My Week Captured In Pictures #09.

 
Afgelopen week heb ik niet zoveel geblogd omdat ik daar of geen tijd voor had, of gewoon echt geen zin in had. Soms heb je dat soort weken en bij mij was het er afgelopen week zo een. Foto's voor dit overzicht heb ik wel weer wat meer gemaakt, en die laat ik jullie bij deze graag zien!


 
Ik begon op zondag met het optuigen van de kerstboom en maakte daarna ook nog een krans voor bij de voordeur. Allemaal in roze tinten. ;)
 
 
Mijn nieuwe Louboutin nagellakje uitgeprobeerd. || De winnaar van de winactie uitgekozen! Als je niet hebt gewonnen; don't worry, er komt binnenkort weer een groot winactie pakket online.

 
Ik kreeg een nieuwe stijltang van Remington binnen voor mijn blog. De review hiervan komt er binnenkort aan! || Mijn nieuwe LP's kwamen ook binnen. Whispers van Passenger en X (Multiply) van Ed Sheeran.

 
Ik keek Mockingjay Part 1 || Mijn pakketjes kwamen binnen! Ik bestelde nieuwe polaroids bij de Hema, en bij douglas het white pencil van NYX en MAC's prachtige Sour Lip Pencil.

 
Eindelijk was de kerstspecial van Pretty Little Liars er. Ik had er iets meer van verwacht, maar ik vond hem wel erg leuk. || Ik ging eventjes naar de Blokker en kwam met een aantal spulletjes voor mijn uitzet thuis. Measuring spoons en twee vazen.

 
The Vampire Diaries, wederom in kerstsfeer, gekeken. || Bij de MediaMarkt hadden ze nog één iPod Classic (deze word bijna nergens meer verkocht) en deze heb ik meteen opgehaald.

 
En toen ik thuis kwam lagen er twee pakketjes op me te wachten. De Vip Box en wimpers van Underground. Het artikel over de Vip Box stond gisteren al online, en de review over de wimpers komt er ook zo snel mogelijk aan!
 
'' Wat heb jij afgelopen week gedaan?

10 opmerkingen

 1. Ah die kerstkrans is echt mooi geworden! Ik heb gisteren Pretty Little Liars gekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kerstboom hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kerstkrans zeg!! En ik ben echt heel blij met je gewonnen winactie, echt super ook om te zien dat je er zoveel aandacht aan hebt besteed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie kerstboom en kerstkrans zien er prachtig uit!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's en wat ziet jullie kerstboom er mooi uit ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh hele leuke foto's allemaal! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's! Ik ben benieuwd naar je review over de Remington stijltang.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke uitzet spulletjes. Leuk weekoverzichtje hebt je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen