MAC Objects Of Affection Blue & Silver Pigments + Glitter.

 
Over de pigments van MAC twijfelde ik tijdens mijn bestelling van de Holiday collectie. Ik vond ze prachtig, maar aangezien ik al zoveel had besloot ik om ze toch maar niet te bestellen. Echter kreeg ik de pigments als nog; namelijk voor Sinterklaas. Mijn moeder had ze voor mij besteld en daar was ik natuurlijk erg blij mee.


 
MAC heeft dit jaar drie setjes met daarin vijf pigments. Zo heb je een roze set, een bruine set en een blauwe set. Mijn voorkeur ging zelf ook uit naar de blauwe, omdat ik al veel bruin heb en maar weinig roze draag. Die twee sets zijn nochtans ook prachtig, maar het zou zonde zijn als ik ze minder zou dragen.
 
Ik ben dus ontzettend blij met de blauwe set en vind de kleuren die hier in zitten stuk voor stuk prachtig. Ik heb vier pigments en één glitter. Van links naar rechts zijn dit;
♥ Pigment - White.
♥ Pigment - Blue Noir.
♥ Pigment - Deep Blue Green.
♥ Glitter - Grey.
♥ Pigment - Dark Soul.

 
Het swatchen van deze pigments heb ik met mijn vingers gedaan. Er zit een plastic dopje op de pigments om te voorkomen dat alles in de dop valt en je helemaal onder zit als je ze opent. Alles wat op dit dopje zat heb ik gebruikt voor de swatch. Zoals je ziet is dat bij de een wat meer dan bij de ander, maar zelfs bij het gebruiken van slechts een klein beetje is het pigment al geweldig. Dit zijn de kleuren White, Blue Noir en Deep Blue Green. Alle drie even prachtig, en nog veel mooier wanneer je iets meer gebruikt maar zelfs zo is het effect al prachtig.

 
En tenslotte nog de kleuren Grey en Dark Soul. De glitter in Grey zijn echt losse glitters en deze zijn dus wel wat lastiger aan te brengen. Ik vind het zelf ook iets minder fijn werken, maar het is zo prachtig en daardoor gebruik ik het wel graag. Rechts zie je de laatste kleur; Dark Soul. Deze is heel intens blauw als je hem met wat meerdere laagjes aanbrengt en wederom prachtig.
 
Ik ben ontzettend blij met deze pigments. Je kunt ze allemaal naar een volledig dekkend pigment opbouwen, en ook de glitter is heel erg mooi. Deze kun je het beste wel aanbrengen nadat je bijvoorbeeld een klein beetje oogschaduwbasis op je ooglid hebt verdeeld, omdat ze er anders wel snel afvallen en dat is natuurlijk zonde.

 
En dit is de uiteindelijke look die ik hem gemaakt met onder andere de pigments. Ik begon natuurlijk met een oogschaduwbasis en bracht daarna White aan in mijn binnenste ooghoek. Ik werkte naar het midden met de kleur Blue Noir en in mijn buitenste ooghoek maakte ik het nog heel iets donkerder met Dark Soul. De overloop hiervan zie je helaas iets minder goed op camera. Op Blue Noir depte ik nog wat van de glitters, al vielen die er grotendeels af omdat ik er geen vochtige basis onder had. Maar goed, het zag er wel erg mooi uit. In mijn crease gebruikte ik nog een bruine kleur uit Naked 2, en ik maakte dit af met een beetje mascara en eyeliner.
 
Ik ben zeker tevreden over dit product en kan het jullie ook zeker aanraden. Waar je alleen even rekening mee moet houden is dat pigments wel voor wat meer fall out zorgen omdat het allemaal losse deeltjes zijn. Het pigment is echter wel geweldig en dat maakt het voor mij allemaal weer goed, zo creëer je namelijk prachtige looks!
 
MAC Objects Of Affection Blue & Silver Pigments + Glitter - €33.00
'' Wat vind jij van deze set?

22 opmerkingen

 1. Wat een prachtige sets zijn het! Ik heb zelf de roze variant. Super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe kleuren. Mooie ooglook <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn deze setjes toch mooi he! Ik sta jammer genoeg niet met blauwe kleuren dus ik ben voor de roze pigments gegaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, echt gaaf zeg!! Ziet er super mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou eerder de bruine of roze set kiezen, maar de pigmentatie is wel prachtig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de beige + gold set kunnen bemachtigen, ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie heel mooi! De look die je hebt gemaakt is ook prachtig. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleurtjes! Pigmenten heb ik eigenlijk niet, ik denk altijd dat ik er het geduld niet voor heb want gewone oogschaduw is toch wel gemakkelijker aan te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige pigments! Zelf zou ik voor de bruine set gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een geweldige look! ik zie die pigments ook wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er heel mooi uit
  mooie kleurtjes

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw dit setje met pigments is zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie sets zijn dit! En mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen