AlphaH Multi Perfecting Skin Tint.

 
Er zijn veel merken die ik al ken, maar er zijn ook heel veel merken die ik nog niet ken. Zo kwam ik laatst op een webshop terecht die producten verkoopt van het merk AlphaH. Ik kreeg een mooie kans om hun nieuwste product uit te testen, namelijk de Multi Perfecting Skin Tint. Een getinte dagcrème met een bijpassende concealer in de dop. Ik heb deze natuurlijk voor jullie uitgetest en laat doormiddel van deze review mijn oordeel los.

 
Te beginnen met de vormgeving van deze skin tint. De witte tube is ontzettend simpel en standaard, maar bij dit product vind ik het helemaal niet storend. Ik vind bovendien het logo van AlphaH erg mooi en juist doordat het in dit geval zo simpel is spreekt het mij wel erg aan.
 
Desondanks dat de verpakking zo simpel is, is hij wel erg functioneel. Als je het dopje eraf draait kun je je getinte dagcrème gebruiken, en als je het dopje enkel los doet komt de concealer te voorschijn.

 
Deze Skin Tint is verkrijgbaar in twee kleuren; Light-Medium en Medium-Dark. Zelf koos ik voor Light-Medium, al moet ik helaas zeggen dat hij voor mij als nog heel wat tinten te donker is. Als je echt een lichte huid hebt is hij dus al snel te donker, maar mocht je een gemiddelde huid hebben zit je wellicht wél goed.

 
Maar ondanks dat hij te donker is, is er voor mij gewoon een mogelijkheid geweest hem te testen. Ik heb hem nochtans het kleurverschil gewoon uitgeprobeerd. De concealer is met name echt te donker voor mij, en dat vind ik ontzettend jammer omdat de dekking wel erg goed is en hij ook lekker romig aanbrengt en ook fijn voelt op de huid. 

 
De skin tint is een stukje minder dekkend omdat dit natuurlijk een getinte crème is en dus geen volledige dekking levert. Ik vind hem nochtans wel prettig in gebruik en zeker wanneer je geen grote voorstander bent van foundation is dit een aanrader!
 
Al met al vind ik het dus wel een product, het enige nadeel is dat het gewoonweg niet mijn kleur is en ik hem dus niet echt heb kunnen dragen. Ik weet niet hoe lang het product het volhoud en of hij makkelijk van je gezicht af glijd, maar voor zover ik hem heb kunnen testen is het zeker een fijn product!
AlphaH Multi Perfecting Skin Tint - €44.95
'' Kende jij dit merk al?
 
*Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Wel een leuk en handig product, jammer dat deze te donker is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de kleur. (De tas ziet er leuk uit)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem wel prijzig voor een getinte dagcrème. Jammer dat het niet jouw kleur is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de kleur te donker is! Hij is overigens ook best prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig die verpakking, jammer dat het niet jouw kleur is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit jammer van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel jammer dat het niet je kleur is!
  was wel benieuwd naar hoe t zou tonen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jammer dat het je kleur niet is, lijkt me wel een fijn/handig product ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen