2B Bronzer, Blush & Eyeshadows.

 
Laatst kreeg ik een leuk kerstpakketje binnen met een boel producten van onder andere 2B. Een merk waar ik zelf nog niet zoveel ervaring mee heb, maar ik vind het uiteraard wel erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Zo begon ik met het testen van twee oogschaduws, een blush en een bronzer uit de herfstcollectie van dit jaar.

 
2B is een naar mijn mening wat jonger merk, al zegt dit natuurlijk nog niets over de producten zelf. Ik vind de verpakkingen er wel wat jonger uitzien, vooral omdat er vaak kleuren of bepaalde afbeeldingen worden gebruikt. Afgezien van het rode vind ik ze nochtans wel erg leuk ogen, en het gaat tenslotte om de producten zelf!

 
Ik begin met de twee gezichtsproducten die ik heb ontvangen. Dit is een minerale bronzer en een poederblush. Ik vind de teksten op deze producten bovendien wel erg leuk lijken en ik denk dat deze nog veel beter uit hadden kunnen komen als het rode was vervangen door het zwarte. Dat is echter mijn persoonlijke mening!
 
Te beginnen met de blush. Dit is de Cheek Pop Blush Powder in de kleur 01. Een lieflijk, lichtroze kleurtje met een warme ondertoon en een lichte shimmer. Die warme ondertoon vind ik zelf heel fijn, want bij mijn lichte huid steekt een koele blush al snel heel erg af.

 
De bronzer heeft evenals de blush een warme ondertoon en dat maakt de combinatie van de twee producten meteen mooier. Een warme blush met een warme bronzer vind ik namelijk mooier dan een koele blush met een warme bronzer. Zeker bij mijn huid en haarkleur.

 
De swatches van deze producten verbaasden mij toch wel aardig. Veel pigment had ik eigenlijk niet verwacht, 2B is tenslotte een budgetmerk, maar het viel mij juist heel erg mee. Het pigment is zelfs bijna té goed. Toen ik de bronzer royaal op mijn kwast aanbracht kreeg ik een fikse bruine streep op mijn wang. Het is dus belangrijk dat je hem goed aftikt, maar daarna is het effect wél erg mooi. De blush vind ik ook erg mooi door de lichte shimmer, hij doet me zelfs een beetje denken aan Nars Deep Throat, alleen deze is een stukje lichter.
 
 
En zo zien de producten eruit op mijn gezicht. De blronzer op mijn jukbeenderen, de blush op mijn wangen. Links een foto in slecht licht en rechts in de zon. Je ziet meteen het verschil en vooral in de zon komen beide producten erg mooi uit. De bronzer geeft een gezond kleurtje en de blush maakt dit helemaal af. Dit zijn producten waar ik erg blij mee ben!
 
Bronzer €6.50 - Blush €3.95

 
Door naar de oogschaduws. Nu ik zo enthousiast was over de gezichtsproducten werd ik ook hier erg benieuwd naar. Ik ontving een mix & match trio en een losse oogschaduw. Een mooie kleur voor op het wenkbrauwbot en drie paarsige kleuren.

 
Het trio is in de kleur 06 Taupe/Pink/Burgundy, drie prachtige kleuren die ik vooral erg mooi vind in het combinatie met bruin teinten. De losse oogschaduw ontving ik in kleur 52 Peach. Echt peach is hij niet en hij zit meer tegen vanille aan, maar desondanks dat vind ik hem erg mooi. Een prima kleur voor op het wenkbrauwbot, zoals ik net al aangaf.

 
En wederom was ik blij verrast. De swatches maakten al gauw duidelijk dat deze oogschaduws goed pigment leverden en ik heb eigenlijk maar één nadeel. De oogschaduws brokkelen ontzettend en dan met name de middelste kleur [pink]. Deze is dan ook meteen een stuk meer creamy dan de andere kleuren.

 
Maar eenmaal op je ogen merk je gelukkig niet zoveel meer van de structuur. Het enige nadeel is dat de shimmers een stuk minder goed uitkomen. Ik gebruikte hier de paarse kleur [burgundy] op mijn buitenste ooghoek en verder gebruikte ik wat bruine kleuren uit het Naked 2 palette. En hoewel de paarse op foto niet geweldig uitkomt is hij in het echt nog wel een stukje meer aanwezig. Het is wel jammer dat deze niet helemaal zo goed uitkomt, maar bij de andere oogschaduws valt het heel erg mee; met name Pink komt op het ooglid juist wel mooi uit. Peachy zie je hier ook op het wenkbrauwbot en daar heb ik ook niets over te klagen.
 
Al met al vind ik het zeker fijne producten die ik vaker zal gebruiken. Het oogschaduw trio misschien niet echt omdat de kleuren wat lastig te combineren zijn en ik er het liefste gewoon één palette bij pak, maar afgezien van dat zijn het prima producten!
 
Oogschaduws - €3.95
'' Wat is jouw favoriete 2B product?
 
*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.
 

24 opmerkingen

 1. Toffe producten! Vooral de blush en bronzer vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten =)
  Vooral de oogschaduws zijn erg mooi.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kwaliteit is inderdaad prima! Ik ken 2B nog van vroeger, het was namelijk de eerste make-up die ik ooit gebruikte, haha! Ik gebruikte hun zwarte oogpotlood altijd en ondanks dat ik het ieder uur moest bijwerken kocht ik het toch opnieuw :P nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De pigmentatie op je arm si heel mooi jammer dat ie op je ogen heel erg tegenvalt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ziet erg goed uit, vooral de blush spreekt me aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel fijne kleurtjes! Ik ken 2B vooral van vroeger toen ik net begon met mezelf op te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het er allemaal wel goed uitzien, alleen het pigment is wat minder op je ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit zeg! En lekker goedkoop (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ken het merk nog niet, maar ze zien er super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie producten allemaal zeg! De kleuren zijn supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een mooie producten! Ik was nog niet bekend met dit merk, maar het ziet er allemaal goed uit, zeker voor die lage prijzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Omy wat een geweldige kwaliteit zeg. Volgens mij verkochten ze dit vroeger bij de Kruidvat. Daar had ik mijn eerste oogschaduws van maar die waren lang niet zo goed! Echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten zeg, ik houd van goedkope dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh leuke producten!
  vooral die blush

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De blush en de bronzer vind ik erg mooi. 2B is een make-up merk dat ik eigenlijk altijd voorbij loop bij Kruidvat. Vraag me niet waarom, want hun producten zien er best leuk uit eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw de pigmentatie op je arm is echt fantastisch, maar je ziet inderdaad de shimmers veel minder goed terug op je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow wat een leuke producten en wat zien ze er goed uit. Ik kende dit helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wow, wat een pigmentatie ♥ erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie producten en een fijne review.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ken dit merk helemaal niet! Ziet er wel mooi uit allemaal. Vrolijke verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen