MAC Blush - Sunday Afternoon.

 
Ik ben nog niet zo lang bezig met het uitbreiden van mijn MAC stash. Toen ik net met make-up begon was dit merk namelijk te duur en daardoor heb ik heel veel Limited Editions niet echt ''meegemaakt''. Ik vind het nu des te leuker om van oudere LE's producten te zoeken en deze dan aan te schaffen. Zo kwam mijn moeder laatst met een cadeautje; namelijk een zo goed als nieuwe Sunday Afternoon blush uit de MAC Pearlmatte Face Powders collectie. Hier had ik nog niets van, dus hier ben ik ontzettend blij mee!

 
De verpakking is bij deze blush precies hetzelfde zoals de blushes van nu. Deze is niet veranderd en zelf vind ik hem dan ook erg mooi, evenals de print van deze blush. De blush doet mij een beetje aan China/Japan denken door de tekentjes en dit vind ik ook een erg leuke toevoeging aan de blush. Natuurlijk gaat dit naar verloop van tijd wel weg, maar het zit er vrij diep in waardoor het niet na een paar keer meteen weg is.

 
Een close-up van deze blush; ik vind 'm werkelijk prachtig. De lichtroze kleur in combinatie met de wat donkerdere paarsige kleur en de highlighter zorgen samen voor een lieflijk roze kleurtje met een boel shimmer. Een kleur die voor heel veel mensen geschikt zal zijn, dat weet ik zeker.

 
En zo ziet hij er op mijn huid uit. Een koele, lichtroze kleur die toch wat specialer is door de shimmers. Dit is een blush die ik de afgelopen tijd al vaak heb gebruikt en ook nog vaak zal gaan gebruiken. Ik vind hem namelijk echt geweldig.
 
MAC Blush - Sunday Afternoon - €22.00
'' Wat vind jij van deze blush?

22 opmerkingen

 1. Mooie kleur die je goed overdag kan dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij mooi zeg, voor mij zou hij te koel zijn maar alleen het doosje ziet er al prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een plaatje, wat lief van je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooi kleurtje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief cadeautje van je moeder, de blush is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie blush =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige blush, echt perfect ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blus en wat een lief cadeau van je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super lief van je moeder! :) hij is echt prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een super mooie blush! Die kleur is geweldig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief cadeautje! Ik vind de kleur ook erg mooi, die zal ongetwijfeld er mooi bij je staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een onwijs mooi product zeg, leuk om alleen al naar te kijken hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. lijkt mij echt wel een mooi kleurtje

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauwie! Hele mooi kleur!

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een plaatje! Echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, wat mooi. Ik hou van die koele kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen