Zenner Fusion Collectie.

 
Out of space met Zenner... Recentelijk bracht Zenner weer een nieuwe collectie uit; namelijk de Fusion collectie. Deze collectie is gebaseerd op de toekomst. Er is vooral gebruik gemaakt van glimmende details en de kleuren zijn ook allemaal erg koel. Denk zo aan blauw, grijs, zilver enzovoort. Van Zenner kreeg ik een aantal producten uit deze collectie opgestuurd en die laat ik jullie graag zien.

 
Het eerste, en naar mijn mening ook leukste, item zijn deze schattige elastiekjes. Deze elastiekjes hebben beide een grote strik met een boel zilveren glitters. Echt een perfecte accessoire voor de kerst als je het mij vraagt. Ik vind ze zelf vooral erg leuk om bijvoorbeeld een strakke paardenstaart heen. Je maakt het zo net wat meer af. Een voordeel aan deze elastiekjes is trouwens dat ze geen metalen stukjes hebben, veel beter voor je haren!

 
Ook altijd handig; elastiekjes. Dit pakje van zes elastiekjes komt voor mij wel goed van pas. Ik raak elastiekjes altijd kwijt en vind de kleurtjes hier in wel erg leuk. Roze zou ik zelf niet zo snel dragen, maar de grijze en blauwe vallen bij mijn blonde haar veel minder op dan donkere zwarte. De glittertjes op de elastiekjes zijn ook erg lief.

 
En als laatste ontving ik nog deze klem. Niet iets wat ik zelf zou dragen, mijn haren zijn hier tenslotte ook veel te lang voor, maar wel érg leuk voor de nog wat jongere meiden. Deze leuke klem is versierd met een holografisch patroontje die ik erg goed bij het beeld van de collectie vind passen.
 
Ik vind deze collectie heel erg leuk, en als je houdt van haar accessoires is het zeker een aanrader de collectie eens te bekijken. Er zit namelijk nog veel meer leuks tussen!
 
Zenner Fusion Collectie - €2.50 tot €5.99.
'' Wat vind jij van deze collectie?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

20 opmerkingen

 1. Wat een mooie haaraccesoires om de mooiste kapsel mee te maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De strikjes zijn leuk! Ik gebruik eigenlijk altijd haaraccessoires van Zenner, ze hebben steeds weer van die leuke nieuwe collecties :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De knip ziet er heel erg leuk uit! Zenner heeft altijd wel fijne producten vind ik.<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke producten =)
  Die elastickjes met strikjes zijn echt schattig !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke items! Vooral die strikjes en haarklem, super cute

  Xo

  Diary Of A Mua

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke items. De elastiekjes vind ik wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Past goed bij de winter/feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh leuke spulletjes

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohhhde elastiekjes met de grote strik zijn echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie haaraccessoires maar het is niet iets dat ik snel zelf zou dragen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke collectie voor de komende feestdagen. Zelf ben ik niet zo een glitter-persoon desondanks vind ik ze er leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er leuk uit! Lekker feestelijk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke haarspulletjes. Het maakt je haar af zeg maar haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen