Lash Control Purple Squeeze Volumizing Mascara.

 
Mascara's kun je naar mijn mening nooit genoeg hebben. Ik heb er zelf altijd een paar op voorraad, maar nooit teveel omdat ik het zonde vind als ze uit zouden drogen én omdat ik graag eens wat nieuws probeer. Zo ontving ik een tijdje geleden de Lash Control Purple Squeeze Volumizing Mascara van de webshop Strictly Selected. Ik had nog nooit eerder van de squeeze mascara's gehoord en daarom wilde ik deze graag uittesten!


 
Deze mascara beloofd te zorgen dat je niet meteen klonten aan je wimpers krijgt. Natuurlijk kan dit als nog wanneer je gewoon te ver gaat met de mascara en tientallen laagjes aanbrengt, maar verder klonk dit voor mij als een aantrekkelijk aanbod. Ik ben namelijk totaal geen fan van het spinnenpoot effect en die krijg je helaas toch wel snel met sommige mascara's.
 
Naast dat deze mascara klontvrij is droogt hij ook niet uit en komen er geen bacteriën vrij bij het ''pompen'' van je mascara. Dat klinkt natuurlijk goed, want je wilt niet dat je mascara na een paar keer is uitgedroogd en onbruikbaar wordt.

 
Mooie beloftes, maar die moeten natuurlijk worden waargemaakt, tijd om hem uit te testen! Het middelste deel is doorzichtig en hier kun je mee ''pompen'' om de mascara terug te sturen naar de tube. Bij het uittrekken van het borsteltje knijp je hier in en hoe harder je knijpt, hoe minder mascara er op het borsteltje zal zitten. 

 
En zo ziet het borsteltje er dan uit. Ik heb hier een paar keer geknepen en dan zit er niet zoveel mascara meer op het borsteltje, wat ik zelf ideaal vind. Ik vind het borsteltje op zich bovendien niet top, ik houd meer van de dunne borsteltjes waar de haren dicht op elkaar zitten, maar natuurlijk kon dit er ook prima uit zien op mijn wimpers!
 
 
En dat doet de mascara zeker. Op bovenstaande foto heb ik een aantal laagjes aangebracht voor dit effect. Ik heb van mijzelf vrij korte wimpers die ook niet zo gekruld zijn, maar toch vind ik dat de mascara een mooi effect geeft.
 
Al met al vind ik het dus zeker een leuk product! Het is ook weer eens een keertje wat anders en dat maakt het ook al wat leuker. De mascara zelf doet ook prima zijn werk en eigenlijk heb ik er niets op aan te merken. Zeker een aanrader dus!
 
'' Kende jij dit concept al?
 
*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.

16 opmerkingen

 1. Aperte mascara, dat je erin moet knijpen, wel leuk. Het effect ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie mascara, ed verpakking valt zeker op! ik gebruik zelf altijd de Chanel le volume mascara, dat is toch wel een grote favo, wie weet dat ik deze ook nog eens wil proberen!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil er ook nog graag eens eentje van Chanel proberen, deze ga ik onthouden!

   Verwijderen
 3. Wat grappig. Ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een aparte mascara, ik vind het effect wel mooi.
  Ik wens jouw fijne kerstdagen!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aparte mascara, maar het effect is het zeker waard! Mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat apart dat je er in moet knijpen, maar wel super dat het daardoor hygiënischer is en minder snel uitdroogt!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit, ken dit helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh geeft wel een mooi effect moet ik zeggen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen