Vijf dingen die ik nog wil doen in mijn leven.

 
 
Ik denk dat iedereen wel bepaalde dingen in gedachte heeft die hij/zij wil doen in zijn leven. Dingen waar je op terug kunt kijken als je ouder bent, waarvan je de verhalen kunt delen met je kinderen/kleinkinderen, of natuurlijk gewoon met anderen. Zo heb ook ik een mooi rijtje en ik heb hier vijf dingen uitgekozen. Er zijn er nog veel meer dingen die ik wil doen, maar bij deze een willekeurige selectie uit mijn ''Bucket List''.

1. Mijn eigen boek uitgeven.
Ik ben altijd al dol geweest op schrijven en dit doe ik onder andere op mijn blog, maar wat me nog veel gaver lijkt is het uitbrengen van een boek. Verhalen schrijf ik ook regelmatig en wie weet breng ik op een dag wel écht mijn eigen boek uit. Het lijkt mij in ieder geval geweldig!
 
2. Een vakantie in Amerika doorbrengen.
Ik ben nog maar één keer met het vliegtuig geweest, en dat was naar London. Ik heb intens genoten van die vakantie en ondanks dat ik het vliegen vreselijk vond zou ik graag nog een keer naar Amerika op vakantie willen. Het lijkt me een prachtig land en ik zou dan ook veel willen zien daar. Al zijn er ook heel wat andere landen waar ik graag heen zou willen.
 
3. Meespelen in een film/serie.
Dit is één van die dingen waarvan ik niet meteen het idee heb dat het gaat gebeuren. Ik zou namelijk graag in een film/serie meespelen, en dan het liefst een Engels/Amerikaanse natuurlijk. Keep on dreaming!

4. Youtube videos maken.
Een stap die heel gemakkelijk gezet kan worden, maar toch nog moeilijk voor mij is. Ik heb al eens geprobeerd een video te maken en dat beviel me eigenlijk, maar toch had ik nog niet helemaal het juiste gevoel erbij en heb ik hem nooit online gezet. Jammer? Ja, dat zeker. Maar ik wil het pas weer doen wanneer ik me er echt honderd procent goed bij voel.

5. Een cursus bedrijfs-Engels volgen.
Ik durf wel te zeggen dat mijn Engels goed is, maar het kan natuurlijk altijd beter. Ik zou dan ook nog graag een cursus bedrijfs-Engels willen volgen om dit ook daadwerkelijk beter te maken, en dan ook meteen op een ander niveau.

'' Wat wil jij nog doen in je leven?

18 opmerkingen

 1. Wow gave dingen wil je nog doen, ik hoop echt dat alles uitkomt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie doelen! Business English kan ik je zeker aanraden, daar heb je zo veel aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmmm, het zijn wel haalbare dingen denk ik....leuk als men echt van die duidelijke wensen en doelen heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie doelen! Haalbaar ook. Ik zou ook graag YouTube filmpjes willen maken maar het lijkt me eerlijk gezegd nog vrij moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede doelen, hopelijk kun je dit wel doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lijstje! Goed om te beseffen wat je dromen zijn en wellicht beginnen met diegene die je nu het makkelijkst zou kunnen waarmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk lijstje heb je gemaakt. Ik zou ook graag een vakantie in Amerika willen doorbrengen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie dromen/doelen! Ben nu erg benieuwd naar je video. Je hebt al eens diys opgenomen die ik heel erg mooi en goed gelukt vond. Niet zo streng voor jezelf zijn en blijven oefenen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie doelen! Ik hoop dat je alles gaat behalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw mooie doelen! Mee spelen in een film lijkt me geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! #2 zou ik ook nog heel graag willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je hebt mooie doelen op je bucketlist staan ♥ ik zou ook graag naar Amerika willen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke doelen! Nummer 3 zou ik ook graag willen

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh mooie en grootse doelen op je lijstje

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi lijstje. Erg leuke doelen. Heel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi lijstje! Ik zou heel graag eens een reis naar het noorden maken, liefst ergens met veel sneeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een tip voor jou met youtube video's gewoon doen! Je kan tegenwoordig zoveel samenwerkingen doen om sneller aan abonnees te komen (waar ik nu pas achterkom) en ik wil je anders wel tips geven? je kan goed plannen, je artikels zijn altijd super en anders begin je gewoon een keer met een stash video? Hoef jezelf nog niet in de beeld te komen kunnen mensen aan je stem wennen etc en zijn er al heel veel enthousiast! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik wil het ook ontzettend graag, maar het is nog een vrij grote stap. Nog maar eventjes rustig aan doen, al denk ik dat dat kanaal er wel gaat komen! Ook een goed idee inderdaad! <3

   Verwijderen