Urban Decay - Vice 3 Palette.

 
Sinds dat ik hoorde dat dit palette op de markt zou worden gebracht stond hij bovenaan mijn wishlist; het Vice 3 Palette van Urban Decay. De eerdere Vice palettes vond ik al erg mooi, maar dit was toch wel mijn ultieme favoriet. Werkelijk iedere kleur hieruit spreekt mij aan, en na lang twijfelen heb ik maar gewoon besloten hem te bestellen. Anders ging ik er toch spijt van krijgen, het blijft tenslotte een limited edition.
 
En wat ben ik blij dat ik het palette toch maar heb besteld. De kleuren waren in het echt namelijk nóg mooier dan op de foto's, en op mijn ogen nog mooier dan in het palette.
 
Het palette kwam aan in een doosje, en daarin zat nog een zakje waar het palette dan in zit. Het enige nadeel aan het palette is dat vingerafdrukken snel zichtbaar worden -dit zie je al op de eerste foto en daar heb ik hem nog maar amper aangeraakt en zelfs nooit gebruikt-, maar verder vind ik de verpakking al heel mooi. Op internet was dat niet het geval, daar vond ik enkel de oogschaduw kleuren mooi. Een meevaller dus!

 
In het Vice 3 palette zitten twintig oogschaduws en daar betaal je €49.00 voor. Het klinkt in eerste instantie als een groot bedrag, maar als je het omrekent naar €2.45 per oogschaduw valt het reuze mee. Dat betaal je ook al snel voor een mono van bijvoorbeeld Essence/Catrice.

 
Dit palette heeft vijf rijen met kleuren, elk met een eigen kleurenthema. Ik swatch ze dus in rijen van boven naar beneden en begin uiteraard met de meest linkse rij. Dit zijn de kleuren Truth, Undone, DownFall en DTF. Allemaal prachtige kleuren met geweldig pigment.
 
 
Rij twee zal voor velen een rij zijn die wat minder gebruikt wordt. Ik hoor vaak van mensen dat ze niet zo goed kleuren als bruin of groen durven te dragen, maar zelf heb ik daar totaal geen moeite mee. ik vind dat het mijn ogen juist mooi laat uitkomen. Deze kleuren zijn ook geweldig gepigmenteerd, en de shimmer is ook prachtig. Dit zijn de kleuren Dragon, Freeze, Heroine en Brokedown.

 
Dit rijtje is één van mijn favorieten -al vind ik ze eigenlijk allemaal prachtig-. Dit komt met name door de geweldige paarse en oranje kleur, die zijn echt super. Ook hier is het pigment en de shimmer weer top. Dit zijn de kleuren Vanity, Lucky, Reign en Bobby Dazzle.

 
En dit is mijn andere favoriete rijtje. Ik ben dol op het verwerken van een beetje rood/roze in een look en dat kan hier heel goed mee. Ik hoef het al bijna niet meer te zeggen, want hier is het pigment en de shimmer ook al weer geweldig. Dit zijn de kleuren Alien, Alchemy, Bondage en Sonic.

 
En het laatste rijtje, met wat subtielere en neutralere kleuren. Geweldig pigment en shimmer, net als bij de rest van het palette. Dit zijn de kleuren Last Sin, Angel, Defy en Revolver.
 
Het hele palette heeft mij niet teleur gesteld. Alle kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, en natuurlijk heb ik er meteen een look mee gemaakt voor jullie.
 
 
Ik gebruikte hier Bobby Dazzle in mijn binnenste ooghoek, Sonic in het midden van mijn bewegend ooglid en die blendde ik uit in de kleur Bondage. Tot slot liet ik deze overlopen naar mijn crease in de kleur Defy en ik bracht een beetje Truth aan op mijn wenkbrauwbot. Dit maakte ik af met wat eyeliner en mascara, en dat was al weer de gehele look. Op de foto komt hij nog niet half zo goed over als in het echt, want daar waren de kleuren nog veel mooier.
 
Enthousiast ben ik dus zeker over dit palette. De oogschaduws werken heel fijn en leveren niet ontzettend veel fall out. Wel een beetje omdat ze zo romig zijn en er veel pigment afkomt, maar dit is gewoon weg te vegen met een kwastje. Ik ben hier zeker tevreden over en ga deze nog veel gebruiken.
 
Urban Decay - Vice 3 Palette.
'' Wat vind jij van dit palette?

25 opmerkingen

 1. Wat een prachtige tinten, heerlijk palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Wat een pigment! Er zitten echt prachtige kleuren in dit palette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie palette =)
  Echt mooie kleuren en pigmentatie.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren en pigmentatie, zeker zijn geld waard! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleuren zitten er in deze palette, alleen ik denk dat ik een aantal kleuren niet gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een mooie kleuren zeg! Zeer goede pigmentatie, mooie look heb je ook gemaakt :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat een mooie kleuren zitten erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave kleuren! <3 En wat een pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauww erg mooie palette :)
  Het pigment is super!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, de pigmentatie is echt perfect! Prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die kleuren D: En super mooie look heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. de kleuren zijn echt super mooi. helemaal geweldig dit palette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een heel erg mooi palette! Ik zou de tweede rij ook het minst gebruiken denk ik aangezien ik enorm van de neutrale kleuren ben. Fantastisch pigment ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. amazing colors
  www.mrsnoone.it
  kiss

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje wat een beauty zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige ooglook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wow van de tint alchemy ga ik helemaal stuiteren op mijn stoel, wat een gave tint......

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ooh wow wat een mooie kleuren

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een pigment!!! Deze staat ook hoog op mn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De pigmentatie is echt ge-wel-dig! Maar van Urban Decay is dat wel te verwachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wauw, wat een prachtig palette ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooi palette en een mooie pigmentatie! :)

  BeantwoordenVerwijderen