Vip Box november 2014.

Vorige maand ging ik voor de Pretty Box en deze wilde ik ook weer nemen voor deze maand, maar toen kreeg ik een mailtje binnen van Vip Box; je kon drie boxen bestellen voor de prijs van twee en daarom ging ik hier maar voor. De Vip Box kost namelijk slechts €12.50 in de maand, en nu krijg ik dus 3 boxen voor €25.00. De eerste box kwam eergisteren bij mij binnen, en ik deel de inhoud graag met jullie!

 
 
Toen ik de doos zag was ik meteen al een beetje bang dat dit een box zou zijn met producten van slechts één merk. Een tijdje geleden was dat ook zo, maar toen zaten er de geweldige producten in van Anatomicals. Deze keer opende ik de doos en werd ik een stukje minder enthousiast. Op het eerste gezicht was er maar één product wat me een beetje aansprak. De rest zag er maar saai uit.

 
En tja... echt enthousiast ben ik niet over deze box. Ik kende het merk Ziaja niet -afgezien van de crème die vorige maand in mijn Pretty Box zat- en ik zou het wel leuk hebben gevonden als het producten waren met lekkere geuren, maar het zijn allemaal producten zonder enige bijzondere geur. Heel erg standaard en volgens mij zit er ook weinig parfum aan toegevoegd. Dat is fijn als je huid er niet tegen kan, maar voor mij is dit niet nodig.
 
Het enige producten wat mij in deze box een beetje aanspreekt is de Ziaja Cocoa Butter Cream. De volgende keer hoop ik weer op een box met producten van verschillende merken, dat vind ik altijd een stukje leuker. Deze box is dan wel goed gevuld, er zitten geen producten bij die ik dagelijks ga gebruiken. Jammer!
 
'' Wat vind jij van de inhoud van deze box?

16 opmerkingen

 1. Apart dat er maar 1 merk in zit....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm ik vind hem niet echt bijzonder, wat jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is inderdaad een mindere box.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat je er niet zo enthousiast over bent. Ik snap niet zo goed waarom ze er maar 1 merk indoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je niet zo enthousiast bent over de box! Mij lijkt het wel een hele leuke box!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je de box tegen vind vallen. Ik heb zelf een abonnement op de Beautybox.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de Vipbox altijd al een flop gevonden, maar dit slaat echt alles! Jammer zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad erg raar dat ze er maar een merk in doen! Jammer

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het ook wel jammer dat er maar producten van 1 merk in zitten. Op zich niet zo heel erg maar ik vind wel dat ze dit even op voorhand hadden kunnen laten weten toen je bestelde bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dat klinkt heel goed, maar wat raar dat alles van één merk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zitten wel fijne producten in, maar ook niet een box waar ik echt enthousiast over zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Normaal is de VipBox altijd erg leuk! Maar deze keer valt hij een beetje tegen. Ik heb hem nog niet ontvangen, ben benieuwd naar mijn inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat vreemd dat er maar 1 merk in zat, de verpakkingen stralen ook niet echt luxe uit moet ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jammer dat de box wat tegenvalt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kende het merk ook nog niet. Jammer, zeg!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen