My Week Captured In Pictures #07.

 
De laatste volle week van november is weer voorbij, en wanneer dit artikel online komt zijn we begonnen met de december maand. Ik vind dit altijd een hele leuke maand door alle feestdagen -en de vrije dagen zijn ook niet verkeerd natuurlijk-.
 
Afgelopen week was een lange week voor mij omdat ik ziek was -en nog steeds een beetje ben- maar ik heb toch wat foto's voor jullie weten te maken. Niet zoveel als normaal, dit is tot nu toe zelfs het kortste foto overzicht.

 
Links: De standaard routine op zondag; ik nam een bad. Ik begon dit keer in het boek Dubbelspel van Eline Stiekema. Ik ben er al een mooi eindje in en vind het tot nu toe een erg leuk boek. Fijn geschreven en leest dus lekker weg, perfect voor zo'n avondje badderen.
 
Rechts: Maandag wilde ik na school even kijken bij de Douglas en Big Bazar omdat ik wat producten op het oog had. Bij Big Bazar waren dat wat bodyproducten die ik echter in het echt vond tegenvallen qua geuren, en bij de Douglas was dat het Smashbox on the rocks palette. Deze nam ik dan weer wel mee en daar ben ik ook ontzettend blij mee. De review komt hier heel snel van!

 
Links: Dinsdag bestelde ik eindelijk het Vice 3 palette van Urban Decay. Ik zat er al een lange tijd over te twijfelen, maar aangezien het een Limited Edition is moest ik hem nu toch wel kopen omdat ik anders spijt zou krijgen, en aangezien ik ziek was vond ik het een mooi oppepertje. De review hierover lees je hier.
 
Rechts: Mijn moeder vond op marktplaats deze zo goed als nieuwe blush van MAC. Het is een prachtig item en ik ben er ook ontzettend blij mee, vooral omdat het een Limited Edition is waar ik nog niets van had. Yay!

 
Links: Woensdag was ik nog steeds ziek en dinsdag had ik het werk al afgezegd, maar nu wilde ik toch echt gaan. Het ging alsnog goed, al voelde ik me niet helemaal lekker achteraf en ben ik snel mijn bed ingedoken.
 
Rechts: Donderdag was mijn vrije dag en kon ik lekker wat bijkomen om vrijdag weer fitter te zijn. Echter werd ik langzaam weer verkouden en dat ben ik nu nog steeds. Wel een leuke verassing; Vice 3 kwam nu al aan terwijl ik hem pas zaterdag had verwacht.

 
Links: Donderdag gingen mijn moeder en ik nog even naar de Action om deze vaasjes te halen, waar ze zaterdag deze Michael Kors stickers opplakte. Ik vind 'm erg gaaf geworden en berg er nu mijn meest gebruikte sieraden in op.
 
Rechts: Daarna heb ik de rest van de dag gewerkt en toen ik s' avonds thuis kwam lagen er leuke pakketjes op me te wachten. Allereerst dit pakketje met Yves Rocher producten.

 
Links: Op Ebay had ik een tijdje geleden dit concealer palette besteld om mee te contouren en die kwam ook al snel binnen. Altijd goed natuurlijk!

Rechts: En een pakketje van ELF. Ik ontving dit prachtige palette en een hele mooie blush. Hier komen de reviews natuurlijk snel van online!
'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?
 

17 opmerkingen

 1. Wat een gaaf palette van ELF zeg! Balen dat je ziek was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUW, dat palette van E.L.F. ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie palette van ELF!!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dubbelspel heb ik nog niet gelezen, maar ik heb er wel veel goeds over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hoop mooie paletten! Balen dat je ziek was, veel beterschap in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto diary weer =)
  Erg mooie make-up producten !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah leuke foto's! Vice 3 heb ik ook besteld! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en ik heb de vice nog niet binnen.. de 19e heb ik het besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's allemaal! Het Vice 3 palette is zo pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke foto's ♥ het vice 3 palette ziet er erg mooi uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat palette van elf is heel mooi, heb al meerdere reviews gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke foto's!
  die vice 3 is echt prachtig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! Ben benieuwd naar de reviews van de palettes ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat allemaal leuk beauty spullen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer wat je ziek was, nog veel beterschap! Wel heb je fijne dingen gescoord ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je mooie aankoopjes gedaan! Beterschap nog! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je er mooie nieuwe producten bij :) ben benieuwd naar alle reviews!

  BeantwoordenVerwijderen