Eyes Lips Face Peachy Keen Blush.

 
Het was al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst een make-up product van ELF had gereviewd en vond ik dat daar snel verandering in moest worden gebracht. De producten zijn namelijk ontzettend fijn en als je ziet wat je er maar voor hoeft te betalen ben ik al helemaal enthousiast. Ik ontving weer wat nieuwe items en begin vandaag met de review van de Peachy Keen blush.

 
De verpakking vind ik allereerst erg leuk en tevens ook handig. De vorm is hetzelfde als die van NARS, evenals het sluitingssysteem, maar de voorkant is toch wat anders. Die van NARS is helemaal dicht en bij die van ELF heb je nog een stukje wat doorzichtig is. Persoonlijk vind ik dit wat minder mooi ogen, maar het is wel zoveel handiger waardoor het mij niet uitmaakt. Als je namelijk veel blushes hebt is het handig er doorheen te kunnen kijken, en dat is bij deze blush zeker het geval. Een pluspunt dus!

 
En ook de blush zelf vind ik prachtig. Ik was wel zo onhandig om er nog met mijn nagel in te stoten bij het openmaken, maar als we daar even omheen kijken is het echt een plaatje. Ik vind de kleur namelijk echt geweldig voor mijn lichte huid en gebruik deze dan ook graag.

 
De combinatie van roze en peachy met de subtiele glitter zorgt namelijk voor een heel mooi en gezond effect. Op zich is een highlighter niet eens heel erg nodig na het aanbrengen van de blush, maar zelf ben ik er wel dol op en doormiddel van die highlighter kun je het helemaal afmaken.  

 
Naast de prachtige kleur en praktische verpakking ben ik ook helemaal enthousiast over hoe de blush uitpakt. Over het pigment heb ik helemaal niets te klagen en hij komt op mijn huid precies zo over als in de verpakking. Ik vind het een fijne blush en gebruik hem dagelijks met veel plezier, zeker een aanrader dus!
 
Eyes Lips Face Peachy Keen Blush -  €4.00
'' Wat is jouw favoriete ELF product?
 
*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.

20 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook. Echt een mooie blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's! Ik heb deze blush ook, heel erg fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie peachy kleur! Ziet er goed uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi, subtiel kleurtje! Perfect voor iedere dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt wel een draagbaar kleurtje! Mijn favo product van ELF is een luscious liquid lipstikc!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie blush! Echt een fijne en draagbare kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi product, hele lieve kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie kleur. Lijkt me een hele fijne blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er prachtig uit!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een heel mooie natuurlijke tint, ik vind hem heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur! Ik heb ook laatst ooit wat Elf producten gekocht maar nog niet gebruikt haha. Ben dus heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's en blush :) Ik heb nog helemaal niks van ELF, maar ben er heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is inderdaad een mooi kleurtje, perfect voor een licht huidje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje, doet me een beetje denken aan Peachy van Sleek x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi zacht kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen