Michael Kors Bronze Powder - 02 Sporty glow.

 
Eén van de cadeaus die ik met Sinterklaas kreeg was de Bronze Powder van Michael Kors. Naast dat ik al een paar tassen, een portemonnee en een broek van dit merk heb was ik ontzettend benieuwd naar de make-upproducten. Ik was met name erg benieuwd naar de bronze powder en ik had het geluk dat ik deze kreeg. Ik kreeg hem in de kleur 02 Sporty Glow, precies de kleur die ik ook graag wilde.
 
Ik begin zoals altijd weer met de verpakking. Het witte kartonnetje waar de bronzer in komt vind ik er al prachtig uit zien. Het wit met de gouden letters geeft mij persoonlijk een vrij luxe gevoel en ik vind het er ook erg stylish uitzien dat de letters zo aan de onderkant zitten.
 
Maar ook wanneer je hem uit de verpakking haalt komt er een prachtig item tevoorschijn. Je moet er wel van houden met al dat goud, maar als je van Michael Kors houd is dat waarschijnlijk geen probleem. Deze enorme vierkante bronzer heeft hetzelfde patroon als het logo van MK wat bijvoorbeeld op de broeken zit, alleen dan in het vierkant. Ik vind hem in ieder geval érg gaaf!

 
En zo ziet hij er open uit. De verpakking heeft een grote spiegel en daarnaast een enorme bronzer. Dit is geen product waarbij je na een paar keer de pan hebt geraakt. Ik denk dat dit een product is waar je maanden mee vooruit kunt.

 
Een close-up van  het product. Michael Kors heeft drie bronzers in hun assortiment zitten, al hebben twee van die bronzers wat meer een blush kleur. Hier zit veel roze in en daardoor zou ik je echt aanraden om voor Sporty Glow te kiezen mocht je hem willen bestellen. Anders is het meer een blush.
 
Wel moet je er rekening mee houden dat de bronzer vrij donker is. Zelf heb ik hier geen problemen mee en ben ik er zelfs blij mee; ik heb een hele witte huid en wil graag een beetje kleur, en het mooie extraatje aan deze bronzer zijn de shimmers. Ik gebruik hem ondanks dat gewoon om mee te shapen en zo krijg ik tegelijkertijd een mooie, gezonde blik.

 
Ik wist niet zo goed wat ik eigenlijk kon verwachten van het pigment, maar deze bronzer heeft mij zeker niet teleurgesteld. Het pigment is geweldig en ook op je kwast moet je voorzichtig doen en zorgen dat je niet te veel op je kwast hebt.
 
De bronzer vind ik qua kleur ook ontzettend mooi. Hij heeft een oranje/bronzen ondertoon, al lijkt hij op de swatch foto wel vrij oranje. Dat is in het echt niet het geval.
 
Ik ben echt ontzettend tevreden over dit product en ik wil ook zeker meer van de Michael Kors producten gaan proberen. Ik heb ook een lipstick en nagellak gekregen en die ben ik ook druk aan het uittesten, dus daar komt zeker een review van online!
 
Michael Kors Bronze Powder - 02 Sporty glow  - €39.00
'' Heb jij al eens wat van de Michael Kors make-up producten geprobeerd?

21 opmerkingen

 1. Prachtig! Leuk dat ze makeup hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie glans heeft deze bronzer! Ik heb nog nooit make-up van Michael Kors geprobeerd maar het lijkt me wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt heel erg mooi, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave verpakking en de bronzer ziet er ook top uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een plaatje al moet hij je wel staan denk ik.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw de pigmentatie is super ziet er goed uit! ik heb nog geen 1 van deze producten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een mooie bronzer =)
  De verpakking vind ik echt heel mooi!!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onzettend mooie bronzer! Ik wil graag nog eens beauty producten van MK proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De verpakking ziet er echt al heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een mooie verpakking! Deze zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw hij ziet er prachtig uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij ziet er inderdaad wat oranje uit op de foto, maar waarschijnlijk is dit in real life helemaal anders. Wat een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige bronzer maar het doosje vind ik écht verschrikkelijk.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw de verpakking alleen al, love it<3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een beauty zeg. <3 De verpakking is ook lekker luxe.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke verpakking! De bronzer ziet er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen