Nivea Bodylotions & Bodymilks.

 
Nu de koudere dagen zijn aangebroken is het belangrijk om je lichaam goed te verzorgen. Ik heb zelf een vrij uitgebreide stash wanneer het gaat om bodylotions, bodymilks en butters en mocht daar laatst deze drie varianten van Nivea aan toevoegen. Nivea kennen we natuurlijk allemaal wel, maar met deze producten was ik zelf nog niet bekend en daarom heb ik deze voor jullie uitgetest.
 
Ik begin met de Verzorgende Body Milk. Dit is een blauwe tube van 250 milliliter met de gebruikelijke geur van Nivea. Ik vind het wel jammer dat alle geuren precies hetzelfde zijn en dat had ik dan ook niet verwacht.
 
Nu scheelt het dat ik de klassieke geur van Nivea wel erg aangenaam vind en dat maakte het al weer goed. Nu was het dus puur kijken welke ik het fijnste vond kijken qua werking, iets wat soms best lastig te vergelijken is.
 
 
Ik begon met het testen van deze bodymilk, dat heb ik een kleine week gedaan. Ik merkte dat mijn huid goed gevoed voelde en lekker zacht was. De geur blijft niet al te lang hangen omdat hij vrij subtiel is, maar hij is in het begin wel lekker fris en verzorgd.

 
Daarna testte ik de Repair & Care body lotion. Dit is een iets dikkere substantie dan de eerste body milk en daardoor vind ik hem ook iets lekkerder. Het maakt mij niet altijd uit of het een butter of lotion is, maar in dit geval merkte ik toch wel een groot verschil.

 
Bij deze substantie duurde het wel wat langer om in te trekken -wat uiteraard logisch is omdat hij ook dikker is- maar ook deze voelde hydraterend aan. Hij maakte mijn huid wederom zacht, en ondanks dat deze andere werkingen bood maakte het bij mij niet veel verschil. Het is wederom gewoon een goede lotion.

 
En dan zijn we aangekomen bij mijn favoriet; de zijdezacht body milk. Toen ik de afbeelding op de tube had gezien werd ik al enthousiast en verwachtte ik een licht aanwezige notengeur, maar helaas was dat niet het geval. Een beetje een tegenvaller, maar als nog heb ik deze uitgeprobeerd.

 
En bij deze vond ik de werking toch iets anders als bij de andere twee producten. Hij maakte mijn huid zacht en dit gevoel bleef ook langer zo. Dit is echt een topper en dan ook de gene die ik het meest van de drie heb gebruikt. Als ik je er eentje zou moeten aanraden is het dus deze. De andere twee zijn ook goed, maar dit is absoluut mijn favoriet.

 
De Nivea Bodylotions kosten €5.19 per stuk.
'' Welke variant lijkt jou het fijnst?
 
*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Die met sheaboter lijkt mij het fijnst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de onder de douche body milk van Nivea en vind het zo fijn. Zelf vergeet ik altijd om gewone lotion op te doen dus dan maar onder de douche haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op de 'standaard' geur van Nivea. Fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me alle drie wel fijn maar als ik zou moeten kiezen ging ik voor de eerste omdat deze denk ik het meest voedend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze klinken alledrie erg fijn :)!
  Ik gebruik graag de bodylotion van Nivea onder de douche, heerlijk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste lijkt me echt super fijn! Ik ben wel fan van nivea producten :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijken me erg fijne producten ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt erg goed, vooral die care & repair lijkt mij erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen