MAC Keepsakes Mineralize Brush Kit.

 
Ik wilde al een hele lange tijd wat kwasten van MAC uit proberen, maar tot nu toe vond ik ze altijd veel te duur. Voor de kwasten betaal je ook al snel twintig tot vijftig euro, en als ik dat dan vergeleek met de prijzen van bijvoorbeeld hun oogschaduws kocht ik die liever. Voor Sinterklaas kreeg ik echter een leuke verassing; ik kreeg namelijk de Mineralize Brush Kit uit de kerstcollectie. Dit jaar zijn het er drie verschillende en ik kreeg daarvan de zwarte.

 
Laten we beginnen met het ontzettend leuke tasje. De vier kwasten zitten allemaal goed verpakt in dit tasje. Ik ben normaal helemaal niet zo'n fan van glitters, maar zo met de feestdagen vind ik het ontzettend leuk en deze spreekt mij dus ook erg aan. De camee hanger en het randje met parels langs de rits maken het helemaal af. Altijd handig zo'n tasje!

 
En ondanks dat ik al blij ben met het tasje gaat het me natuurlijk het meeste om de inhoud. In dit tasje zitten vier kleine kwasten. De 187SE Duo Fibre Face Brush, de 130SE Short Fibre Brush, de 286SE Duo Fibre Tapered Blending Brush en de 287SE Duo Fibre Eye Shadow Brush. Twee kasten voor het gezicht en twee kasten voor de ogen, een mooie combinatie om voor het eerst kennis te maken met de kwasten van MAC!
 
Wat mij meteen al aansprak was de vormgeving van de kwasten. Ik vind de zwarte stelen met het subtiele donkergroene detail erg mooi, zeker nu met de feestdagen. Daarnaast was ik ook enthousiast over de vormgeving van de haartjes. De onderkant is namelijk zwart en de bovenkant wit, waardoor je goed kunt zien hoeveel product je opneemt. Dat vind ik altijd een groot voordeel.
 
 
En naast die leuke vormgeving kon ik gelukkig al gauw een goede mening vormen over de kwasten zelf. Ik ben helemaal om en gebruik de kwasten inmiddels elke dag. Ik gebruik de gezichtskwasten voor mijn foundation en concealer en de twee andere kwasten komen goed uit bij het aanbrengen van oogschaduw.
 
De haartjes zijn allemaal lekker zacht, maar toch stevig genoeg om je make-up mooi op zijn plek aan te brengen. Ik vroeg me eerst af of het het geld echt waard zou zijn, maar dat is het echt. Ik ben heel erg blij met deze set, en er zullen nu steeds meer MAC kwasten volgen!
 
MAC Keepsakes Mineralize Brush Kit - €55.00
'' Heb jij al eens MAC kwasten geprobeerd?

19 opmerkingen

 1. Ik wist niet dat ze ook van die pakketjes hadden! Ik heb zelf de 217 en een wenkbrauwkwastje van mac. Heel duur maar wel echt het geld waard. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kwasten, ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk, feestelijk setje van MAC.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie brush kit! De prijs valt heel erg mee! Leuk voor onder de boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah het tasje is inderdaad geweldig! Mooie kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik deze gisteren ook tegen gekomen in de Mac winkel en het zakje sprak me vooral erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt mooi, ik ben er van onder de indruk....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wow wat zijn ze mooi!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooi setje zeg. De vormgeving van zowel het tasje als de kwasten is inderdaad echt prachtig. Fijn dat ze ook in gebruik fijn zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie set kwasten.! vind ze zelf wel erg prijzig, maar om ze dan te krijgen is helemaal geweldig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een erg fijne set! Jammer van de prijs natuurlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen