De Merken-Fan-Tag.

 
Ik ben dol op merken. Mijn make-up komt bijna altijd bij MAC vandaan, ik heb mijn tassen het liefste van Michael Kors en mijn iPhone verdwijnt niet van mijn zij. Gebruik ik dit alleen maar omdat het een merk is? Nee, ik vind deze producten ook fijn van kwaliteit en ben dan wel bereid om er wat meer voor uit te geven. Bij deze tag gaat het niet alleen om high end producten/dingen, maar het is ook wat meer budget gerelateerd. Het leek mij erg leuk hem in te vullen en dat heb ik dus ook gedaan!
 
1. Coca Cola of Pepsi?
Dat is een makkelijke, Coca Cola! Ik ben geen fan van de cola van Pepsi. Ik vind de smaak niet geweldig en de prik gaat er ook ontzettend snel uit.
 
2. McDonald's of Burger King?
Ik heb nog nooit bij Burger King gegeten en kom eigenlijk ook nooit bij McDonald's, maar ik kies dan toch voor het laatste.
 
3. Nivea of Dove?
Dat vind ik echt een lastige! Ik kies dan voor Dove, gewoon omdat de geuren me meer aanspreken. De producten vind ik namelijk van beide merken erg fijn.
 
4. Etos of Kruidvat?
Weer een eenvoudige vraag; Kruidvat! Ik kom eigenlijk bijna nooit bij de Etos. Kruidvat bezoek ik ook niet vaak, maar aangezien die in de buurt zit kies ik daarvoor.
 
5. Spa of Chaudfontaine?
Dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit, maar ik haal meestal de Chaudfontaine flesjes, al vind ik beide prima smaken!
 
6. H&M of Zara?H&M! Bij beide winkels kom ik niet zo graag, maar bij de H&M weet ik zo af en toe nog wel wat leuks te vinden.
 
7. Essie of OPI?OPI natuurlijk. Ik had een paar jaar geleden echt een verslaving aan OPI nagellakjes en dat is niet meer zo, maar ik vind het nog wel steeds mooie lakjes!
 
8. Xenos of Action?
Als Action werknemer moet ik daar toch voor kiezen? ;) Ik vind het assortiment bij Action ook gewoon leuker, al hebben ze bij Xenos ook genoeg leuke dingetjes.
 
9. Febo of Bram Ladage?
Ehh, daar heb ik nog nooit van gehoord. Voor zover ik het weet zitten die beide niet in mijn buurt!
 
10. Douglas of Ici Paris?
Douglas! Daar verkopen ze namelijk ook MAC -niet bij mij in de buurt, maar wel online-. Verder vind ik beide winkels ook gewoon erg leuk.
 
11. Sportlife of Stimerol?
Ik kies eigenlijk altijd voor Sportlife. Daar heb ik niet eens echt een reden voor, het is gewoon zo'n gewoonte die ik al heel lang heb.
 
12. Windows of Apple?
Dit heb ik in het begin van het stukje al verklapt; Apple natuurlijk! Ik ben dol op hun producten en kan niet meer zonder mijn iPhone, iPod en iPad.
 
13. V&D of Beijenkorf?
Beijenkorf vond ik altijd erg leuk en ik baalde ook ontzettend toen hij in Enschede wegging. Jammer is dat!
 
14. Lays of Doritos?
Ik ben dol op de Paprika chips van Lays en van Doritos eet ik eigenlijk niet zoveel, dus mijn voorkeur gaat uit naar Lays!
 
15. Lidl of Aldi?
Weer een lastige vraag, want dit zijn van die winkels waar ik beide niet zonder kan. Ik haal vlees bijvoorbeeld liever bij de Aldi, maar er zijn weer andere dingen die ik dan liever bij Lidl haal. Ik denk dat ik uiteindelijk dan toch voor Lidl kies!
 
'' Zonder welk merk/winkel zou jij niet kunnen?
 

13 opmerkingen

 1. Leuke tag! Ik hecht eigenlijk zelf weinig belang aan merken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! IK zou niet zonder Lush kunnen, hemels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen, deze tag kende ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een originele tag om te lezen! Moeilijk hoor xenon of action, maar ik denk dat ik dan ook voor de action ga haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag!
  Leuk om dit te lezen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke TAG zeg, erg leuk om te lezen. Die van de Xenos en Action is zo moeilijk. De Xenos heeft vaak leuke dingen, maar de Action vaak vergelijkbare dingen en dan goedkoper, maar de Xenos vind ik een mooiere winkel. Wat knap dat je zoveel moeilijke keuzes hebt kunnen maken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit echt een hele leuke tag. Ik zou niet zonder MAC kunnen, no way hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke originele tag! Nog nooit bij de BurgerKing gegeten? Wow haha, niet stom bedoeld, maar dan ben je volgens mij een van de weinige ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grappig trouwens dat je bij de Action werkt, ik heb daar ook een jaartje gewerkt maar na mijn stage ben ik niet meer terug gekomen! En ja action heeft nou eenmaal veel leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen