My Week Captured In Pictures #08.

 
De eerste week van december zit er al weer op. Vanaf vandaag hoef ik nog maar twee weekjes naar school en dan heb ik eerst even twee weken vakantie en beginnen we met het nieuwe jaar. Ik vind de december maand in ieder geval een hele fijne periode en ik deel vandaag weer een aantal foto's uit mijn afgelopen week.

 
Op zondag ging ik heerlijk in bad met een bruistablet van Yves Rocher, en ik las verder in Eline Stiekema's Dubbelspel || Maandag was het na twee maand te hebben moeten wachten eindelijk tijd om te beginnen met mijn Yankee Candle adventskalender.

 
Op dinsdag kreeg ik ook weer een boel Yankee Candles binnen in de geur Snowflake Cookie. Dit is mijn absolute favoriet en ik wilde er graag nog een voorraadje van in slaan voordat hij weer uit de collectie gaat. || De votive van dag 2!

 
Woensdag was ik vroeg vrij en ging ik na school nog eventjes de stad in. Ik kocht daar onder andere een nieuw paar All Stars, dit keer gewoon zwart. || Ook kocht ik deze acht bakjes voor mijn Yankee Candles. Inmiddels ben ik al toe aan nieuwe bakjes...

 
Een boel Yankee Candle foto's deze week, omdat ik verder niet heel veel foto's heb gemaakt. Dit zijn Christmas Garland en Christmas Cookie.

 
De Yankee Candle van vrijdag; Snowflake Cookie. Mijn favoriet, en aangezien ik er nog geen waxinelichtje van had kwam dit goed uit. || Ik was een paar uur eerder uit dan in eerste instantie verwacht en besloot daarom met een klasgenoot churros te gaan halen. Deze had ik al een tijdje niet gegeten en ze smaakten ontzettend goed!

 
Thuis keek ik de nieuwe Vampire Diaries -eindelijk, want vorige week was er geen-. || Vrijdagavond vierde ik sinterklaas en kreeg ik onder andere een platenspeler, die moest zaterdag natuurlijk meteen worden geprobeerd.

 
Mijn sinterklaas cadeautjes fotograferen voor een blogpost, en ook voor My week captured in pictures natuurlijk! || Ik bestelde ook nog twee LP's voor de platenspeler. Multiply van Ed Sheeran en Whispers van Passenger. Ik kan niet wachten tot ze binnen komen!
 
'' Wat heb jij afgelopen week gedaan?

13 opmerkingen

 1. Leuke foto's, ik heb gister toevallig de laatste aflevering van The Vampire Diaries gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leeeeuk! En churros zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik ben op het moment ook helemaal gek van de Yankee Candles hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's =)
  Het nieuwe album van Ed Sheeran is echt heel goed!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo tof dat je platen hebt besteld, ze blijven onwijs mooi! Toffe Sint cadeaus en ik moet ook echt eens een YC gaan aanschaffen, ze lijken mij heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn overzichtje! Ik moet dringend TVD weer eens inhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Multiply van Ed Sheeran is een heerlijke CD. Ik hou echt van die muziek<3

  Leuk foto overzichtje om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk die Yankee Candle adventskalender!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gunst wat ziet de yankee candle adventscalender er ontzettend leuk en sweet uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, tof van die Lp's. Ik zoek nog nieuwe platenspeler aangezien onze ermee opgehouden is.

  BeantwoordenVerwijderen