Eyes Lips Face 150 Piece Eyeshadow Palette.


 
Een tijdje geleden reviewde ik een blush van ELF, en dit keer het tweede product wat ik heb ontvangen. Ik koos voor het 150 Piece Eyeshadow Palette, een enorm palette met kleuren van geel tot zwart. En desondanks dat ik bijvoorbeeld nooit geel draag zitten er ook een heleboel kleuren in die ik wel zou dragen. Het is een make-up palette met voor iedereen wat wils en het is ook zeker handig als je wat wilt experimenteren met verschillende kleuren.


 
Dit palette bevat maar liefst 150 kleuren die zijn opgedeeld in verschillende kleuren. Het is een soort regenboog die van geel naar groen, blauw, paars, rood, bruin en uiteindelijk zwart overloopt. Mijn favoriete kant is duidelijk die met alle bruintinten, maar de linker kant met kleuren vind ik ook erg interessant voor het experimenteren met looks. Zo merkte ik laatst dat ik met de Alison Dilaurentis look al te weinig blauw had, en dit palette is daar een mooie aanvulling voor.

 
In dit palette zitten zowel matte kleuren als shimmery kleuren. Zelf ben ik vooral dol op de kleuren met een lichte shimmer, maar er zitten ook prachtige matte kleuren in. Ik heb ze alle honderdvijftig geswatcht en er zullen binnenkort ook zeker looks mee komen.
 
 
Zoals je kunt zien is het pigment in dit palette afwisselend. De ene kleur is ontzettend goed gepigmenteerd en de andere juist niet, maar over het algemeen is het pigment ontzettend goed te doen. Er zitten een heleboel mooie kleuren in, en het enige nadeel is dat sommige kleuren wat lastig op te bouwen zijn en dat sommige kleuren veel fall-out leveren. Verder heb ik echter niets te klagen en ben ik heel erg blij met dit palette.
 
Eyes Lips Face 150 Piece Eyeshadow Palette - €16.00
'' Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?
 
*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.

19 opmerkingen

 1. Wat een prachtige en goed gepigmenteerde kleuren oogschaduw!

  Fijne jaarwisseling Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een swatches, zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een geweldige palette is dit. Ik denk alleen niet dat ik hem snel zou kopen ivm de kleuren die ik niet vaak zal gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf patroon zeg, ziet er mooi uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een swatches! Een palette waar je eindeloos mee kunt variëren. Al lijken de vakjes me toch ietwat aan de kleine kant...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooi palette en wat veel swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een fijn palette! Fijne jaarwisseling! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het best een mooi palette, jammer idd van sommige kleuren qua pigmentatie en fall-out, maar de kleuren zelf vind ik wel erg mooi! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een heel mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So hee dat ziet er echt goed uit, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het wel een heel gaaf palette om te zien! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en alvast een heel gelukkig en gezond 2015! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh wat een mooie kleurtjes!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gaaf palette! Wat een werk moet het geweest zijn om al deze swatches te maken zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt helemaal haha! Maar met wat afleveringen Suits was het te doen. :)

   Verwijderen
 14. deze staat ook al heel lang op mijn wishlist!! toch ben ik maar voor het sephora palette gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik hb nog overwogen hem te kopen maar vind hem toch niet zo, mij teveel keuze en zou de helft dan toch niet gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen