer geweldig. Mijn vorige pot body butter van Therme is nog lang niet op, maar deze moet nu maar even wachten; de Marrakesh body butter is namelijk een grote favoriet geworden. Ik gebruik hem bijna altijd na het douchen/badderen, maar ook op momenten dat ik gewoon zin heb een butter/lotion te gebruiken.

 
De structuur hiervan zit tussen een bodylotion en een stevige body butter in en dat vind ik heel erg fijn. Hij is niet te vloeibaar maar ook niet te dik, precies goed dus. De butter trekt snel in mijn huid en de geur blijft nog lang hangen; perfect na het gebruiken van de scrub.
 
Ik ben heel erg blij en enthousiast over deze producten en ga ze ook zeker vaak blijven gebruiken. De scrub pak ik regelmatig en de body butter gebruik ik nog het allermeest. Gelukkig zit er ook genoeg in beide verpakkingen. De scrub bevat namelijk 200 milliliter en de body butter bevat maar liefst 250 gram.
 
Therme Marrakesh Body Butter - €9.10.
Therme Marrakesh Shower Scrub - €8.63.
'' Wat is jouw favoriete lijn van Therme?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

16 opmerkingen

 1. De geur lijkt me heerlijk! En gelukkig bevallen de producten je goed, zouden ook leuke sinterklaas of kerst cadeautjes zijn haha, Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De producten klinken erg fijn! Vooral die body bitter

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar deze producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijken me heerlijke producten! Door de niet al te aanwezige geur is dit denk ik ook heel goed te combineren met veel andere producten en geuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt echt enorm goed eigenlijk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken mij heerlijke producten! Ik vind Therme sowieso wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn producten, klinkt erg goed! Vooral de scrub lijk me erg fijn, heb ik ook nodig. Misschien ga ik deze wel kopen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Therme heeft zulke fijne producten! Ik heb er zelf niets van maar wil het wel gaan aanschaffen. Nu eerst alles wat ik heb opmaken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat lijken me heerlijke producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinken best fijn! Therme is sowieso een fijn merk :3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Over het algemeen vond ik de geuren van Therme niet zo lekker ruiken. Misschien dat deze wel lekker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze lijn lijkt me heerlijk ruiken! <3 Therme heeft zulke heerlijke producten altijd, vooral de scrubs ^_^

  BeantwoordenVerwijderen